ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca transpar������������������������������������������������������������������������ncia


Busquem ser encara ms eficaos i propers

Quan un ajuntament, o qualsevol administració, inverteix en millorar el seu propi funcionament, està en realitat invert...ntament sigui la primera porta a la que piquin. Properament aquesta porta serà encara més fàcil de travessar.

Contra la violncia envers les dones

Any rere any, malauradament, quan arriba el 25 de novembre hem de recordar-nos a nosaltres mateixos el problema que vivim com a socie...inc la confiança de que estem caminant cap a una societat millor. Entre tots podem fer més planer aquest camí.

Homenatge a Carles Hac Mor

Dins de la rica agenda cultural de la que podem gaudir, aquest dissabte podrem assistir al recital poètic-musical d'homenatge ...terès i que ens permetrà gaudir en un mateix espai de les arts plàstiques, de la música i de la poesia.

Posant de rellevncia el valor de la pagesia

Aquest passat dissabte una delegació beguetana, amb representants institucionals i l’actuació del Cor de Caramell...questa és la gran Barcelona en la que creiem i en la que, des del nostre racó, treballem també per a construir.

Promovent la nostra llengua

Aquest passat divendres l’Ajuntament, amb el suport de la Plataforma per la Llengua, Òmnium Cultural i la Biblioteca La ...em la nostra estima per la llengua, mantenim viva la flama que Pompeu Fabra ens va ajudar a encendre. No deixem que s’apagui.

Una plaa per a tothom

Fa poc més d’un any Catalunya vivia un dia que recordarem durant generacions. El nostre país va votar per tal de ...à sap fer seves les adversitats, convertir-les en símbols i aprèn a no doblegar-se davant de les dificultats.

Una ruta per entendre qui som i on ens trobem

Una part important del nostre patrimoni no és identificable a simple vista per a la majoria de persones. I es que Begues compt...r per saber millor qui som, ara tenim una oportunitat immillorable de conèixer millor qui som com a beguetans i beguetanes.

Una manera diferent de desplaar-se

Quin impacte té la manera en que ens desplacem sobre el nostre entorn i sobre el nostre futur? Quines alternatives al cotxe te...casa de vegades ens ajuda a escurçar les distàncies amb la resta de beguetans i beguetanes. Reflexionem i actuem.

Me queda la mirada arriba a Begues

Un dels esdeveniments més importants dels quals participa Begues al llarg d’aquesta legislatura és l’exposi...es a apropar-vos a aquesta exposició. Estic segura que valorareu la importància i la riquesa del treball realitzat.

Celebrem la diada

Al llarg dels darrers anys cada diada que hem celebrat ha arribat en un context social i polític ben diferent. Hem vist aix&ia...gat i que mai ha volgut ni voldrà deixar ningú dels seus enrere. Així som i així volem continuar sent.

Begues i lAlguer es donen la m

La setmana passada tenia l’ocasió de prendre part d’una trobada d’intercanvi cultural entre Catalunya i l&rs...rear d’aquesta manera un vincle amb el municipi Italià que esperem que creixi i s’enforteixi al llarg del temps.

Evitar els incendis forestals, una responsabilitat per a tothom

L’estiu és un moment de contrastos. El bon temps és una invitació al lleure i a la diversió. Per&og...rquè no el tinguem en tot moment en consideració. Gaudim de la natura, però fem-ho des de la responsabilitat.

Una ordenana de civisme creada des de la participaci

Les noves tecnologies han portat al dia a dia de tots nosaltres tota una sèrie de facilitats de les quals sembla difíci...s nostres límits i llibertats, per tal que les accions d’uns no suposin un problema per a les decisions dels altres.

Ja es treballa en lampliaci de lhospital

Ja la setmana passada esmentava que el treball de l’administració no s’atura a l’agost. Canvia i s’ada...oacute; mèdica. No tinc cap dubte que permetrà una millora evident i necessària en la nostra qualitat de vida.

La calor no atura els municipis

Entrem a l’agost, un mes diferent dins de tot l’any. Aquests dies els municipis tenen una menor presència de perso...es no s’adorm, ni quan la calor es fa més intensa. Gaudiu del municipi. Està obert els 365 dies de l’any.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
parellada (1)  centre de dia (2)  serveis (27)  2014 (2)  explosi (1)   (288)  mobilitat (9)  empresa (2)  parlament (3)  aplec (1)  ordenances (2)  equipaments (12)  AMB (7)  esport (11)  hospital (1)  LRSAL (4)  pobresa energtica, (1)  joventut (13)  ermita (3)  infants (5)  tecnologia (6)  lleure (31)  yu (1)  cultura (39)  participaci, (1)  reflexions (4)  centre cvic (9)  902 (3)  petit casal (1)  seguretat (13)  habitatge (2)  9N (5)  Erampruny (1)  famlia (7)  coronavirus (31)  felicitaci (2)  2017 (3)  parc del garraf (7)  eleccions (10)  medi ambient (25)  biblioteca (6)  tapatast (2)  refugiats (1)  desnonaments (1)  salut (3)  Nadal (10)  ocupaci (4)  pedrera (4)  reflexions (289)  llei (3)  telecomunicacions (2)  diputaci de barcelona (4)  carretera (2)  pressupostos (14)  entitats (27)  carnestoltes (1)  policia local (7)  alcaldia (16)  Bruguers (1)  catalunya (26)  alta tensi (4)  subvencions (5)  patrimoni; (22)  sanitat (5)  OAC (1)  festa major (11)  sostenibilitat (8)  civisme (8)  abocador (4)  pagesia (2)  consulta (11)  alcohol (1)  AMI (5)  2016 (1)  comer (12)  gent gran (17)  solidaritat (13)  transparncia (16)  cam ral (9)  finanament (2)  2019 (10)  patrimoni (20)  ensenyament (6)  pobresa energtica (2)  cinema (1)  25N (4)  2018 (4)  LOEPSF (2)  dona (11)  participaci (32)  parc metropolit (2)  patrimoni; (9)