ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca transpar������������������������ncia


Comencen les obres del Cam Ral

Després d’un llarg treball de planificació, d’exposar la proposta als veïns i veïnes que es veura...de les persones. Sabem que Begues és un municipi fantàstic i és a peu de carrer quan més el podem gaudir.

Un bon any per Begues

Si hagués de resumir el 2015 pel que fa al treball realitzat des de l’Ajuntament de Begues probablement destacaria en pr...amb esforç i perseverança. Des de demà treballarem per a que el 2016 també sigui bo i encara millor.

Protegim el cor de Begues

Des d’aquesta setmana ja podem dir que Begues és un municipi cardioprotegit. Amb la instal·lació de dos de...ilitats amb la voluntat de cobrir qualsevol mancança que afecti a la ciutadania. Aquest no deixa de ser un exemple més.

El millor comer el tenim a casa nostra

ldquo;Aquest Nadal no et rasquis només la butxaca” és el nom de la campanya que els comerciants i l’Ajuntam... senzillament una excusa per recordar-nos el que ja hauríem de saber: que el millor comerç ja el tenim a casa nostra.

Ms busos en els moments en qu sn ms necessaris

Des d’aquest dilluns passat ja és una mica més senzill desplaçar-se des de Begues. Atenent a les reclamaci...cedil;uda que a mig termini aconseguirem més millores. La constància, com hem demostrat, està de la nostra part.

En lluita constant contra la violncia envers les dones

Aquesta setmana ha estat marcada en bona mesura al nostre municipi pels diferents actes que s’han dut a terme amb motiu de la c...eacute;s així podrem aspirar a que aquest sigui un 25N menys, abans d’assolir el final d’aquesta violència.

Fem de les festes per als joves unes festes segures i respectuoses

Ser jove a Begues no sempre és senzill. De la mateixa manera que la nostra situació geogràfica ens ofereix tota ... la dels veïns i veïnes al seu descans i tranquil·litat, prendrem totes les decisions que siguin necessàries.

Tancant una ferida al nostre paisatge

El nostre paisatge és excepcional. Si preguntem un per un a la gent de Begues que és que el que més s’esti...re al nostre poble és un privilegi. Però és un privilegi que ens hem de saber guanyar i, sobre tot, preservar.

Comena a desplegar-se la fibra ptica

La setmana passada signava en nom de l’Ajuntament de Begues el conveni amb Telefónica per al desplegament de la fibra &o... tot i que requereixi un esforç major del que pot suposar per d’altres. I amb aquest convenciment treballem dia a dia.

Begues s un municipi independentista

Aquest passat diumenge les persones que vivim a Begues, de la mateixa manera que el conjunt de les que viuen a Catalunya, vam votar l... pacíficament i a través de les vies democràtiques ha de ser sempre tinguda en consideració i respectada.

Begues a ple rendiment

Tot just acabem l’estiu i donem la benvinguda a la tardor i Begues recupera el seu ritme habitual. En la superfície, mir...igueu curiosos i descobriu nous interessos. Així és com podrem mantenir el motor del nostre municipi a ple rendiment.

27S, el moment de la veritat per a Catalunya

El camí del procés sobiranista que recorre Catalunya està escrit amb diferents dates assenyalades. Les passades ... que per sobre de qualsevol altre consideració dono i donem suport a que el poble català triï el seu destí.

De vacances sense sortir de casa

No fa tants anys que per a molts Begues era un espai on situar la seva segona residència. A la nostra situació a l&rsqu...ns i mantenir el respecte necessari. Què podem perdre si no ho fem així? Només heu de mirar al vostre voltant.

Som plaa de 9 i estem orgullosos

Les urgències són exigents. Ens obliguen a tenir els cinc sentits en elles fins que van perdent immediatesa i passen a ... si segueix la progressió que han demostrat els castells al nostre poble no serà, ni de lluny, l’última.

Desprs de lexplosi

Davant la magnitud d’un esdeveniment com l’explosió que es va registrar la matinada del passat diumenge 26 de juli...i en cap cas l’Ajuntament de Begues deixarà de recórrer aquest camí al costat de les persones afectades.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
dona (11)  LRSAL (4)  hospital (1)  sanitat (5)  patrimoni; (9)  pagesia (2)  902 (2)  yu (1)  ocupaci (4)  carnestoltes (1)  esport (11)  finanament (2)  parellada (1)  2014 (2)  civisme (8)  explosi (1)  patrimoni (19)  joventut (12)  famlia (7)  desnonaments (1)  coronavirus (31)  Erampruny (1)  consulta (11)  aplec (1)  2019 (10)  cultura (38)  pedrera (4)  2018 (4)  solidaritat (13)  Bruguers (1)  felicitaci (2)  pobresa energtica, (1)  catalunya (26)   (283)  diputaci de barcelona (4)  gent gran (17)  centre de dia (2)  salut (3)  AMB (7)  ermita (3)  reflexions (289)  tecnologia (6)  eleccions (10)  empresa (2)  subvencions (5)  comer (12)  medi ambient (25)  refugiats (1)  carretera (2)  parc del garraf (7)  mobilitat (8)  sostenibilitat (8)  OAC (1)  AMI (5)  cinema (1)  infants (4)  2016 (1)  LOEPSF (2)  habitatge (2)  ordenances (2)  biblioteca (6)  patrimoni; (22)  25N (3)  abocador (4)  entitats (26)  lleure (31)  seguretat (13)  parc metropolit (2)  participaci, (1)  cam ral (9)  alta tensi (4)  alcohol (1)  centre cvic (9)  participaci (32)  llei (3)  serveis (27)  petit casal (1)  ensenyament (6)  festa major (11)  tapatast (2)  telecomunicacions (2)  reflexions (4)  alcaldia (16)  pobresa energtica (2)  parlament (3)  policia local (7)  transparncia (16)  equipaments (12)  9N (5)  pressupostos (14)  2017 (3)  Nadal (10)