ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca transpar������������������������������������������������������������������������ncia


Un cop de m per als que busquen feina

Per aquest motiu des de l’Ajuntament promovem entre els mesos de maig i juny tot un conjunt d’actuacions formatives per t... una part de la solució. La nostra voluntat de proximitat amb el ciutadà ens obliga a fer nostres els seus problemes.

El patrimoni que no podem tocar

El patrimoni immaterial està format per les tradicions, la música, les rondalles o els costums que han perviscut, de la... Perquè a la cançó popular i tradicional també trobem les emocions i la història d’un poble.

No hi ha municipis petits quan les voluntats sn grans

En el marc d’una recepció privada vàrem tenir la possibilitat de fer-li arribar el nostre agraïment, com a r...ar del que parlem, perquè sempre ens hem sabut tan petits com capaços d’assolir tots els reptes que ens proposem.

El perqu del suport al dret a decidir

L’esdeveniment coincideix de manera pràcticament simultània en el temps amb l’anunci per part del govern es...l legislació, preval en la pròpia essència de l’ésser humà: el dret a decidir lliurament.

La transparncia en la gesti t premi

Assolim així una fita de la que només 48 ajuntaments de tota Catalunya podem presumir i que situa a Begues i al seu web...rà un reconeixement com el rebut. El veritable guardó serà una societat més democràtica i activa.

Construint un nou Cam Ral a la mida de les persones

En aquest sentit Begues pateix un dèficit històric al Camí Ral. En tot cas, aquest mateix divendres farem un pas...par-se prenent a les persones, i no als cotxes, com a unitat de mesura per a la construcció dels seus espais públics.

El que ens queda per recrrer en matria digualtat

Hem d'admentre que és cert que, en només unes poques dècades, les dones hem incrementat considerablement la nost...ve; no és menys cert que encara hem de caminar molt més per donar a les nostres filles la vida que esperem per a elles.

La defensa dels ajuntaments s la defensa de tots

No és la primera vegada, ni sembla que hagi de ser l’última, que ens vegem obligats a lluitar per allò que...; Local que promouen les associacions municipalistes. I ho fem convençuts que, protegint els ajuntaments, ens protegim a tots.

Avs legal

Aquesta pàgina web és propietat de l'Ajuntament de Begues i té caràcter merament informatiu. El fet d'acc...anyola. Els usuaris d'aquesta pàgina web són conscients de tot el que s'ha exposat i ho accepten voluntàriament.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
subvencions (5)  entitats (27)  ordenances (2)  participaci, (1)  2016 (1)  refugiats (1)  2017 (3)  LOEPSF (2)  tapatast (2)  pressupostos (14)  gent gran (17)  comer (12)  reflexions (4)  empresa (2)  9N (5)  habitatge (2)  esport (11)  catalunya (26)  equipaments (12)  petit casal (1)  cinema (1)  hospital (1)  policia local (7)  pobresa energtica (2)  solidaritat (13)  ocupaci (4)  LRSAL (4)  coronavirus (31)  parc del garraf (7)  abocador (4)  cultura (39)  biblioteca (6)  pobresa energtica, (1)  alta tensi (4)  parlament (3)  carretera (2)  serveis (27)  pedrera (4)  centre cvic (9)  Erampruny (1)  famlia (7)  sanitat (5)  ensenyament (6)  cam ral (9)  transparncia (16)  desnonaments (1)  OAC (1)  25N (4)   (288)  seguretat (13)  aplec (1)  patrimoni (20)  civisme (8)  2019 (10)  telecomunicacions (2)  joventut (13)  patrimoni; (22)  AMI (5)  mobilitat (9)  explosi (1)  felicitaci (2)  Nadal (10)  tecnologia (6)  centre de dia (2)  2014 (2)  infants (5)  ermita (3)  carnestoltes (1)  yu (1)  consulta (11)  902 (3)  medi ambient (25)  AMB (7)  pagesia (2)  alcaldia (16)  eleccions (10)  parellada (1)  participaci (32)  2018 (4)  alcohol (1)  lleure (31)  patrimoni; (9)  finanament (2)  diputaci de barcelona (4)  sostenibilitat (8)  reflexions (289)  llei (3)  festa major (11)  salut (3)  parc metropolit (2)  dona (11)  Bruguers (1)