ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca transpar������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������ncia


La perseverana dona fruits en matria de transport

La insistència és una de les principals virtuts que han de tenir una administració i les persones que la governe...venir. A Begues continuem treballant de cara a un nou curs que, confiem, serà igual o encara més productiu que aquest.

Vestim Begues de festa

Aquest vespre es posa oficialment en marxa la Festa Major. La festa és, probablement, l’esdeveniment ciutadà m&ea...sos que així sigui. Esteu convidats a la celebració. Aquesta és la vostra festa, és la festa de tothom.

El millor comer, el ms proper

Un dels principals pilars del nostre poble són els comerços. Aquesta és una realitat de la què molt sovin...rs i dels espais públics i fem, entre tots i totes, que aquesta nit del comerç local torni a ser tot un èxit.

La seguretat continua sent prioritria

L’alta presència de cases i urbanitzacions fa que a Begues, de manera puntual però persistent, ens haguem de preo...vandalisme, senzillament hem de trucar a les forces de seguretat. Al cap i a la fi, és per l’interès de tothom.

Leducaci ha de seguir sent un pilar de la nostra societat

Avui les classes comencen a quedar buides. Els escolars comencen les seves vacances d’estiu i posem el punt i final a un curs q...quo;esperança de que el proper serà igual de productiu i que les polèmiques malintencionades quedaran enrere.

Buscant nous espais de voluntariat

No ens cansem d’afirmar que un dels principals motors que ens mou com a poble és la capacitat de participació del...r a que així sigui. Només ens hem d’aixecar de la cadira i dir “compteu amb mi, m’hi apunto”.

El Tapatast es consolida

És habitual que veiem com l’agenda d’activitats del municipi va incorporant noves propostes any rere any. La gran ...tir la continuïtat d’aquest tipus d’activitats és imprescindible la participació de tots i de totes.

Llum verda a la restauraci de labocador

Gaudir d’un patrimoni natural com el que tenim al nostre abast a Begues suposa també la responsabilitat de mantenir-lo i...ser es fonamenta en la conservació i potenciació del nostre paisatge. Ara hem donat un pas en ferm per aconseguir-ho.

LAjuntament, en tot moment al vostre costat

Si hem de destacar els eixos principals amb els què treballem des de l’Ajuntament de Begues en aquesta legislatura, la p...ue fa el seu ajuntament i opinar al respecte. I aquesta és una línia que sobre la qual aspirem a continuar caminant.

La cultura i el medi ambient uneixen Begues amb Orozko

Tot i que pugui a sonar tòpic, és també una realitat que l’art és un llenguatge universal. Independ...;s podem afirmar que l’art i la natura són de les poques qüestions que ens permeten establir ponts i unir pobles.

El Centre de Prestaci de Serveis, explicat

Ahir convidàvem a tota la població a una sessió informativa sobre el Centre de Prestació de Serveis per a...s important que en prenem consciència i que treballem, sempre que sigui possible, de la mà de la nostra ciutadania.

Un esclat de cultura per Sant Jordi

Tot i que ho hem normalitzat a força d’anys, no deixa de ser curiós un país que dedica una de les seves pr...va família hem rebut al llarg dels darrers dies. Com diem sovint, el millor de Begues són les persones que hi viuen.

Pels drets civils, per la llibertat i per la democrcia

Lluny de suavitzar-se, el conflicte generat al voltant de les reclamacions de Catalunya per poder exercir el seu dret a decidir el se... les nostres fronteres. Ho hem de fer plens, encara, de quelcom que ni amb cops de porra poden esborrar: l’esperança.

La solidaritat no t fronteres

La voluntat d’ajudar als demés és un dels motors que ens mouen com a municipi. A Begues estem acostumats a compta...sevol altra consideració, el nostre país també ha d’estar allà on hi hagi algú que pateix.

Treballant de cara a la poblaci

El passat dimecres des de l’Ajuntament de Begues convocàvem a la ciutadania per tal d’exposar el treball en mat&eg...Saber què fan les nostres administracions ens fa, sens dubte, ciutadans més conscienciats i més participatius.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
festa major (11)  centre de dia (2)  LRSAL (4)  ensenyament (6)  sanitat (5)  hospital (1)  alta tensi (4)  esport (11)  desnonaments (1)  25N (4)  pobresa energtica (2)  OAC (1)  patrimoni; (22)  902 (3)  cinema (1)  llei (3)  LOEPSF (2)  pagesia (2)  participaci (32)  sostenibilitat (8)  tapatast (2)  patrimoni (20)  tecnologia (6)  9N (5)  2017 (3)  ermita (3)  patrimoni; (9)  equipaments (12)  cam ral (9)  entitats (27)  refugiats (1)  policia local (7)  centre cvic (9)  transparncia (16)  salut (3)  biblioteca (6)  comer (12)  coronavirus (31)  subvencions (5)  civisme (8)  parc del garraf (7)  ordenances (2)  alcohol (1)  aplec (1)  cultura (39)  mobilitat (9)  AMB (7)  2018 (4)  joventut (13)  diputaci de barcelona (4)  felicitaci (2)  pobresa energtica, (1)  2014 (2)  finanament (2)  Erampruny (1)  infants (5)  explosi (1)  empresa (2)  AMI (5)  parc metropolit (2)  2016 (1)  gent gran (17)  carnestoltes (1)  pressupostos (14)  Bruguers (1)  medi ambient (25)  alcaldia (16)  petit casal (1)  famlia (7)  2019 (10)  serveis (27)  lleure (31)  parellada (1)  consulta (11)  solidaritat (13)  seguretat (13)  telecomunicacions (2)  abocador (4)  ocupaci (4)  yu (1)  eleccions (10)  pedrera (4)  dona (11)  carretera (2)   (288)  reflexions (4)  reflexions (289)  catalunya (26)  Nadal (10)  parlament (3)  habitatge (2)  participaci, (1)