ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca transpar������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������ncia


Posem en marxa el nou curs

Tornen a la seva activitat habitual la llar d’infants municipal, les escoles i l’institut i el que potser no hauria de se...s protagonistes. Comença un nou curs per a tothom i tenim al nostre abast una oferta d’activitats tan rica com completa.

Passat, present i futur de Catalunya

Per una banda la celebració de la diada serà un dels moments centrals, tant a nivell local com, especialment, pels nomb... significat de la responsabilitat ciutadana. Aquest mes de setembre podem començar a recórrer aquest camí.

Comprar a Begues s millor

És sens dubte aquesta campanya una excel·lent proposta per posar en valor una part fonamental de la vida d’un mun...agradaria que, tots i totes, arribat el cas, pensem en tot el que el comerç local pot oferir-nos. No és poc, certament.

El rigor econmic s una doble obligaci

En primer lloc hem de considerar el respecte que, com a gestors públics, hem de tenir pels diners que són de tots i de ... maximitzar el capital del que disposem i, en definitiva, incrementar el treball municipal. Aquesta és la única clau.

Els horts urbans: un pas ms envers el municipi al que aspirem

En la creació d’aquests horts podem trobar un dels exemples més evidents del tipus de gestió que ens deman... aconseguit, per tal de fer que Begues continuï progressant. Al setembre continuarem fent un pas més en aquest sentit.

Tot un municipi de festa!

Comencem avui, 24 de juliol, un dels moments més especials de l’any per a qualsevol municipi: la celebració de la...cs cap excusa per a quedar-vos a casa vostra. Obriu la porta i sortiu al carrer. Allà us hi espera tot un municipi de festa!.

Sobre el trasllat de la Festa de la plaa Lina Font

Al llarg de més de dues dècades d’existència aquesta ha esdevingut una de les principals celebracions popu...cute;s un capital amb el qual encara comptem i que farà que la celebració sigui, un any més, tot un èxit.

No s ms net qui ms neteja

És habitual per a tots els alcaldes i alcaldesses que una de les principals preocupacions que ens transmeten els nostres conci...flexió, no es tracta de que tots els beguetans i beguetanes netegem els nostres carrers. Evitar embrutar-los ja seria prou.

La biblioteca, un motiu ms dorgull

Haig de reconèixer que em serà impossible oblidar la jornada viscuda el passat diumenge 29 de juny i espero que a la ma...teca amb més i millors serveis i un equipament que forma finalment part del nostre municipi. Ens podem sentir ben orgullosos!

El xiulet que marca el final de temporada

És evident que cada jove esportista o cada equip afrontava el moment amb major o menor satisfacció en funció de ...ts i els animen a continuar esforçant-se. Ells són els que porten a la samarreta, veritablement, el número 10.

En lluita constant contra lEsclerosi Lateral Amiotrfica

En aquesta ocasió se’ns convida a mostrar el nostre suport realitzant les nostres aportacions per a la Fundació M.... Web sobre l’ELA al Canal Salut Web de la Fundació Miquel Valls Facebook del projecte Salta per l’ELA

Begues al IV Congrs de Dones del Baix Llobregat

La nostra població ha completat d’aquesta manera el treball desenvolupat per un congrés que té com a princ...l de perpetuar les desigualtats que avui en dia ja patim. I en segon, la pèrdua de tot el que podem aportar. I és molt.

Begues diu a no a la reforma del sistema educatiu

El ple municipal de Begues posava aquest dimecres, 29 de maig, veu i paraules a aquesta preocupació a través de l&rsquo... centres, per a crear els millors ciutadans i ciutadanes del futur. A Begues tenim clar quina és l’escola que volem.

Treballant activament per un salt qualitatiu en laccs a Internet

Aquesta és una de les qüestions que, des de la posada en marxa d’aquest espai, s’ha reiterat en les preguntes...serveis, són la millor estratègia possible per a continuar caminant cap al petit gran municipi que volem arribar a ser.

Un merescut homenatge a la nostra gent gran

És aquest un dels moments més emotius dels que tenen lloc al llarg del calendari de celebracions de la nostra poblaci&o..., perquè confiem en que tot allò que avui aconsegueixi la gent gran, ho podrem gaudir la resta de beguetans algun dia.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
sostenibilitat (8)  festa major (11)  patrimoni; (9)  petit casal (1)  2019 (10)  lleure (31)  reflexions (289)  mobilitat (9)  habitatge (2)  carnestoltes (1)  coronavirus (31)  reflexions (4)  ermita (3)  dona (11)  equipaments (12)  telecomunicacions (2)  Nadal (10)  finanament (2)  tecnologia (6)  Bruguers (1)  serveis (27)  parc metropolit (2)  patrimoni; (22)  diputaci de barcelona (4)  policia local (7)  25N (4)  parc del garraf (7)  alta tensi (4)  2016 (1)  902 (3)  medi ambient (25)  entitats (27)  pobresa energtica, (1)  tapatast (2)  catalunya (26)  AMB (7)  ordenances (2)  transparncia (16)  famlia (7)  2018 (4)  cam ral (9)  alcohol (1)  participaci (32)  LRSAL (4)  desnonaments (1)  cultura (39)  aplec (1)  2014 (2)  2017 (3)  pressupostos (14)  biblioteca (6)  civisme (8)  llei (3)  OAC (1)  subvencions (5)  comer (12)  parellada (1)  centre de dia (2)  ocupaci (4)  yu (1)  patrimoni (20)  carretera (2)  cinema (1)  pobresa energtica (2)  parlament (3)  gent gran (17)  pagesia (2)  joventut (13)  explosi (1)  refugiats (1)  Erampruny (1)  hospital (1)  AMI (5)  participaci, (1)  infants (5)  solidaritat (13)  empresa (2)  alcaldia (16)  seguretat (13)  9N (5)  LOEPSF (2)  abocador (4)  ensenyament (6)  sanitat (5)  eleccions (10)  felicitaci (2)   (288)  pedrera (4)  salut (3)  esport (11)  consulta (11)  centre cvic (9)