ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca carretera


Evitar els incendis forestals, una responsabilitat per a tothom

L’estiu és un moment de contrastos. El bon temps és una invitació al lleure i a la diversió. Per&og...rquè no el tinguem en tot moment en consideració. Gaudim de la natura, però fem-ho des de la responsabilitat.

Els efectes del 155 a Begues

Tot i les dificultats polítiques i institucionals que travessa el país, els ciutadans continuem vivint el nostre dia a ...s de la urgència política i, com es fa evident a cada pas, sense tenir present els efectes reals que hauria de tenir.

A mitja legislatura, valorem el camí recorregut

Quan es desenvolupa un treball amb un termini llarg, com els quatre anys d’una legislatura, és positiu avaluar peri&ogra..., i això ens provoca una gran satisfacció i alegria, però esperem fer molt més en els dos propers anys.

Garantida una millora a la carretera

Al llarg d’aquesta legislatura i de l’anterior ens hem marcat com a prioritat provocar un salt de destacable en la qualit...erem del futur immediat. Tot el que necessitem per aconseguir-ho ja ho tenim: la determinació i l’estima pel municipi.

Una lluita ciutadana que va transformar el municipi

Aquest cap de setmana inaugurem al teatre El Goula l'exposició «Begues, abans i després de la variant». Aqu...mb aquest mateix objectiu treballem diàriament des del consistori, per a fer de Begues un poble encara millor per a viure-hi.

Un bon any per Begues

Si hagués de resumir el 2015 pel que fa al treball realitzat des de l’Ajuntament de Begues probablement destacaria en pr...amb esforç i perseverança. Des de demà treballarem per a que el 2016 també sigui bo i encara millor.

Noves millores a la carretera entre Begues i Gavà

Després de les actuacions dutes a terme el passat mes de desembre, en aquests moments es torna a treballar a la carretera que ...t. I és aquest a qui també vull apel·lar, per a garantir la tranquil·litat de tothom. Precaució.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
hospital (1) · alcaldia (16) · Eramprunyà (1) · AMB (6) · LRSAL (4) · participació (24) · sanitat (3) · centre de dia (2) · parellada (1) · alcohol (1) · llei (3) · pressupostos (10) · tecnologia (4) · abocador (4) · esport (8) · mobilitat (5) · civisme (7) · ocupació (3) · 2018 (3) · pobresa energètica (1) · desnonaments (1) · LOEPSF (2) · equipaments (7) · seguretat (12) · 25N (2) · felicitació (2) · Bruguers (1) · pedrera (4) · catalunya (19) · parlament (3) · cinema (1) · infants (2) · sostenibilitat (3) ·  (159) · subvencions (3) · patrimoni; (22) · ensenyament (5) · entitats (17) · gent gran (11) · patrimoni (12) · joventut (9) · petit casal (1) · parc metropolità (2) · refugiats (1) · consulta (10) · 902 (1) · biblioteca (6) · camí ral (9) · policia local (6) · finançament (2) · carnestoltes (1) · telecomunicacions (2) · parc del garraf (6) · tapatast (2) · pagesia (1) · AMI (5) · dona (8) · lleure (25) · comerç (8) · eleccions (8) · patrimoni; (9) · Nadal (5) · pobresa energètica, (1) · serveis (22) · explosió (1) · festa major (8) · 2016 (1) · yu (1) · 9N (5) · transparència (12) · solidaritat (9) · aplec (1) · diputació de barcelona (4) · alta tensió (4) · medi ambient (15) · empresa (1) · família (6) · reflexions (2) · ordenances (2) · ermita (3) · reflexions (192) · cultura (24) · 2017 (3) · salut (1) · centre cívic (9) · carretera (2) · 2014 (2)
BeguesApp