Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca patrimoni


Totes les vessants de l'esport

De la mateixa manera que ha succeït amb altres àmbits, cada cop és més habitual que l’activitat f&iac...des era vist com un simple entreteniment avui és molt més. I des de Begues volem aprofitar tot el que ens pot oferir.

El primer fotgraf catal i de lEstat va nixer a Begues

Begues té un espai reservat en la història de la fotografia. I és que va ser un beguetà, el Ramon Alabern... part del patrimoni històric i cultural que compartim tots els veïns i veïnes. Ens en podem sentir ben orgullosos.

Ens retrobem amb la Festa de la Gent Gran

Els més de dos anys que hem passat des de l’inici de la pandèmia no han estat senzills per a ningú. En maj...a ens són molt necessàries per a continuar avançant. Gaudiu de la festa perquè la teniu ben merescuda.

Grcies, Bombers Voluntaris de Begues

En cada moment del dia, sense que potser siguem conscients, tot un conjunt de persones està vetllant per nosaltres i pels nost...espai per a dir en nom de Begues als seus bombers voluntaris «moltes gràcies per estar sempre al nostre costat».

Posem el nostre patrimoni a labast de tothom

A Begues comptem amb les nostres pròpies tradicions, amb una història rica i interessant, amb un passat que es remunta ...a la fi, és el vostre. Conegueu el passat que compartim. És la millor manera de garantir la seva continuïtat.

Lnima de Begues

El nostre municipi té un tarannà únic. No és la meva passió com a alcaldessa i com a beguetana qui...gues són el nostre cos i les nostres articulacions, però sens dubte les persones que hi vivim som la seva ànima.

Protegim el nostre patrimoni

Tenim molts motius per sentir-nos orgullosos de viure en el lloc en el qual vivim. El nostre entorn natural, la riquesa arquitect&ogr...uós i rellevant al municipi, perquè els béns públics són vostres, són de tots i de totes.

Un happening per a celebrar laniversari del Centre dEstudis Beguetans

Demà dissabte els terrenys de Cal Viudo esdevindran l’escenari per a la realització del “Happening 2021 II:...egir el ric patrimoni del nostre poble. Per molts anys! Demà tenim una cita amb el patrimoni i la cultura. Us hi esperem.

Posem la Cova de Can Sadurn all on es mereix

Vivim en un espai privilegiat, ja ho sabem tots els beguetans i beguetanes. Però potser del que no som prou conscients é...per a sentir-nos orgullosos de ser de Begues i la Cova de Can Sadurní és, sens dubte, un dels més importants.

La futura avinguda Torres Vilar, una nova forma de relacionar-se amb Begues

Begues és un municipi per a gaudir-lo a peu de carrer. Aquesta és una idea que ha marcat l’actuació del no...oacute;. Més que una actuació urbanística aquest projecte vol oferir una nova forma de relacionar-se amb Begues.

Subratllem la importncia del nostre patrimoni histric

Al llarg dels darrers anys estem realitzant un esforç des de l’Ajuntament de Begues per tal de posar de rellevànc...uml;estions quotidianes mirem el nostre patrimoni com si fos la primera vegada que ens hi fixem i gaudim de tot el que ens ofereix.

Una lluita continuada contra els incendis forestals

Una part important del patrimoni de Begues és el nostre paisatge. La nostra situació privilegiada com a municipi de l&r...garanties que els seus efectes seran els mínims sobre les persones, sobre les seves propietats i sobre el nostre paisatge.

Facilitem laccs a lhabitatge als beguetans i beguetanes

Al llarg dels darrers anys des de l’Ajuntament de Begues ens hem esforçat per posar la situació de l’habita...tre nosaltres tot el temps que desitgin. Les persones de Begues són el principal patrimoni que tenim i que hem de conservar.

La mobilitat al nostre municipi

Pas a pas, mai millor dit, a Begues estem descobrint maneres de moure’ns pel nostre municipi alternatives als vehicles particul...ar més enllà. Us convido a moure’ns pel nostre poble de les maneres que ens facin gaudir-lo encara més.

Lempenta de les entitats

La crisi sanitària, a més de l’impacte sobre la salut de les persones i sobre l’activitat econòmica,...cepcional. Us convido a seguir la programació de la 13a Mostra d’Entitats i podreu constatar tot el que ens ofereixen.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
pedrera (4) · eleccions (10) ·  (306) · hospital (1) · parc metropolità (2) · catalunya (26) · comerç (13) · LOEPSF (2) · ensenyament (7) · biblioteca (6) · Nadal (10) · cultura (39) · policia local (7) · gent gran (17) · carretera (2) · desnonaments (1) · ermita (3) · patrimoni; (9) · alcaldia (16) · serveis (27) · infants (6) · explosió (1) · lleure (31) · tapatast (2) · pressupostos (16) · dona (12) · equipaments (12) · 902 (4) · ordenances (2) · aplec (1) · 2019 (10) · finançament (2) · mobilitat (10) · alta tensió (4) · camí ral (9) · pobresa energètica (2) · carnestoltes (2) · parlament (3) · llei (3) · parc del garraf (7) · 9N (5) · AMB (7) · tecnologia (7) · 25N (4) · Eramprunyà (1) · entitats (28) · consulta (11) · participació, (1) · refugiats (1) · seguretat (14) · LRSAL (4) · subvencions (5) · pobresa energètica, (1) · cinema (1) · salut (3) · 2016 (1) · OAC (1) · sanitat (5) · participació (35) · reflexions (289) · medi ambient (28) · reflexions (5) · esport (13) · coronavirus (31) · petit casal (1) · abocador (4) · empresa (2) · pagesia (2) · transparència (18) · diputació de barcelona (4) · joventut (14) · yu (1) · patrimoni; (22) · 2017 (3) · felicitació (2) · habitatge (2) · festa major (11) · ocupació (4) · solidaritat (15) · civisme (8) · Bruguers (1) · alcohol (1) · patrimoni (21) · parellada (1) · telecomunicacions (2) · 2018 (4) · centre cívic (9) · centre de dia (2) · AMI (5) · 2014 (2) · sostenibilitat (8) · família (8)