ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca transpar������������������������ncia


Lorgull de representar la comarca i de defensar el pas

Begues, a través de la meva persona, ha adquirit des del divendres 17 de juliol un major pes en una entitat destacada en les r...oblidi que aquesta és una reivindicació de molts. Aquest és el sentiment majoritari al meu poble i el meu propi.

Arrenca una nova legislatura

Avui em torno a dirigir a vosaltres des d’aquest espai com a alcaldessa, amb la diferència respecte a la setmana anterio...gura de que així serà. Una vegada més només us puc dir que la porta del meu despatx està oberta.

Discurs d'investidura

En primer lloc, agrair a la ciutadania la confiança dipositada en mi i en el meu equip i felicitar a tots els nous cà... imaginar el futur, per tant us ofereixo , ambició de poble. Moltes gràcies!! Visca Begues i Visca Catalunya!!!

Per qu hem de votar el 27S?

Aquestes eleccions municipals i autonòmiques han servit al conjunt d’Espanya per a fer lectures sobre qüestions com...ent en el que ens trobem. És la nostra responsabilitat amb nosaltres mateixos, però també amb el nostre futur.

El futur del nostre passat

Aquests dies se celebra el retorn, en forma de rèplica, de les restes inhumades a la cova de Can Sadurní. Es tracta d&r...mental de la nostra identitat com a municipi i un motiu més per a sentir-nos arrelats i orgullosos del lloc en el que vivim.

Lesport, una forma de lleure cada cop ms estesa

Aquest passat diumenge, 17 de maig, tenia lloc la celebració de la que ha estat la tercera edició de la Cursa de Muntan...oltes persones que treballen des d’ell a favor de tots nosaltres. No podem més que agrair-los l’esforç.

Els ms grans de Begues

Aquest passat diumenge 10 de maig tenia lloc la XXX edició de la Festa de la Gent Gran de Begues, la primera que ha tingut llo...nt de Begues en la propera legislatura, no hi ha cap dubta en que aquesta gent gran és mereix ser una de les seves prioritats.

Tot suma en un municipi

Els petits municipis, aquelles poblacions que som menors als 10.000 habitants, disposem d’uns recursos diferents a les poblacio...l’empenta imprescindible. Entre tots podem fer i fem molt per aconseguir que Begues sigui cada dia un magnífic municipi.

Un Sant Jordi especial per a Begues

El 23 d’abril és, per sí sola, una data assenyalada al calendari de tots els catalans i de les catalanes. É...apacitat de judici i amb més coneixements. La literatura ens fa, indubtablement, millors vilatans d’un poble millor.

Noves millores a la carretera entre Begues i Gav

Després de les actuacions dutes a terme el passat mes de desembre, en aquests moments es torna a treballar a la carretera que ...t. I és aquest a qui també vull apel·lar, per a garantir la tranquil·litat de tothom. Precaució.

Les tradicions no perviuen per s soles

Al nostre poble sempre ens sentim orgullosos de tenir un peu en les nostres tradicions i l’altre col·locat estratè...seves activitats. A través d’elles descobrireu un món apassionant i sabreu més sobre vosaltres mateixos.

AMB, la fora de la uni

Tot i que el nostre municipi ha viscut marcat al llarg de dècades per la influència de la proximitat amb una gran ciuta...ns de persones. Amb la proximitat i els interessos que compartim el treball conjunt ens ha de fer, necessàriament, imparables.

Treballem mirant cap al futur

Desenvolupar polítiques socials i oferir ajudes als que tenen menys recursos és necessari i un aspecte prioritari de la...e; de molts beguetans i beguetanes que en aquests moments continuen sense feina. Continuarem treballant mirant, sempre, cap al futur.

Com recuperar la confiana del ciutad

Al llarg dels darrers anys ha estat cada cop més evident que existeix un segment destacable de la nostra societat que mira cap...e;noma de Barcelona, és més que un premi. És una garantia de que a Begues treballem en la bona direcció.

Adu a lantic Teatre Goula

A nivell sentimental, l’enderroc de l’antic Teatre Goula no és una decisió senzilla de prendre, donat que a...spai d’aquestes característiques. Aquest és, definitivament, el teatre del municipi que som a dia d’avui!


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
parc del garraf (7)  cinema (1)  sanitat (5)  Nadal (10)  infants (4)  patrimoni (19)  centre cvic (9)  carretera (2)  participaci (32)  seguretat (13)  tecnologia (6)  ensenyament (6)  reflexions (4)  sostenibilitat (8)  2014 (2)  2019 (10)  alta tensi (4)  equipaments (12)  LOEPSF (2)  telecomunicacions (2)  comer (12)  medi ambient (25)  ermita (3)  petit casal (1)  abocador (4)  pagesia (2)  yu (1)  diputaci de barcelona (4)  finanament (2)  OAC (1)  alcohol (1)  pobresa energtica (2)  pressupostos (14)  consulta (11)  subvencions (5)  cultura (38)  aplec (1)  coronavirus (31)  ocupaci (4)  participaci, (1)  LRSAL (4)  salut (3)  empresa (2)  cam ral (9)  eleccions (10)  parlament (3)  solidaritat (13)  entitats (26)  AMB (7)  habitatge (2)  AMI (5)  reflexions (289)  explosi (1)  Erampruny (1)  hospital (1)  festa major (11)  patrimoni; (9)  parellada (1)  transparncia (16)  catalunya (26)  desnonaments (1)  felicitaci (2)  pobresa energtica, (1)  parc metropolit (2)  ordenances (2)  carnestoltes (1)  biblioteca (6)  2016 (1)  civisme (8)  25N (3)  mobilitat (8)  lleure (31)  9N (5)  refugiats (1)  llei (3)  centre de dia (2)   (283)  policia local (7)  patrimoni; (22)  Bruguers (1)  alcaldia (16)  902 (2)  famlia (7)  gent gran (17)  serveis (27)  2018 (4)  esport (11)  pedrera (4)  dona (11)  tapatast (2)  joventut (12)  2017 (3)