ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca AMB


Fem fora el plàstic de les nostres rutines

La clau del futur mediambiental està en les nostres rutines. Els principals perills als quals està sotmès el nos...e no ens permet esperar més ni ajornar la presa de decisions. Les solucions han de començar a aplicar-se avui mateix.

El reciclatge: una fita de municipi

Quan els beguetans i les beguetanes treballem plegats ningú no ens pot aturar. Sempre he destacat que entre els principals tre...t esforç mediambiental. Només hem de mirar per la finestra de casa nostra per tal de veure tot el que ens estem jugant.

Que un problema no tapi un altre

Tal com he anat exposant al llarg de les darreres setmanes, des de Begues estem fent un doble esforç per tal d’actuar da...viure en un món més sostenible. És la millor herència que podem deixar a les següents generacions.

Amb els grans projectes de municipi

Des del primer moment d'aquesta crisi sanitària ens hem esforçat per aconseguir que la lluita contra la pandèmia... som ambiciosos i no volem renunciar a res. Per sobre de la pandèmia, continuem perseguint els nostres principals objectius.

Treballant per l'atenció primària al municipi

La pandèmia, entre altres qüestions, ens ha obligat a donar encara més valor a l'atenció primària. D... l'Ajuntament de Begues. Sabem com d'important és gaudir de la millor salut i dels millors professionals que vetllin per ella.

Cuidem dels que ens cuiden

En aquests dies que són de descans per a tantes i tantes persones m’agradaria convidar-vos a tenir un record per totes a...No deixem doncs de posar en valor la seva dedicació. Més que mai necessitem cuidar d’aquells que tant ens cuiden.

En guàrdia davant dels incendis forestals

Si la setmana passada reflexionàvem sobre com d’afortunades som les persones que vivim al nostre poble, aquesta m’...s o accidents, també hem de protegir els espais que són de tots i de totes. Fem possible un estiu més sense foc.

Al costat del nostre ambulatori

Si quan parlem d’administracions sempre diem que els ajuntaments som la primera porta a la que pica un ciutadà, quan par...roblema que suposarà per a tots els veïns i veïnes. En definitiva, cuidem als que ens cuiden. S’ho mereixen.

Comencem a construir el municipi del futur

L’any passat els beguetans i beguetanes van renovar la seva confiança en l’equip de govern que tinc l’orgull...te; els millors desitjos per a aquest 2020 de totes les persones que formem part del consistori, un any més, al vostre costat.

Acomiadem l’any

L’arribada del Nadal és un moment que molts aprofitem per a fer balanç personal sobre l’any que tanquem. I,...dir que el 2019 ha estat un any important per a Begues perquè ens ha permès continuar essent el municipi que volem ser.

Més a prop del Sauce

De la mateixa manera que pot passar entre dues persones, de vegades els municipis també establim una connexió especial ... o tan curtes com nosaltres decidim. No tinc cap dubte que ens sorprendrem i aprendrem molt sobre estimar-nos la diferència.

Posem en valor el treball metropolità

En el nostre dia a dia intervenen moltes administracions. Entre elles es troba l`Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), un ens...entre més brillant sigui el futur de l’àrea metropolitana, més ho serà també el de Begues.

Una reflexió sobre la diada

Al llarg dels darrers anys cada Diada de l’11 de Setembre ha arribat en un moment polític i social sempre diferent i sem...l parany que ens havien preparat. Aquesta diada tenim una nova oportunitat de sentir-nos orgullosos de qui som. Visca Catalunya!

Que ningú es quedi a casa

Ens trobem aquests dies de ple en la nostra Festa Major. Els carrers, les places i els equipaments són l’escenari de pro...tots i totes ens acompanyareu en aquest treball. La festa ja està en marxa i us espera. Que ningú es quedi a casa!

El moment de Begues

Arriba el moment de les eleccions municipals i és molt el que ens hi juguem aquest diumenge. Les persones que treballem des de...fills i filles. No és poca cosa. No hi podeu faltar, les urnes us esperen per triar el futur de Begues i d’Europa.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
finançament (2) · aplec (1) · alcaldia (16) · sanitat (5) · pagesia (2) · parlament (3) · 9N (5) · Nadal (10) · parellada (1) · equipaments (12) · parc metropolità (2) · felicitació (2) · lleure (31) · reflexions (4) · ordenances (2) · medi ambient (25) · festa major (11) · alta tensió (4) · 2016 (1) · 2019 (10) · yu (1) · pobresa energètica, (1) · família (7) · AMI (5) · policia local (7) · pedrera (4) · entitats (27) · solidaritat (14) · diputació de barcelona (4) · catalunya (26) · LRSAL (4) · joventut (13) · patrimoni (20) · pressupostos (15) · ocupació (4) · ensenyament (6) · llei (3) · patrimoni; (22) · 2014 (2) · parc del garraf (7) · abocador (4) · desnonaments (1) · serveis (27) · explosió (1) · carnestoltes (1) · alcohol (1) · empresa (2) · 2018 (4) · hospital (1) ·  (290) · gent gran (17) · tecnologia (6) · 902 (3) · sostenibilitat (8) · OAC (1) · participació (33) · habitatge (2) · subvencions (5) · biblioteca (6) · participació, (1) · comerç (13) · AMB (7) · petit casal (1) · cinema (1) · ermita (3) · reflexions (289) · Bruguers (1) · eleccions (10) · pobresa energètica (2) · consulta (11) · Eramprunyà (1) · tapatast (2) · coronavirus (31) · cultura (39) · 2017 (3) · mobilitat (9) · salut (3) · dona (11) · esport (11) · camí ral (9) · carretera (2) · centre de dia (2) · civisme (8) · infants (5) · seguretat (13) · LOEPSF (2) · patrimoni; (9) · centre cívic (9) · refugiats (1) · 25N (4) · telecomunicacions (2) · transparència (16)