ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca transpar������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������ncia


Un nou impuls a lactivitat fsica

Ja al llarg de la passada legislatura establíem com a una de les principals línies de treball municipal potenciar l&rsq...er no incorporar l’activitat física a la nostra vida. No ho dubteu més i poseu les cames i el cor en moviment.

Cinc anys creixent amb el Centre Cvic El Roure

Si tanquem els ulls i pensem com era fa cinc anys el dia a dia de Begues pel que fa a la cultura o a l’activitat social i assoc...garantia que podem tenir de que al llarg dels propers anys aquest equipament no deixarà de créixer i desenvolupar-se.

La importncia de la pagesia

Des de Begues sempre diem que ens agrada mirar al futur amb un peu en el nostre passat. L’experiència ens ha demostrat q... els nostres interessos sinó que també influirem en un desenvolupament tan important com és el de la pagesia.

Ms transparents, ms accessibles

Des de la meva arribada a l’alcaldia la transparència ha estat una de les principals prioritats que ens hem marcat a l&r...exemplifiquen aquesta voluntat. Podeu comptar amb el meu compromís de que no deixarem de treballar en aquesta línia.

Ms a prop del Sauce

De la mateixa manera que pot passar entre dues persones, de vegades els municipis també establim una connexió especial ... o tan curtes com nosaltres decidim. No tinc cap dubte que ens sorprendrem i aprendrem molt sobre estimar-nos la diferència.

La justcia enfront la llei

El Tribunal Suprem, amb la sentència contra el Procés, ha culminat un despropòsit que es va posar en marxa amb l...llem els hi estarem donant la raó, estarem assumint que la repressió era la millor alternativa per a l’Estat.

Al costat del president Torra i de Catalunya

Ens trobem a les portes de conèixer la sentència del Tribunal Suprem sobre l’1 d’octubre i de que, un cop m...ent de defallir. Ara, precisament, és el moment per a que se’ns escolti amb més contundència i claredat.

Una reflexi sobre la diada

Al llarg dels darrers anys cada Diada de l’11 de Setembre ha arribat en un moment polític i social sempre diferent i sem...l parany que ens havien preparat. Aquesta diada tenim una nova oportunitat de sentir-nos orgullosos de qui som. Visca Catalunya!

Generem menys residus i els gestionem millor

Cada cop és més evident que el nostre planeta ens exigeix arribar a un consum sostenible, a un punt en el qual els recu...etre a tothom: podem estar satisfets pel que hem assolit, però encara podem fer molt. Ens hi juguem massa com per no fer-ho.

Un recordatori sobre el foc

Un cop més l’estiu ens porta imatges desoladores d’incendis forestals al nostre país. En hores o dies desap...s generacions gaudeixin del mateix que hem gaudit nosaltres. Una part d’aquesta responsabilitat està a les teves mans.

Un nou comproms amb Begues

Gràcies a la confiança que han dipositat majoritàriament els beguetans i beguetanes en la llista electoral que e...s els beguetans i beguetanes que, com hem fet sempre, governarem en tot moment en la recerca de l’interès comú.

Una nova cita amb la tradici

A Begues tenim la sort de poder fer conviure de manera habitual expressions culturals com el jazz, les arts plàstiques o la po...odem oblidar que l’aplec és una festa, una celebració que ens convida a gaudir plegats. No us ho podeu perdre.

Grcies per la confiana

Més enllà de les enquestes, de les opinions puntuals o dels plens municipals, el veritable examen per als representants... de la ciutadania amb el seu poble. Aquesta és la millor garantia de que el futur de Begues el decidirem entre tots i totes.

El moment de Begues

Arriba el moment de les eleccions municipals i és molt el que ens hi juguem aquest diumenge. Les persones que treballem des de...fills i filles. No és poca cosa. No hi podeu faltar, les urnes us esperen per triar el futur de Begues i d’Europa.

Recta final als nous vestidors de la zona esportiva

Un dels principals projectes de la legislatura, la creació dels nous vestidors de la zona esportiva, es troba en la seva recta...onviden a posar-nos en moviment. Tenim les eines. Aixequem-nos i posem-nos en moviment. La nostra salut ens ho agrairà.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
centre cvic (9)  25N (4)  mobilitat (9)  OAC (1)  salut (3)  Bruguers (1)  festa major (11)   (288)  solidaritat (13)  coronavirus (31)  equipaments (12)  ordenances (2)  carretera (2)  transparncia (16)  petit casal (1)  aplec (1)  participaci, (1)  desnonaments (1)  habitatge (2)  9N (5)  finanament (2)  AMI (5)  parc metropolit (2)  ermita (3)  llei (3)  cultura (39)  reflexions (4)  alcohol (1)  2019 (10)  dona (11)  eleccions (10)  subvencions (5)  alcaldia (16)  pobresa energtica, (1)  2016 (1)  civisme (8)  lleure (31)  carnestoltes (1)  famlia (7)  pressupostos (14)  refugiats (1)  tapatast (2)  parlament (3)  Erampruny (1)  LRSAL (4)  parellada (1)  patrimoni (20)  consulta (11)  parc del garraf (7)  Nadal (10)  2018 (4)  seguretat (13)  pedrera (4)  centre de dia (2)  2017 (3)  2014 (2)  cinema (1)  joventut (13)  patrimoni; (9)  diputaci de barcelona (4)  cam ral (9)  comer (12)  infants (5)  LOEPSF (2)  902 (3)  entitats (27)  pagesia (2)  abocador (4)  reflexions (289)  participaci (32)  sostenibilitat (8)  policia local (7)  sanitat (5)  felicitaci (2)  alta tensi (4)  telecomunicacions (2)  explosi (1)  hospital (1)  medi ambient (25)  empresa (2)  esport (11)  AMB (7)  biblioteca (6)  serveis (27)  catalunya (26)  yu (1)  patrimoni; (22)  pobresa energtica (2)  ensenyament (6)  gent gran (17)  ocupaci (4)  tecnologia (6)