ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca transpar������������������������������������������������������������������������ncia


Begues s un municipi independentista

Aquest passat diumenge les persones que vivim a Begues, de la mateixa manera que el conjunt de les que viuen a Catalunya, vam votar l... pacíficament i a través de les vies democràtiques ha de ser sempre tinguda en consideració i respectada.

Begues a ple rendiment

Tot just acabem l’estiu i donem la benvinguda a la tardor i Begues recupera el seu ritme habitual. En la superfície, mir...igueu curiosos i descobriu nous interessos. Així és com podrem mantenir el motor del nostre municipi a ple rendiment.

27S, el moment de la veritat per a Catalunya

El camí del procés sobiranista que recorre Catalunya està escrit amb diferents dates assenyalades. Les passades ... que per sobre de qualsevol altre consideració dono i donem suport a que el poble català triï el seu destí.

De vacances sense sortir de casa

No fa tants anys que per a molts Begues era un espai on situar la seva segona residència. A la nostra situació a l&rsqu...ns i mantenir el respecte necessari. Què podem perdre si no ho fem així? Només heu de mirar al vostre voltant.

Som plaa de 9 i estem orgullosos

Les urgències són exigents. Ens obliguen a tenir els cinc sentits en elles fins que van perdent immediatesa i passen a ... si segueix la progressió que han demostrat els castells al nostre poble no serà, ni de lluny, l’última.

Desprs de lexplosi

Davant la magnitud d’un esdeveniment com l’explosió que es va registrar la matinada del passat diumenge 26 de juli...i en cap cas l’Ajuntament de Begues deixarà de recórrer aquest camí al costat de les persones afectades.

Lorgull de representar la comarca i de defensar el pas

Begues, a través de la meva persona, ha adquirit des del divendres 17 de juliol un major pes en una entitat destacada en les r...oblidi que aquesta és una reivindicació de molts. Aquest és el sentiment majoritari al meu poble i el meu propi.

Arrenca una nova legislatura

Avui em torno a dirigir a vosaltres des d’aquest espai com a alcaldessa, amb la diferència respecte a la setmana anterio...gura de que així serà. Una vegada més només us puc dir que la porta del meu despatx està oberta.

Discurs d'investidura

En primer lloc, agrair a la ciutadania la confiança dipositada en mi i en el meu equip i felicitar a tots els nous cà... imaginar el futur, per tant us ofereixo , ambició de poble. Moltes gràcies!! Visca Begues i Visca Catalunya!!!

Per qu hem de votar el 27S?

Aquestes eleccions municipals i autonòmiques han servit al conjunt d’Espanya per a fer lectures sobre qüestions com...ent en el que ens trobem. És la nostra responsabilitat amb nosaltres mateixos, però també amb el nostre futur.

El futur del nostre passat

Aquests dies se celebra el retorn, en forma de rèplica, de les restes inhumades a la cova de Can Sadurní. Es tracta d&r...mental de la nostra identitat com a municipi i un motiu més per a sentir-nos arrelats i orgullosos del lloc en el que vivim.

Lesport, una forma de lleure cada cop ms estesa

Aquest passat diumenge, 17 de maig, tenia lloc la celebració de la que ha estat la tercera edició de la Cursa de Muntan...oltes persones que treballen des d’ell a favor de tots nosaltres. No podem més que agrair-los l’esforç.

Els ms grans de Begues

Aquest passat diumenge 10 de maig tenia lloc la XXX edició de la Festa de la Gent Gran de Begues, la primera que ha tingut llo...nt de Begues en la propera legislatura, no hi ha cap dubta en que aquesta gent gran és mereix ser una de les seves prioritats.

Tot suma en un municipi

Els petits municipis, aquelles poblacions que som menors als 10.000 habitants, disposem d’uns recursos diferents a les poblacio...l’empenta imprescindible. Entre tots podem fer i fem molt per aconseguir que Begues sigui cada dia un magnífic municipi.

Un Sant Jordi especial per a Begues

El 23 d’abril és, per sí sola, una data assenyalada al calendari de tots els catalans i de les catalanes. É...apacitat de judici i amb més coneixements. La literatura ens fa, indubtablement, millors vilatans d’un poble millor.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
patrimoni; (22)  reflexions (4)  aplec (1)  reflexions (289)  esport (11)  2014 (2)  dona (11)  AMB (7)  Nadal (10)  patrimoni; (9)  seguretat (13)  OAC (1)  2017 (3)  902 (3)  ordenances (2)  explosi (1)  LOEPSF (2)  pobresa energtica, (1)  patrimoni (20)  cam ral (9)  parellada (1)  famlia (7)  2019 (10)  carretera (2)  25N (4)  habitatge (2)  Bruguers (1)  equipaments (12)  participaci, (1)  petit casal (1)  centre cvic (9)  carnestoltes (1)  pobresa energtica (2)  2016 (1)  desnonaments (1)  finanament (2)  catalunya (26)  AMI (5)  2018 (4)  parc metropolit (2)  parc del garraf (7)  telecomunicacions (2)  9N (5)  tapatast (2)   (288)  empresa (2)  llei (3)  hospital (1)  ocupaci (4)  cinema (1)  mobilitat (9)  lleure (31)  LRSAL (4)  consulta (11)  alcohol (1)  comer (12)  medi ambient (25)  centre de dia (2)  diputaci de barcelona (4)  participaci (32)  salut (3)  serveis (27)  Erampruny (1)  coronavirus (31)  pedrera (4)  pressupostos (14)  sanitat (5)  yu (1)  ensenyament (6)  alcaldia (16)  felicitaci (2)  parlament (3)  biblioteca (6)  sostenibilitat (8)  cultura (39)  solidaritat (13)  festa major (11)  transparncia (16)  tecnologia (6)  subvencions (5)  entitats (27)  civisme (8)  eleccions (10)  refugiats (1)  joventut (13)  infants (5)  policia local (7)  alta tensi (4)  abocador (4)  pagesia (2)  ermita (3)  gent gran (17)