ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca AMI


La solidaritat beguetana mai s’atura

A Begues ens preocupen els demés. Aquesta és una realitat que al nostre poble vivim de manera diària i amb natur...da. Novament el nostre poble torna a posar al nostre abast un bon grapat d’opcions per al nostre lleure. No les desaprofiteu.

Recuperar el passat per a entendre el present

Aquest cap de setmana mirarem durant una estona al nostre passat. Veure’m novament els carros i els animals de tir passant pels... troben en les millors condicions possible. Tot i el pas del temps, encara avui Begues no seria igual sense els animals que hi viuen.

Viure el Nadal a Begues

Arriben unes de les dates més especials amb la celebració les festes de Nadal. Els propers dies venen carregats de trob...timen i que siguin uns dies inoblidables i plens de joia. Posarem tot el que està a les nostres per a que així sigui.

Qui érem i qui som

Quan algú ens explica una història sobre els nostres avis no podem evitar sentir-nos més a prop de les nostres a...a un àlbum de fotos de la seva pròpia família. En aquesta iniciativa ens podem reconèixer tots i totes.

Els Tres Tombs, un recordatori de qui vam ser

Aquest diumenge podrem tornar a veure pels nostres carrers animals de tir i carruatges gràcies a la celebració dels Tre...reu doblement a participar-hi. Diumenge tots els beguetans i beguetanes tenim una cita amb la nostra pròpia història.

Un Nadal per gaudir a Begues

Al llarg d’aquests dies comencem a gaudir de les primeres activitats que tindran lloc a la nostra vila durant el període...nes festes per a tothom. Us puc garantir que podeu comptar amb tota la nostra voluntat i esforç per a que així sigui.

El moment de votar

De ben segur que, sigui quina sigui la nostra ideologia, una immensa majoria de catalans i catalanes coincidim en que unes noves elec...el proper Parlament de Catalunya sigui un espai per al diàleg. El primer pas serà, un cop més, el nostre vot.

Recordem l’Alba avui, demà i sempre

La rellevància d’una vida, la seva intensitat, no està necessàriament en els anys que s’ha viscut. N... lliçó més important i l’herència més preuada que ens ha deixat l’Alba. Aprofitem-la!

L’Aplec de Bruguers, una tradició que es transmet de pares a fills

En dies com aquest, tinc un petit sentiment d’alegria per assistir diumenge a una nova edició de l’Aplec de Brugue...y més, a viure’l, a gaudir-ne, i a compartir una jornada molt esperada per a molts beguetans i beguetanes. Us hi espero.

A les portes de Setmana Santa

Ens plantem a les portes de la Setmana Santa amb un regust de boca marcat pels atemptats que aquest passat dimarts ens tornaven a por...idem de tot allò que pot oferir el nostre propi municipi. Aquests dies són una magnífica excusa per recordar-ho.

Un cap de setmana intens per endavant

Ens trobem a les portes d’un cap de setmana poc habitual. És una realitat que els dissabtes i diumenges al nostre munici...te; tan evident com palpable: formen part del que suposa ser de Begues. Aquest cap de setmana no hi ha excusa per quedar-se a casa.

En lluita constant contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica

En aquesta ocasió se’ns convida a mostrar el nostre suport realitzant les nostres aportacions per a la Fundació M.... Web sobre l’ELA al Canal Salut Web de la Fundació Miquel Valls Facebook del projecte Salta per l’ELA


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
aplec (1) · família (6) · participació (28) · pobresa energètica, (1) · subvencions (4) · ermita (3) · sostenibilitat (7) · biblioteca (6) · pagesia (1) · mobilitat (6) · abocador (4) · parc metropolità (2) · desnonaments (1) · joventut (11) · parc del garraf (7) · centre cívic (9) · felicitació (2) · habitatge (2) · refugiats (1) · sanitat (4) · carnestoltes (1) · catalunya (24) · yu (1) · reflexions (240) · medi ambient (23) · 2018 (4) · Nadal (6) · empresa (2) · LRSAL (4) · alta tensió (4) · salut (1) · comerç (9) · eleccions (8) · cultura (31) ·  (211) · festa major (9) · pedrera (4) · parlament (3) · 2019 (10) · petit casal (1) · civisme (8) · 2017 (3) · equipaments (11) · tecnologia (4) · diputació de barcelona (4) · alcohol (1) · participació, (1) · 2016 (1) · OAC (1) · reflexions (3) · pressupostos (11) · ensenyament (5) · 25N (3) · alcaldia (16) · llei (3) · 9N (5) · LOEPSF (2) · ocupació (3) · dona (10) · infants (2) · 2014 (2) · carretera (2) · centre de dia (2) · esport (10) · patrimoni; (9) · explosió (1) · parellada (1) · camí ral (9) · lleure (29) · entitats (21) · policia local (7) · 902 (2) · serveis (24) · tapatast (2) · patrimoni; (22) · finançament (2) · ordenances (2) · solidaritat (10) · cinema (1) · Eramprunyà (1) · seguretat (13) · consulta (11) · AMI (5) · hospital (1) · transparència (12) · pobresa energètica (1) · telecomunicacions (2) · gent gran (14) · Bruguers (1) · patrimoni (15) · AMB (7)
BeguesApp