ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca transpar������������������������������������������������������������������������ncia


La gent gran mou Begues

Per a un municipi com Begues, que es desenvolupa mirant al futur però amb un peu sempre en el nostre passat, la nostra gent gr... sigui així no hagin de renunciar al seu poble quan es facin grans. Dia a dia estem més a prop d’aconseguir-ho.

Samplia loferta de fibra ptica al municipi

Històricament per a Begues ha estat més difícil accedir a determinats serveis que per a d’altres municipis...ostre poble a la resta de municipis que ens envolten i, en alguns aspectes, fins i tot les superem. Ara donem una passa més.

El moment de dir la nostra

Els darrers anys han estat intensos a nivell polític i social. De fet, encara ens trobem vivint un moment de canvis i transfor... les quatre parets de casa nostra. Diumenge tenim una oportunitat més de ser escoltats i escoltades. No la desaprofiteu.

La seguretat, una prioritat al municipi

Sens dubte entre les prioritats de l’acció municipal de l’Ajuntament de Begues es troba la seguretat. Sempre diem ... tenim amb la seguretat, el civisme i la bona convivència. No pensem moure’ns d’aquesta línia de treball.

Incrementem el pressupost municipal en ms de dos milions deuros

Aquest dimecres aprovàvem la incorporació a la despesa pública, a través de dues operacions de crè...ercat el suport d’altres administracions en forma d’ajuts o subvencions. Ara aquest esforç dona els seus fruits.

Posant en valor la cova de Can Sadurn

Entre les moltes peculiaritats que fan que a Begues ens considerem un municipi diferent, es troba la presència d’un jaci...del món. Mantinguem-los i potenciem-los per sentir-nos orgullosos i per poder passar aquest llegat a les properes generacions.

Un nou impuls a la igualtat entre homes i dones

Al llarg dels darrers anys la celebració del Dia Internacional de la Dona el 8 de març ha estat marcada per un tarann&a...te;s molt el camí que ens queda per recórrer. Mentre abans comencem a caminar-lo, abans arribarem al nostre objectiu.

Una primera pedra en el futur de tots i de totes

Fa anys que a Begues tenim la voluntat de crear un equipament que cobreixi les necessitats de la nostra gent gran, especialment d&rsq...le volem viure en ell el màxim temps possible, i ben aviat tindrem les eines necessàries per a que sigui així.

En defensa del nostre medi ambient

El medi ambient, el nostre entorn natural, és un dels principals projectes per a l’Ajuntament de Begues. Probablement al...totes podem fer: en els gestos quotidians. Us convido a tots els beguetans i beguetanes a treballar també des del dia a dia.

Un nou aven en la millora de mobilitat

Aquests propers mesos han de marcar un punt d’impàs en el servei del transport públic a Begues per als propers an...oblacions. Estic segura que aquest és el futur cap al qual ens adrecem i, ara, hem fet una passa més per arribar-hi.

Un 2019 per a continuar avanant

vEl final d’una legislatura és sempre un moment intens a nivell municipal. Els equips de govern, si més no les pe... pas endavant per a incrementar els nivells de qualitat de vida dels que gaudim. No tenim cap dubte de que així serà.

Fent Begues entre tots i totes

Els nostres carrers, les nostres places o els nostres boscos, són espais per a compartir. De la mateixa manera que quan entrem...ntament podeu comptar que posarem tota la nostra capacitat i voluntat en continuar portant el nostre poble més enllà.

Un any intens

Ens preparem per a donar la benvinguda a un nou any i des d’aquest espai, com ja he fet en d’altres ocasions, m’agr... vivim a Begues una mica millor del que vivíem abans. I el que encara ens queda per endavant! Molt bon any a tots i a totes.

El moment de ser encara ms solidaris

El cor de Begues sempre batega amb força i amb generositat. Però encara es fa més gran i solidari quan se’... Us convido a apropar-vos i a descobrir la qualitat i especialització del teixit comercial de Begues. No us ho podeu perdre.

Continuen millorant els serveis dels que disposem

Des del moment en el que assumia l’alcaldia de Begues em plantejava com a una de les principals prioritats de l’Ajuntamen...ràcies a la millora dels serveis dels que gaudim, estic convençuda que estem en el camí per a fer-ho possible.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
AMI (5)  diputaci de barcelona (4)  lleure (31)  centre cvic (9)  902 (3)  patrimoni; (9)  transparncia (16)  festa major (11)  ermita (3)  LOEPSF (2)  petit casal (1)  civisme (8)  2017 (3)  25N (4)  abocador (4)  ordenances (2)  AMB (7)  parc del garraf (7)  carnestoltes (1)  pressupostos (14)  participaci (32)  solidaritat (13)  ocupaci (4)  mobilitat (9)  OAC (1)  ensenyament (6)  dona (11)  LRSAL (4)  centre de dia (2)  subvencions (5)  telecomunicacions (2)   (288)  medi ambient (25)  Bruguers (1)  sanitat (5)  cam ral (9)  famlia (7)  parlament (3)  pagesia (2)  eleccions (10)  consulta (11)  infants (5)  seguretat (13)  Nadal (10)  sostenibilitat (8)  salut (3)  llei (3)  2016 (1)  refugiats (1)  serveis (27)  catalunya (26)  comer (12)  alcohol (1)  Erampruny (1)  finanament (2)  2018 (4)  reflexions (289)  aplec (1)  parc metropolit (2)  esport (11)  tapatast (2)  felicitaci (2)  biblioteca (6)  2019 (10)  reflexions (4)  empresa (2)  coronavirus (31)  hospital (1)  explosi (1)  2014 (2)  carretera (2)  participaci, (1)  parellada (1)  desnonaments (1)  alta tensi (4)  alcaldia (16)  cinema (1)  pobresa energtica, (1)  cultura (39)  joventut (13)  patrimoni (20)  entitats (27)  9N (5)  policia local (7)  pedrera (4)  gent gran (17)  patrimoni; (22)  pobresa energtica (2)  tecnologia (6)  equipaments (12)  habitatge (2)  yu (1)