ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca transpar������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������ncia


Protegint als que ens protegeixen

 Una de les situacions més delicades que ens deixa la pandèmia és la d'aquells i aquelles professionals que...rentat freqüent de mans. Recordem l'esforç que han fet i continuen les persones que ens cuiden i cuidem-les també.

Les millors festes que podem tenir

 Comencem una de les festes nadalenques més atípiques que haurem de viure. La presència de la pandèm...s els beguetans i beguetanes ens sentim més propers als nostres veïns i veïnes. Bon Nadal i feliç any nou.

Una nova oportunitat per detectar persones asimptomtiques

Tot i les notícies esperançadores que ens arriben en torn a la investigació en l'àmbit de les vacunes con...acute; la seva lluita contra la COVID-19 i per encoratjar-vos una vegada més a fer-vos la prova durant demà dissabte.

Posem llum a un Nadal diferent

Avui divendres els nostres carrers i espais públics s'il·luminaran un any més amb l'enllumenat nadalenc. Per&ogr... efectiva i que el Nadal de l'any vinent podrà ser diferent al que viurem aquest 2020. Paciència, seny i optimisme.

Vetllem pel comer de proximitat

 Un dels pilars fonamentals amb els quals comptem els municipis són els comerços de proximitat. Ens ofereixen prod...o veïna ens necessita, perquè en ells hi trobem qualitat i la nostra essència. Tots junts som més forts.

Al costat dels ms vulnerables

La pandèmia és una situació que, indubtablement, ens afecta a tots i a totes. Però la realitat és ...ovem de fer des de l'Ajuntament de Begues, tenir-los més oberts que mai a la realitat d'aquells que més ens necessiten.

Ms a prop del Centre de Prestaci de Serveis

La construcció de l'edifici del Centre de Prestació de Serveis per a la Gent Gran es troba en la seva recta final. Tot ...com perquè no hi renunciem per molt adverses que siguin les circumstàncies. Avui el tenim una mica més a prop.

La part de la pandmia que no es veu

La vulnerabilitat social és una realitat que ens envolta i de la que sovint no som prou conscients. Treballar des d’un a...es fiscals per al 2021 que s’adapten a la greu situació actual per a vetllar per a les persones que més pateixen.

Transparncia i comunicaci

Al llarg dels darrers anys les tecnologies de la comunicació han avançat fins a tenir un impacte en el nostre dia a dia...ogies ens facin una societat més propera i implicada i estic convençuda que estem col·laborant en aconseguir-ho.

Torra president

En la mateixa setmana en la qual arribem al tercer aniversari dels fets de l’1 d’octubre del 2017, hem conegut la ratifi...in les nostres conviccions. Gràcies president Torra pel seu servei al país i pel seu exemple de compromís.

Lempenta de les entitats

La crisi sanitària, a més de l’impacte sobre la salut de les persones i sobre l’activitat econòmica,...cepcional. Us convido a seguir la programació de la 13a Mostra d’Entitats i podreu constatar tot el que ens ofereixen.

Una tornada segura a lescola depn de tots i totes

Quan parlem dels centres escolars parlem, de manera habitual, de comunitat educativa. Entenem que l’educació dels infant...marcarà la diferència. Sé que a Begues, amb la nostra capacitat d’implicació, ho podem aconseguir.

La diada que ens reclama el moment

Els catalans i catalanes hem celebrat cada diada nacional de Catalunya seguint el que ens marcava cada moment i el nostre sentiment. ...onstruïm entre tots i totes. Visca Catalunya. Nota: Trobareu el discurs institucional de la diada com a document adjunt.

Cuidem dels que ens cuiden

En aquests dies que són de descans per a tantes i tantes persones m’agradaria convidar-vos a tenir un record per totes a...No deixem doncs de posar en valor la seva dedicació. Més que mai necessitem cuidar d’aquells que tant ens cuiden.

En alerta per lincrement de casos positius de COVID-19 a Begues

Tot i que estiguem en un mes de vacances per a tantes i tantes persones, la malaltia no descansa. En els darrers dies ha augmentat el...a dir-ho tantes vegades! Després de tots els esforços que ja hem fet, no té sentit defallir precisament ara.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
ocupaci (4)  telecomunicacions (2)  OAC (1)  lleure (31)  carnestoltes (1)  subvencions (5)  alcohol (1)  famlia (7)  centre cvic (9)  consulta (11)  2016 (1)  solidaritat (14)  ordenances (2)  AMI (5)  llei (3)  pressupostos (15)  petit casal (1)  pedrera (4)  pobresa energtica, (1)  sanitat (5)  ensenyament (6)  mobilitat (9)  comer (13)  entitats (27)  joventut (13)  reflexions (4)  ermita (3)  LOEPSF (2)  serveis (27)  felicitaci (2)  coronavirus (31)  patrimoni; (22)  pobresa energtica (2)  diputaci de barcelona (4)  hospital (1)  alcaldia (16)  2018 (4)  finanament (2)  Bruguers (1)  AMB (7)  pagesia (2)  Nadal (10)  parc del garraf (7)  refugiats (1)  participaci (33)  25N (4)  abocador (4)  medi ambient (25)  2019 (10)  parellada (1)  902 (3)  centre de dia (2)  seguretat (13)  2014 (2)  participaci, (1)  LRSAL (4)  festa major (11)  salut (3)  civisme (8)  gent gran (17)  biblioteca (6)  cam ral (9)  2017 (3)  Erampruny (1)  alta tensi (4)  eleccions (10)  infants (5)  reflexions (289)   (290)  cinema (1)  aplec (1)  yu (1)  tapatast (2)  parlament (3)  explosi (1)  policia local (7)  esport (11)  catalunya (26)  transparncia (16)  cultura (39)  dona (11)  9N (5)  tecnologia (6)  habitatge (2)  sostenibilitat (8)  empresa (2)  carretera (2)  desnonaments (1)  equipaments (12)  patrimoni; (9)  parc metropolit (2)  patrimoni (20)