ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca transpar������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������ncia


El moment per a la igualtat real

Al llarg dels darrers anys han pres força i s’han fet més visibles les reivindicacions de les dones que reclamem ...ho des d’avui mateix. No té sentit deixar per demà la construcció d’una societat més justa.

Com volem fer-nos grans?

Envellir és obrir-se a una nova etapa de la vida que, com la resta de les que hem anat passant, ha de ser enriquidora i una op... podem afirmar que hem establert uns fonaments ferms sobre el qual crear un dels principals projectes d’aquesta legislatura.

Els Tres Tombs, un recordatori de qui vam ser

Aquest diumenge podrem tornar a veure pels nostres carrers animals de tir i carruatges gràcies a la celebració dels Tre...reu doblement a participar-hi. Diumenge tots els beguetans i beguetanes tenim una cita amb la nostra pròpia història.

Els pals a les rodes dels ajuntaments

En el meu últim escrit, al voltant dels pressupostos municipals, feia referència a les dificultats imposades pel govern... a l’Ajuntament de Begues de ben segur que no ha estat una altra cosa més que un pal a les rodes del nostre dia a dia.

El parc metropolit comena a ser una realitat

Ja han començat els treballs de la primera fase del futur parc metropolità de Begues que se situarà entre els se...inc cap dubte de que aquest serà un lloc de referència en un futur immediat per a tots els beguetans i les beguetanes.

Una festa major amb una proposta diferent

Al llarg d’aquest cap de setmana podrem gaudir amb les diferents activitats que s’apleguen al voltant de la celebraci&oac...jor. Amb la nostra presència estem contribuint de la millor manera possible al seu creixement i a la seva continuïtat.

Els efectes del 155 a Begues

Tot i les dificultats polítiques i institucionals que travessa el país, els ciutadans continuem vivint el nostre dia a ...s de la urgència política i, com es fa evident a cada pas, sense tenir present els efectes reals que hauria de tenir.

Obrim la porta al 2018

Ja hem estrenat el nou any i ho hem fet, de ben segur, establint noves expectatives per a nosaltres i els que ens envolten. No &eacut...voluntat de fer un municipi millor que caracteritza a tots els homes i dones que hi treballem. Tenim dotze mesos per fer-ho possible!

Diguem la nostra en el moment transcendental

Som moltes les persones que confiem en la política com a principal eina per a la resolució dels conflictes socials. Sab...a de ser també, la suma de moltes parts. Aquest proper dia 21 podem marcar una gran diferència amb un gest ben petit.

El moment de votar

De ben segur que, sigui quina sigui la nostra ideologia, una immensa majoria de catalans i catalanes coincidim en que unes noves elec...el proper Parlament de Catalunya sigui un espai per al diàleg. El primer pas serà, un cop més, el nostre vot.

Un cop ms contra la violncia masclista

La violència de qualsevol tipus és probablement la forma més baixa de relació entre éssers humans....com a societat. Siguem conscients i treballem tots i totes a favor de la seva desaparició. Està a les nostres mans.

Adu a labocador

Recentment hem assolit una de les principals fites que ens havíem marcat per a aquesta legislatura. L’administraci&oacut...nostres muntanyes, són la principal herència que hem rebut i la que principal herència que haurem de transmetre.

En defensa de Catalunya i les seves institucions

Aquest passat dimarts participava, amb un total de 200 alcaldes i alcaldesses, de l’acte a Brussel·les en suport del pre...st és un convenciment que segur que som capaços de compartir la pràctica totalitat dels beguetans i beguetanes.

Orgullosos de la nostra pagesia

El nostre municipi té un rica herència històrica que es fonamenta, en bona part, en la presència constant...ersones que formen part de la pagesia beguetana. Vosaltres manteniu viva una part important del que hem estat i som com a municipi.

La poesia, una visitant habitual

Poc a poc a Begues estem consolidant algunes propostes culturals que potser poden semblar poc habituals però que amplien i enr...no, a través per exemple del recital de diumenge. Qualsevol oportunitat és bona per descobrir una nova passió.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
alta tensi (4)  comer (12)  9N (5)  catalunya (26)  OAC (1)  25N (4)  petit casal (1)  pobresa energtica (2)  equipaments (12)  pagesia (2)  coronavirus (31)  patrimoni (20)  consulta (11)  telecomunicacions (2)  2018 (4)  patrimoni; (22)  pobresa energtica, (1)  carnestoltes (1)  eleccions (10)  2016 (1)  participaci, (1)  parellada (1)  cultura (39)  ocupaci (4)  esport (11)  explosi (1)  AMI (5)  alcohol (1)  festa major (11)  AMB (7)  entitats (27)  abocador (4)  habitatge (2)  LRSAL (4)  dona (11)  biblioteca (6)  cam ral (9)  empresa (2)  hospital (1)  felicitaci (2)  parc metropolit (2)  parc del garraf (7)  solidaritat (13)  tapatast (2)  joventut (13)  seguretat (13)  infants (5)  civisme (8)  medi ambient (25)  2017 (3)  subvencions (5)  sanitat (5)  reflexions (4)  Nadal (10)  patrimoni; (9)  diputaci de barcelona (4)   (288)  parlament (3)  902 (3)  2019 (10)  yu (1)  LOEPSF (2)  policia local (7)  cinema (1)  serveis (27)  lleure (31)  transparncia (16)  participaci (32)  centre cvic (9)  Erampruny (1)  famlia (7)  sostenibilitat (8)  Bruguers (1)  ermita (3)  ensenyament (6)  carretera (2)  gent gran (17)  tecnologia (6)  llei (3)  salut (3)  refugiats (1)  centre de dia (2)  2014 (2)  finanament (2)  mobilitat (9)  desnonaments (1)  pedrera (4)  ordenances (2)  reflexions (289)  alcaldia (16)  aplec (1)  pressupostos (14)