ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca transpar������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������ncia


Una lluita continuada contra els incendis forestals

Una part important del patrimoni de Begues és el nostre paisatge. La nostra situació privilegiada com a municipi de l&r...garanties que els seus efectes seran els mínims sobre les persones, sobre les seves propietats i sobre el nostre paisatge.

Facilitem laccs a lhabitatge als beguetans i beguetanes

Al llarg dels darrers anys des de l’Ajuntament de Begues ens hem esforçat per posar la situació de l’habita...tre nosaltres tot el temps que desitgin. Les persones de Begues són el principal patrimoni que tenim i que hem de conservar.

Un dels ltims esforos contra la pandmia

La pandèmia s’ha demostrat que és una cursa de fons. Fins i tot diria que es tracta d’una marató de ...estat necessari per arribar a aquest moment. Avui no se’ns demana tant, només una mica més de paciència.

Que un problema no tapi un altre

Tal com he anat exposant al llarg de les darreres setmanes, des de Begues estem fent un doble esforç per tal d’actuar da...viure en un món més sostenible. És la millor herència que podem deixar a les següents generacions.

Una petici constant per la millora del transport pblic

Si hagués de definir el treball que realitzem des de l'Ajuntament de Begues no tinc cap dubte que una de les primeres caracter...meu poble. Perquè mentre ocupi aquest seient, també l’ocuparan els meus veïns i veïnes. Sort i encerts.

Amb els grans projectes de municipi

Des del primer moment d'aquesta crisi sanitària ens hem esforçat per aconseguir que la lluita contra la pandèmia... som ambiciosos i no volem renunciar a res. Per sobre de la pandèmia, continuem perseguint els nostres principals objectius.

Treballant per l'atenci primria al municipi

La pandèmia, entre altres qüestions, ens ha obligat a donar encara més valor a l'atenció primària. D... l'Ajuntament de Begues. Sabem com d'important és gaudir de la millor salut i dels millors professionals que vetllin per ella.

Treballem per una votaci segura

Totes aquelles activitats públiques que en anys anteriors celebràvem sense prendre mesures extraordinàries s&oac...res gestions o activitats imprescindibles per al nostre dia a dia. Està a les mans de tots i de totes que així sigui.

La salut com a primera preocupaci

 Les experiències que hem viscut al llarg del darrer any ens han fet refermar-nos en quelcom que des de l'Ajuntament de B...l o l'infantil. Sempre diem que som privilegiats de viure on vivim. Fem tot el possible per tal que sigui el major temps possible.

Escoltant la veu de les persones de Begues tot i la distncia

Per a l'equip de govern a l'Ajuntament de Begues no només és important què fem, també és essencial...ute;s una qualitat que hem de saber aprofitar. Tot i que ara estiguem necessàriament separats, continuem treballant plegats.

Una reclamaci en continutat

Fins a la tardor de l'any 2015 el nostre municipi comptava únicament amb 14 expedicions diàries de dilluns a divendres ...er la nostra part tenim el compromís de no deixar de fer de la qüestió una de les nostres primeres prioritats.

Protegint als que ens protegeixen

 Una de les situacions més delicades que ens deixa la pandèmia és la d'aquells i aquelles professionals que...rentat freqüent de mans. Recordem l'esforç que han fet i continuen les persones que ens cuiden i cuidem-les també.

Les millors festes que podem tenir

 Comencem una de les festes nadalenques més atípiques que haurem de viure. La presència de la pandèm...s els beguetans i beguetanes ens sentim més propers als nostres veïns i veïnes. Bon Nadal i feliç any nou.

Una nova oportunitat per detectar persones asimptomtiques

Tot i les notícies esperançadores que ens arriben en torn a la investigació en l'àmbit de les vacunes con...acute; la seva lluita contra la COVID-19 i per encoratjar-vos una vegada més a fer-vos la prova durant demà dissabte.

Posem llum a un Nadal diferent

Avui divendres els nostres carrers i espais públics s'il·luminaran un any més amb l'enllumenat nadalenc. Per&ogr... efectiva i que el Nadal de l'any vinent podrà ser diferent al que viurem aquest 2020. Paciència, seny i optimisme.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
esport (11)  infants (5)  parc metropolit (2)  joventut (13)  2017 (3)  habitatge (2)  alcohol (1)  llei (3)  2016 (1)  centre cvic (9)  sostenibilitat (8)  tapatast (2)  pedrera (4)  seguretat (13)  telecomunicacions (2)  AMB (7)  reflexions (4)  patrimoni; (22)  ermita (3)  alcaldia (16)  equipaments (12)  carretera (2)  2014 (2)  consulta (11)  subvencions (5)  pagesia (2)  LRSAL (4)  alta tensi (4)  eleccions (10)  9N (5)  patrimoni; (9)  finanament (2)  pobresa energtica, (1)  cultura (39)  civisme (8)  cam ral (9)  serveis (27)  coronavirus (31)  yu (1)  festa major (11)  policia local (7)  ordenances (2)  cinema (1)  LOEPSF (2)  carnestoltes (1)  sanitat (5)  transparncia (16)  dona (11)   (288)  empresa (2)  solidaritat (13)  Nadal (10)  gent gran (17)  participaci (32)  felicitaci (2)  catalunya (26)  pobresa energtica (2)  medi ambient (25)  aplec (1)  2018 (4)  biblioteca (6)  pressupostos (14)  patrimoni (20)  salut (3)  parellada (1)  diputaci de barcelona (4)  explosi (1)  902 (3)  Bruguers (1)  comer (12)  ensenyament (6)  centre de dia (2)  tecnologia (6)  Erampruny (1)  2019 (10)  OAC (1)  abocador (4)  petit casal (1)  hospital (1)  AMI (5)  25N (4)  desnonaments (1)  reflexions (289)  famlia (7)  mobilitat (9)  participaci, (1)  ocupaci (4)  lleure (31)  parc del garraf (7)  parlament (3)  entitats (27)  refugiats (1)