ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca transpar����ncia


Una celebració de Santa Eulàlia diferent

Aquest proper 12 de febrer celebrarem novament una data estretament relacionada amb el nostre municipi com és Santa Eulà...s important mirar endavant, i així ho fem, però no ho és menys tenir sempre un peu posat en el nostre passat.

Una festa marcada per la tradició

Avui divendres, i al llarg del cap de setmana, a Begues celebrem la nostra Festa Major d’Hivern i ho fem apropant-nos un cop m&... públics. I es que, aquesta precisament ha estat la filosofia sota la qual s’ha reformat el camí. Us hi espero!

La transparència, una prioritat

Al llarg d’aquesta legislatura hem reiterat, i insistim, que un dels principals reptes que hem assumit com a ajuntament, &eacut...societat. I a Begues podem dir que estem portant al límit tots els recursos al nostre abast perquè així sigui.

Ni una menys

Cap forma de violència és comprensible o justificable. Però encara ho és menys quan la violència s... també en què podem fer per posar-li solució. Avui tots hem de fer nostre la frase “ni una menys”.

Recordem l’Alba avui, demà i sempre

La rellevància d’una vida, la seva intensitat, no està necessàriament en els anys que s’ha viscut. N... lliçó més important i l’herència més preuada que ens ha deixat l’Alba. Aprofitem-la!

Posem en marxa una campanya municipal de civisme

Recentment reflexionava en aquest mateix espai sobre la importància de la coresponsabilitat entre la ciutadania i l’admi...ifondre aquesta manera de pensar. Perquè d’un increment en els nostres nivells de civisme ens beneficiarem tots i totes.

El fòrum educatiu, una oportunitat per aprendre entre tots

La conferència que a les 19 h donarà la Maria Jesús Comellas avui al Centre Cívic El Roure posarà ... a fer una passa endavant i a continuar apostant per propostes que, com aquesta, ens fan ser un municipi en desenvolupament constant.

La nostra gent gran, el nostre patrimoni

Aquest dissabte 1 d’octubre se celebra el Dia Internacional de la Gent Gran i no voldria deixar escapar l’ocasió s...os atents a les seves necessitats i a avançar de manera conjunta en les exigències que se’ns vagin plantejant.

Aquest 11 de setembre no podem fallar

Al llarg dels darrers anys la diada de l’11 de setembre ha esdevingut el termòmetre a partir del qual mesurar la for&cce...d. Sortim doncs al carrer aquest diumenge per seguir el que dicta el nostre cor... i també pel que ens diu el nostre cap.

Arrenca un nou curs

La tornada a l’escola, l’inici de les temporades esportives, la posada en marxa dels projectes de les entitats i associac...que les entitats mantinguin la seva proposta. A les nostres mans està doncs que aquest curs sigui, novament, un èxit.

Què podem fer perquè Begues sigui un municipi més cívic

L'incivisme és sens dubte una de les primeres causes que motiva els comentaris que m’arriben a través d’aqu...eu que sense un compromís individual de cadascun de nosaltres, l’incivisme es pot estendre més fàcilment.

Una lluita constant contra els incendis

Un cop més el conjunt de Catalunya es troba en alerta davant la possible aparició d’incendis forestals. Els munic...rave;ncia que hem rebut de les generacions anteriors. És la nostra obligació preservar-la per a les que han de venir.

Gràcies per una fantàstica Festa Major

Deixem enrere les principals activitats de la nostra Festa Major i ho fem, de ben segur, guardant un bon grapat d’imatges i de ...ve;ncia, estic convençuda que serà un any per treballar en fer de la propera una Festa Major encara més gran.

Un any des de l’explosió

Aviat farà un any que Begues patia un dels incidents més greus de la seva història recent amb l’explosi&oa...odrem començar a deixar-lo definitivament enrere, com és el desig de tots els beguetans i beguetanes. Ja falta menys.

Garantida l’ampliació de l’hospital

Entre les notícies més destacades de les que ens hem fet ressò darrerament, m’agradaria destacar el compro...ncia a l’alçada de les nostres necessitats i expectatives. Aquesta és una realitat cada dia més propera.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
reflexions (4) · serveis (27) · mobilitat (8) · alta tensió (4) · cinema (1) · ensenyament (6) · petit casal (1) · família (7) · eleccions (10) · Nadal (10) · catalunya (25) · Bruguers (1) · refugiats (1) · gent gran (17) · habitatge (2) · patrimoni; (9) · participació, (1) · pobresa energètica, (1) · comerç (12) · patrimoni; (22) · abocador (4) · pobresa energètica (2) · desnonaments (1) · parc del garraf (7) · empresa (2) · finançament (2) · Eramprunyà (1) · reflexions (288) · tecnologia (6) · AMB (7) · solidaritat (13) · festa major (11) · parc metropolità (2) · llei (3) · dona (11) · patrimoni (19) · carnestoltes (1) · aplec (1) · yu (1) ·  (281) · carretera (2) · civisme (8) · AMI (5) · alcaldia (16) · 2016 (1) · pressupostos (14) · parlament (3) · felicitació (2) · centre de dia (2) · esport (11) · OAC (1) · participació (32) · cultura (38) · explosió (1) · parellada (1) · hospital (1) · biblioteca (6) · ordenances (2) · transparència (16) · consulta (11) · tapatast (2) · ermita (3) · coronavirus (31) · sanitat (5) · policia local (7) · 902 (2) · 25N (3) · pedrera (4) · infants (4) · LOEPSF (2) · pagesia (2) · 2018 (4) · 2019 (10) · entitats (26) · centre cívic (9) · 9N (5) · telecomunicacions (2) · 2014 (2) · seguretat (13) · medi ambient (25) · subvencions (5) · lleure (31) · ocupació (4) · 2017 (3) · joventut (12) · camí ral (9) · salut (3) · sostenibilitat (8) · LRSAL (4) · equipaments (12) · diputació de barcelona (4) · alcohol (1)