ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca medi ambient


Una manera diferent de desplaçar-se

Quin impacte té la manera en que ens desplacem sobre el nostre entorn i sobre el nostre futur? Quines alternatives al cotxe te...casa de vegades ens ajuda a escurçar les distàncies amb la resta de beguetans i beguetanes. Reflexionem i actuem.

Begues i l’Alguer es donen la mà

La setmana passada tenia l’ocasió de prendre part d’una trobada d’intercanvi cultural entre Catalunya i l&rs...rear d’aquesta manera un vincle amb el municipi Italià que esperem que creixi i s’enforteixi al llarg del temps.

Evitar els incendis forestals, una responsabilitat per a tothom

L’estiu és un moment de contrastos. El bon temps és una invitació al lleure i a la diversió. Per&og...rquè no el tinguem en tot moment en consideració. Gaudim de la natura, però fem-ho des de la responsabilitat.

La cultura i el medi ambient uneixen Begues amb Orozko

Tot i que pugui a sonar tòpic, és també una realitat que l’art és un llenguatge universal. Independ...;s podem afirmar que l’art i la natura són de les poques qüestions que ens permeten establir ponts i unir pobles.

Adéu a l’abocador

Recentment hem assolit una de les principals fites que ens havíem marcat per a aquesta legislatura. L’administraci&oacut...nostres muntanyes, són la principal herència que hem rebut i la que principal herència que haurem de transmetre.

Continuem avançant en el desviament de les línies elèctriques

Entre les prioritats que s’ha marcat l’Ajuntament de Begues per a l’actual legislatura es troba aconseguir una solu...ona i ens ajuda a donar rellevància a la qüestió. Entre tots continuem treballant. Continuem avançant.

Policia Local, molt més que un cos de seguretat

Al llarg dels últims anys, la nostra Policia Local ha desenvolupat un esforç notable per a assolir nou reptes. La nostr...Policia Local de Begues. Són, sens dubte, la millor garantia amb la que podem comptar per a la nostra tranquil·litat.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
comerç (8) · yu (1) · alta tensió (4) · OAC (1) · patrimoni (13) · cultura (26) · cinema (1) · reflexions (3) · biblioteca (6) · parc metropolità (2) · telecomunicacions (2) · parellada (1) · aplec (1) · pobresa energètica (1) · sostenibilitat (3) · explosió (1) · pressupostos (10) · alcaldia (16) · LOEPSF (2) · eleccions (8) · serveis (22) · llei (3) · ordenances (2) · participació (24) · refugiats (1) · LRSAL (4) · lleure (25) · camí ral (9) · ermita (3) · joventut (9) · desnonaments (1) · alcohol (1) · ensenyament (5) · 2018 (3) · carnestoltes (1) · salut (1) · hospital (1) · pedrera (4) · patrimoni; (22) · transparència (12) · medi ambient (15) · patrimoni; (9) · centre de dia (2) · entitats (17) · pobresa energètica, (1) · parc del garraf (6) ·  (166) · Nadal (5) · centre cívic (9) · felicitació (2) · dona (9) · abocador (4) · petit casal (1) · festa major (8) · solidaritat (9) · reflexions (198) · ocupació (3) · tapatast (2) · 25N (3) · 2017 (3) · empresa (1) · subvencions (3) · esport (8) · 9N (5) · 2016 (1) · equipaments (7) · catalunya (22) · diputació de barcelona (4) · consulta (11) · pagesia (1) · infants (2) · finançament (2) · policia local (6) · família (6) · parlament (3) · seguretat (12) · 902 (1) · AMB (6) · carretera (2) · sanitat (3) · tecnologia (4) · civisme (7) · Eramprunyà (1) · mobilitat (5) · Bruguers (1) · 2014 (2) · AMI (5) · gent gran (11)
BeguesApp