ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca transpar������������������������ncia


La festa major ms arrelada a la nostra tradici

Aquest dissabte 17 de gener posem en marxa la nostra Festa Major d’Hivern, una celebració amb un caràcter molt m&...na excusa per a gaudir de la proximitat amb els altres. No perdeu l’ocasió. La festa ja és a punt i us espera.

2015, un any nou amb nous reptes

Els espais públics, tant equipaments com via pública, han estat i són una de les principals preocupacions de l&r...ica i la resta de dificultats que podem haver trobat, hem assolit un progrés real i palpable des de la nostra població.

Tots eduquem, tots aprenem

Amb les nostres actituds, amb la nostra participació activa o, fins i tot, a través de la nostra indiferència, e...s.google.com/site/gipebegues/. I aquí podeu consultar el vídeo del XIII Congrés de Ciutats Educadores:

Comproms amb les persones

Malgrat que alguns ja comencen a parlar de recuperació econòmica, la veritat és que aquesta està arribant...st és el nostre compromís amb la ciutadania i estic convençuda que amb esforç i treball ho aconseguirem.

Millorar la seguretat dels vianants, una prioritat

Fins ara, els veïns de la urbanització que decidien anar a peu fins al centre del poble havien de fer-ho pel costat dels ...n de forma segura. Aquest és el nostre principal objectiu: fer de Begues un municipi amb un nivell alt de qualitat de vida.

La ciutadania ha deixat pals que vol un futur millor

Begues va viure una jornada lúdica i festiva que es va desenvolupar sense incidents demostrant un cop més que els catal... de continuar lluitant per tal que la voluntat del poble, expressada lliurement diumenge a les urnes, s’acabi fent realitat.

La inauguraci del Centre Cvic El Roure, una festa ciutadana

Vull aprofitar l’avinentesa per a agrair la seva presència a tots aquells que dissabte van decidir acompanyar-nos: des d...liol. Us convido a que feu vostre cada racó i, és que, el Centre Cívic El Roure és un equipament de tots.

Arriba el moment del Centre Cvic

El diccionari de l’Institut d’Estudis Catalans defineix “cívic” com allò “relatiu o perta...possibilitat d’esdevenir un referent en la seva matèria a nivell comarcal. Dissabte ho podrem constatar tots plegats.

Policia Local, molt ms que un cos de seguretat

Al llarg dels últims anys, la nostra Policia Local ha desenvolupat un esforç notable per a assolir nou reptes. La nostr...Policia Local de Begues. Són, sens dubte, la millor garantia amb la que podem comptar per a la nostra tranquil·litat.

Posem en marxa el nou curs

Tornen a la seva activitat habitual la llar d’infants municipal, les escoles i l’institut i el que potser no hauria de se...s protagonistes. Comença un nou curs per a tothom i tenim al nostre abast una oferta d’activitats tan rica com completa.

Passat, present i futur de Catalunya

Per una banda la celebració de la diada serà un dels moments centrals, tant a nivell local com, especialment, pels nomb... significat de la responsabilitat ciutadana. Aquest mes de setembre podem començar a recórrer aquest camí.

Comprar a Begues s millor

És sens dubte aquesta campanya una excel·lent proposta per posar en valor una part fonamental de la vida d’un mun...agradaria que, tots i totes, arribat el cas, pensem en tot el que el comerç local pot oferir-nos. No és poc, certament.

El rigor econmic s una doble obligaci

En primer lloc hem de considerar el respecte que, com a gestors públics, hem de tenir pels diners que són de tots i de ... maximitzar el capital del que disposem i, en definitiva, incrementar el treball municipal. Aquesta és la única clau.

Els horts urbans: un pas ms envers el municipi al que aspirem

En la creació d’aquests horts podem trobar un dels exemples més evidents del tipus de gestió que ens deman... aconseguit, per tal de fer que Begues continuï progressant. Al setembre continuarem fent un pas més en aquest sentit.

Tot un municipi de festa!

Comencem avui, 24 de juliol, un dels moments més especials de l’any per a qualsevol municipi: la celebració de la...cs cap excusa per a quedar-vos a casa vostra. Obriu la porta i sortiu al carrer. Allà us hi espera tot un municipi de festa!.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
gent gran (17)  mobilitat (8)  lleure (31)  cultura (38)  yu (1)  patrimoni; (22)  Nadal (10)  ordenances (2)  dona (11)  felicitaci (2)  Bruguers (1)  entitats (26)  seguretat (13)  AMI (5)  LRSAL (4)  ermita (3)  coronavirus (31)  tecnologia (6)  reflexions (4)  transparncia (16)  solidaritat (13)  sanitat (5)  participaci, (1)  diputaci de barcelona (4)  habitatge (2)  pagesia (2)  pobresa energtica, (1)  pedrera (4)  patrimoni; (9)  serveis (27)  equipaments (12)  civisme (8)  patrimoni (19)  alta tensi (4)  centre cvic (9)  joventut (12)  alcaldia (16)  esport (11)  catalunya (26)  ocupaci (4)  2014 (2)  pressupostos (14)  consulta (11)  2018 (4)  Erampruny (1)  biblioteca (6)  finanament (2)  ensenyament (6)  parlament (3)  9N (5)  famlia (7)  902 (2)  parc del garraf (7)  salut (3)  25N (3)  2017 (3)  empresa (2)  reflexions (289)  participaci (32)  2016 (1)  parellada (1)  sostenibilitat (8)  parc metropolit (2)  carnestoltes (1)  cinema (1)  infants (4)  policia local (7)  hospital (1)  telecomunicacions (2)  AMB (7)  LOEPSF (2)  pobresa energtica (2)  aplec (1)  comer (12)  petit casal (1)  medi ambient (25)  centre de dia (2)  tapatast (2)   (283)  cam ral (9)  OAC (1)  festa major (11)  desnonaments (1)  llei (3)  carretera (2)  alcohol (1)  subvencions (5)  eleccions (10)  refugiats (1)  2019 (10)  abocador (4)  explosi (1)