ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca 2014


Els pals a les rodes dels ajuntaments

En el meu últim escrit, al voltant dels pressupostos municipals, feia referència a les dificultats imposades pel govern... a l’Ajuntament de Begues de ben segur que no ha estat una altra cosa més que un pal a les rodes del nostre dia a dia.

Tenim un pla

Avui, amb la seva presentació pública, comença a rodar el Pla local de prevenció d’addiccions de Be...uest és un treball que, al cap i a la fi, hem de saber fer entre tots els beguetans i beguetanes. Compto amb tots vosaltres.

Un Estat que no s’estima els seus ajuntaments

Al llarg d’aquesta legislatura el govern de l’Estat ha dut a terme una operació de maquillatge destinada a provar ...lupar amb normalitat la nostra feina fins i tot quan podem acreditar la qualitat del nostre treball. Un cop més, lamentable.

Més serveis, i a més, millors

És veritablement sorprenent constatar com al llarg de les darreres dècades s’han produït tota una sèr...l;uda que, dia a dia, estem cada cop més a prop. Si voleu consultar l’entrevista la podeu trobar com document adjunt.

2015, un any nou amb nous reptes

Els espais públics, tant equipaments com via pública, han estat i són una de les principals preocupacions de l&r...ica i la resta de dificultats que podem haver trobat, hem assolit un progrés real i palpable des de la nostra població.

L’any que acomiadem

Com probablement molts de vosaltres feu de manera individual en aquestes dates, les administracions també fem el nostre propi ...eu nom i en el de totes les persones que treballem dia a dia des de l’Ajuntament. Que tingueu un molt bon Nadal i un gran 2015.

Treballant activament per un salt qualitatiu en l’accés a Internet

Aquesta és una de les qüestions que, des de la posada en marxa d’aquest espai, s’ha reiterat en les preguntes...serveis, són la millor estratègia possible per a continuar caminant cap al petit gran municipi que volem arribar a ser.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
ensenyament (5) · camí ral (9) · infants (2) · parlament (3) · aplec (1) · 2018 (3) · comerç (8) · ordenances (2) · seguretat (12) · patrimoni; (9) · patrimoni (13) · felicitació (2) · solidaritat (9) · abocador (4) ·  (166) · reflexions (3) · subvencions (3) · lleure (25) · pobresa energètica (1) · consulta (11) · gent gran (11) · OAC (1) · pobresa energètica, (1) · centre de dia (2) · alcaldia (16) · reflexions (198) · patrimoni; (22) · AMI (5) · sanitat (3) · serveis (22) · carretera (2) · transparència (12) · 902 (1) · parc del garraf (6) · centre cívic (9) · família (6) · pedrera (4) · explosió (1) · parellada (1) · Nadal (5) · entitats (17) · petit casal (1) · tecnologia (4) · pagesia (1) · Bruguers (1) · dona (9) · civisme (7) · 2016 (1) · salut (1) · joventut (9) · mobilitat (5) · telecomunicacions (2) · refugiats (1) · yu (1) · medi ambient (15) · participació (24) · alcohol (1) · empresa (1) · esport (8) · 2017 (3) · 2014 (2) · ocupació (3) · 25N (3) · LOEPSF (2) · tapatast (2) · llei (3) · ermita (3) · catalunya (22) · hospital (1) · biblioteca (6) · eleccions (8) · desnonaments (1) · pressupostos (10) · equipaments (7) · sostenibilitat (3) · cultura (26) · finançament (2) · diputació de barcelona (4) · carnestoltes (1) · policia local (6) · Eramprunyà (1) · cinema (1) · AMB (6) · parc metropolità (2) · LRSAL (4) · festa major (8) · 9N (5) · alta tensió (4)
BeguesApp