ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca transpar������������������������ncia


Una festa major amb una proposta diferent

Al llarg d’aquest cap de setmana podrem gaudir amb les diferents activitats que s’apleguen al voltant de la celebraci&oac...jor. Amb la nostra presència estem contribuint de la millor manera possible al seu creixement i a la seva continuïtat.

Els efectes del 155 a Begues

Tot i les dificultats polítiques i institucionals que travessa el país, els ciutadans continuem vivint el nostre dia a ...s de la urgència política i, com es fa evident a cada pas, sense tenir present els efectes reals que hauria de tenir.

Obrim la porta al 2018

Ja hem estrenat el nou any i ho hem fet, de ben segur, establint noves expectatives per a nosaltres i els que ens envolten. No &eacut...voluntat de fer un municipi millor que caracteritza a tots els homes i dones que hi treballem. Tenim dotze mesos per fer-ho possible!

Diguem la nostra en el moment transcendental

Som moltes les persones que confiem en la política com a principal eina per a la resolució dels conflictes socials. Sab...a de ser també, la suma de moltes parts. Aquest proper dia 21 podem marcar una gran diferència amb un gest ben petit.

El moment de votar

De ben segur que, sigui quina sigui la nostra ideologia, una immensa majoria de catalans i catalanes coincidim en que unes noves elec...el proper Parlament de Catalunya sigui un espai per al diàleg. El primer pas serà, un cop més, el nostre vot.

Un cop ms contra la violncia masclista

La violència de qualsevol tipus és probablement la forma més baixa de relació entre éssers humans....com a societat. Siguem conscients i treballem tots i totes a favor de la seva desaparició. Està a les nostres mans.

Adu a labocador

Recentment hem assolit una de les principals fites que ens havíem marcat per a aquesta legislatura. L’administraci&oacut...nostres muntanyes, són la principal herència que hem rebut i la que principal herència que haurem de transmetre.

En defensa de Catalunya i les seves institucions

Aquest passat dimarts participava, amb un total de 200 alcaldes i alcaldesses, de l’acte a Brussel·les en suport del pre...st és un convenciment que segur que som capaços de compartir la pràctica totalitat dels beguetans i beguetanes.

Orgullosos de la nostra pagesia

El nostre municipi té un rica herència històrica que es fonamenta, en bona part, en la presència constant...ersones que formen part de la pagesia beguetana. Vosaltres manteniu viva una part important del que hem estat i som com a municipi.

La poesia, una visitant habitual

Poc a poc a Begues estem consolidant algunes propostes culturals que potser poden semblar poc habituals però que amplien i enr...no, a través per exemple del recital de diumenge. Qualsevol oportunitat és bona per descobrir una nova passió.

El cinema est present a Begues

Avui tornem a tenir la possibilitat de gaudir d’una nova projecció de cinema al Teatre El Goula. Serà, a mé...de continuar mantenint-lo, per tal de poder posar les pel·lícules allà on els correspon, en una pantalla gran.

Construm el futur sobre el nostre passat

Aquest cap de setmana celebrarem la Festa del Most i, tot i ser una celebració que diu molt del nostre passat, també ex...e;ximes quotes de qualitat de vida que estiguin al nostre abast i, aquest cap de setmana, tindrem una oportunitat per demostrar-ho.

Orgullosa del poble catal

Aquesta darrera setmana ha estat tan carregada d’informació i d’emocions que sembla que hagin passat molt mé...Aquest diumenge podem fer costat a aquestes entitats i conèixer una mica millor tot el que poden oferir-nos. I és molt!

Davant les amenaces, contestem amb alegria

La història d’un país, d’un poble, s’escriu en dies com els que hem viscut recentment i amb els que h...a gent que sap que l’esperit democràtic i la convivència estan per sobre de qualsevol altra qüestió.

Com ens movem a Begues?

Els municipis que com Begues convivim d’una manera estreta i habitual amb la natura, hem de tenir una motivació extra pe...perquè millora el nostre benestar, perquè té un efecte beneficiós directament en el nostre organisme.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
parlament (3)  tapatast (2)  carnestoltes (1)  subvencions (5)  ermita (3)  alta tensi (4)  gent gran (17)  LRSAL (4)  mobilitat (8)  LOEPSF (2)  cinema (1)  civisme (8)  ensenyament (6)  9N (5)  yu (1)  felicitaci (2)  telecomunicacions (2)  salut (3)  reflexions (289)  explosi (1)  sostenibilitat (8)  pagesia (2)  coronavirus (31)  parc del garraf (7)  tecnologia (6)  ordenances (2)  2018 (4)  dona (11)  famlia (7)  seguretat (13)  desnonaments (1)  empresa (2)  esport (11)  participaci, (1)  catalunya (26)  eleccions (10)  patrimoni; (22)  ocupaci (4)  patrimoni; (9)  refugiats (1)  alcohol (1)  pobresa energtica (2)  Bruguers (1)  participaci (32)  biblioteca (6)  hospital (1)  alcaldia (16)  festa major (11)  parc metropolit (2)  sanitat (5)  parellada (1)  2017 (3)  patrimoni (20)  centre cvic (9)  diputaci de barcelona (4)  medi ambient (25)  serveis (27)  Erampruny (1)  reflexions (4)  llei (3)  pressupostos (14)  finanament (2)  consulta (11)  2016 (1)  cam ral (9)  habitatge (2)  equipaments (12)  entitats (26)  carretera (2)  pobresa energtica, (1)  2019 (10)  joventut (12)  pedrera (4)  infants (4)  abocador (4)  transparncia (16)  OAC (1)  902 (2)  cultura (38)  25N (3)  policia local (7)  solidaritat (13)  AMI (5)   (284)  comer (12)  centre de dia (2)  lleure (31)  2014 (2)  petit casal (1)  aplec (1)  AMB (7)  Nadal (10)