ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca transpar������������������������ncia


Una plaa per a tothom

Fa poc més d’un any Catalunya vivia un dia que recordarem durant generacions. El nostre país va votar per tal de ...à sap fer seves les adversitats, convertir-les en símbols i aprèn a no doblegar-se davant de les dificultats.

Una ruta per entendre qui som i on ens trobem

Una part important del nostre patrimoni no és identificable a simple vista per a la majoria de persones. I es que Begues compt...r per saber millor qui som, ara tenim una oportunitat immillorable de conèixer millor qui som com a beguetans i beguetanes.

Una manera diferent de desplaar-se

Quin impacte té la manera en que ens desplacem sobre el nostre entorn i sobre el nostre futur? Quines alternatives al cotxe te...casa de vegades ens ajuda a escurçar les distàncies amb la resta de beguetans i beguetanes. Reflexionem i actuem.

Me queda la mirada arriba a Begues

Un dels esdeveniments més importants dels quals participa Begues al llarg d’aquesta legislatura és l’exposi...es a apropar-vos a aquesta exposició. Estic segura que valorareu la importància i la riquesa del treball realitzat.

Celebrem la diada

Al llarg dels darrers anys cada diada que hem celebrat ha arribat en un context social i polític ben diferent. Hem vist aix&ia...gat i que mai ha volgut ni voldrà deixar ningú dels seus enrere. Així som i així volem continuar sent.

Begues i lAlguer es donen la m

La setmana passada tenia l’ocasió de prendre part d’una trobada d’intercanvi cultural entre Catalunya i l&rs...rear d’aquesta manera un vincle amb el municipi Italià que esperem que creixi i s’enforteixi al llarg del temps.

Evitar els incendis forestals, una responsabilitat per a tothom

L’estiu és un moment de contrastos. El bon temps és una invitació al lleure i a la diversió. Per&og...rquè no el tinguem en tot moment en consideració. Gaudim de la natura, però fem-ho des de la responsabilitat.

Una ordenana de civisme creada des de la participaci

Les noves tecnologies han portat al dia a dia de tots nosaltres tota una sèrie de facilitats de les quals sembla difíci...s nostres límits i llibertats, per tal que les accions d’uns no suposin un problema per a les decisions dels altres.

Ja es treballa en lampliaci de lhospital

Ja la setmana passada esmentava que el treball de l’administració no s’atura a l’agost. Canvia i s’ada...oacute; mèdica. No tinc cap dubte que permetrà una millora evident i necessària en la nostra qualitat de vida.

La calor no atura els municipis

Entrem a l’agost, un mes diferent dins de tot l’any. Aquests dies els municipis tenen una menor presència de perso...es no s’adorm, ni quan la calor es fa més intensa. Gaudiu del municipi. Està obert els 365 dies de l’any.

La perseverana dona fruits en matria de transport

La insistència és una de les principals virtuts que han de tenir una administració i les persones que la governe...venir. A Begues continuem treballant de cara a un nou curs que, confiem, serà igual o encara més productiu que aquest.

Vestim Begues de festa

Aquest vespre es posa oficialment en marxa la Festa Major. La festa és, probablement, l’esdeveniment ciutadà m&ea...sos que així sigui. Esteu convidats a la celebració. Aquesta és la vostra festa, és la festa de tothom.

El millor comer, el ms proper

Un dels principals pilars del nostre poble són els comerços. Aquesta és una realitat de la què molt sovin...rs i dels espais públics i fem, entre tots i totes, que aquesta nit del comerç local torni a ser tot un èxit.

La seguretat continua sent prioritria

L’alta presència de cases i urbanitzacions fa que a Begues, de manera puntual però persistent, ens haguem de preo...vandalisme, senzillament hem de trucar a les forces de seguretat. Al cap i a la fi, és per l’interès de tothom.

Leducaci ha de seguir sent un pilar de la nostra societat

Avui les classes comencen a quedar buides. Els escolars comencen les seves vacances d’estiu i posem el punt i final a un curs q...quo;esperança de que el proper serà igual de productiu i que les polèmiques malintencionades quedaran enrere.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
finanament (2)  civisme (8)  seguretat (13)  carretera (2)  entitats (26)  carnestoltes (1)  parc del garraf (7)  pobresa energtica (2)  infants (4)  telecomunicacions (2)  alcaldia (16)  coronavirus (31)  OAC (1)  2014 (2)  2018 (4)  esport (11)  patrimoni; (9)  sanitat (5)  comer (12)  LRSAL (4)  hospital (1)  2019 (10)  25N (3)  transparncia (16)  2017 (3)  abocador (4)  habitatge (2)  parc metropolit (2)  AMB (7)  LOEPSF (2)  pedrera (4)  AMI (5)  joventut (12)  desnonaments (1)  biblioteca (6)  llei (3)  explosi (1)  alcohol (1)  yu (1)  ermita (3)  tecnologia (6)   (284)  tapatast (2)  famlia (7)  diputaci de barcelona (4)  reflexions (289)  2016 (1)  reflexions (4)  ordenances (2)  serveis (27)  medi ambient (25)  participaci, (1)  felicitaci (2)  cinema (1)  alta tensi (4)  Erampruny (1)  sostenibilitat (8)  patrimoni; (22)  participaci (32)  lleure (31)  solidaritat (13)  cam ral (9)  aplec (1)  eleccions (10)  pressupostos (14)  refugiats (1)  equipaments (12)  empresa (2)  festa major (11)  patrimoni (20)  gent gran (17)  Nadal (10)  policia local (7)  subvencions (5)  centre de dia (2)  Bruguers (1)  consulta (11)  catalunya (26)  petit casal (1)  ocupaci (4)  9N (5)  cultura (38)  parellada (1)  ensenyament (6)  salut (3)  mobilitat (8)  dona (11)  902 (2)  pagesia (2)  parlament (3)  centre cvic (9)  pobresa energtica, (1)