ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca 2017


Una data per al record i l’orgull d’un poble

La data de l’1 d’octubre ha quedat indissociablement lligada a la nostra història i a la nostra memòria col...acitat de resistència i d’adaptació a les dificultats. La seva convicció ha de ser també la nostra.

La diada d’enguany

La celebració de la diada de l’11 de setembre ens ha acostumat al llarg dels darrers anys a posar-nos davant d’esc...ostres fills i filles, per les generacions que han de venir. Ara i sempre, el cap ben alt i mirem endavant! Visca Catalunya!

Torra president

En la mateixa setmana en la qual arribem al tercer aniversari dels fets de l’1 d’octubre del 2017, hem conegut la ratifi...in les nostres conviccions. Gràcies president Torra pel seu servei al país i pel seu exemple de compromís.

La diada que ens reclama el moment

Els catalans i catalanes hem celebrat cada diada nacional de Catalunya seguint el que ens marcava cada moment i el nostre sentiment. ...onstruïm entre tots i totes. Visca Catalunya. Nota: Trobareu el discurs institucional de la diada com a document adjunt.

Una reflexió sobre la diada

Al llarg dels darrers anys cada Diada de l’11 de Setembre ha arribat en un moment polític i social sempre diferent i sem...l parany que ens havien preparat. Aquesta diada tenim una nova oportunitat de sentir-nos orgullosos de qui som. Visca Catalunya!

Una plaça per a tothom

Fa poc més d’un any Catalunya vivia un dia que recordarem durant generacions. El nostre país va votar per tal de ...à sap fer seves les adversitats, convertir-les en símbols i aprèn a no doblegar-se davant de les dificultats.

La solidaritat no té fronteres

La voluntat d’ajudar als demés és un dels motors que ens mouen com a municipi. A Begues estem acostumats a compta...sevol altra consideració, el nostre país també ha d’estar allà on hi hagi algú que pateix.

Els efectes del 155 a Begues

Tot i les dificultats polítiques i institucionals que travessa el país, els ciutadans continuem vivint el nostre dia a ...s de la urgència política i, com es fa evident a cada pas, sense tenir present els efectes reals que hauria de tenir.

El que ens deixa el 2017

Ens preparem ja per dir adéu al 2017. Aquest és un any que, per la càrrega d’esdeveniments transcendentals...uo;hagin de fer front. El 2018 no serà una excepció en la persecució d’aquest objectiu. Bon any nou!

Uns pressupostos municipals centrats en els serveis

Ja ens trobem de ple en el 2017, un any que bona mesura ve marcat a Begues pel que ens dicta l’aprovació inicial dels co...to profundament satisfeta amb els nostres comptes públics. Aquests són uns pressupostos tan engrescadors com realistes.

2017, un any per anar més enllà

Acabem d’inaugurar el 2017 i, de ben segur, molts de vosaltres ja haureu planificat una part important dels reptes que us heu p...cute; que opini el contrari. I sobre aquesta base inalterable hem de tenir sempre la voluntat d’anar més enllà.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
alta tensió (4) · carnestoltes (1) · tecnologia (6) · gent gran (17) · parc del garraf (7) · petit casal (1) · abocador (4) · 2014 (2) · transparència (16) · 902 (2) · infants (4) · parellada (1) · cultura (38) · parlament (3) · explosió (1) · entitats (26) · hospital (1) · Bruguers (1) · felicitació (2) · telecomunicacions (2) · patrimoni (19) · esport (11) · biblioteca (6) · equipaments (12) · serveis (27) · cinema (1) · reflexions (4) · pressupostos (14) · seguretat (13) · salut (3) · 2019 (10) · carretera (2) · LRSAL (4) · ordenances (2) · LOEPSF (2) · pobresa energètica (2) · dona (11) · alcaldia (16) · participació (32) · habitatge (2) · 2016 (1) · eleccions (10) · AMB (7) · policia local (7) · subvencions (5) · llei (3) · civisme (8) · tapatast (2) · Nadal (10) · pagesia (2) ·  (283) · reflexions (289) · ocupació (4) · lleure (31) · catalunya (26) · ermita (3) · parc metropolità (2) · mobilitat (8) · refugiats (1) · Eramprunyà (1) · AMI (5) · 2017 (3) · empresa (2) · família (7) · pobresa energètica, (1) · camí ral (9) · patrimoni; (22) · aplec (1) · diputació de barcelona (4) · 25N (3) · consulta (11) · patrimoni; (9) · centre cívic (9) · coronavirus (31) · solidaritat (13) · comerç (12) · medi ambient (25) · finançament (2) · sostenibilitat (8) · centre de dia (2) · ensenyament (6) · participació, (1) · 2018 (4) · pedrera (4) · festa major (11) · 9N (5) · yu (1) · alcohol (1) · OAC (1) · desnonaments (1) · joventut (12) · sanitat (5)