ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca transpar������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������ncia


Lesport, una forma de lleure cada cop ms estesa

Aquest passat diumenge, 17 de maig, tenia lloc la celebració de la que ha estat la tercera edició de la Cursa de Muntan...oltes persones que treballen des d’ell a favor de tots nosaltres. No podem més que agrair-los l’esforç.

Els ms grans de Begues

Aquest passat diumenge 10 de maig tenia lloc la XXX edició de la Festa de la Gent Gran de Begues, la primera que ha tingut llo...nt de Begues en la propera legislatura, no hi ha cap dubta en que aquesta gent gran és mereix ser una de les seves prioritats.

Tot suma en un municipi

Els petits municipis, aquelles poblacions que som menors als 10.000 habitants, disposem d’uns recursos diferents a les poblacio...l’empenta imprescindible. Entre tots podem fer i fem molt per aconseguir que Begues sigui cada dia un magnífic municipi.

Un Sant Jordi especial per a Begues

El 23 d’abril és, per sí sola, una data assenyalada al calendari de tots els catalans i de les catalanes. É...apacitat de judici i amb més coneixements. La literatura ens fa, indubtablement, millors vilatans d’un poble millor.

Noves millores a la carretera entre Begues i Gav

Després de les actuacions dutes a terme el passat mes de desembre, en aquests moments es torna a treballar a la carretera que ...t. I és aquest a qui també vull apel·lar, per a garantir la tranquil·litat de tothom. Precaució.

Les tradicions no perviuen per s soles

Al nostre poble sempre ens sentim orgullosos de tenir un peu en les nostres tradicions i l’altre col·locat estratè...seves activitats. A través d’elles descobrireu un món apassionant i sabreu més sobre vosaltres mateixos.

AMB, la fora de la uni

Tot i que el nostre municipi ha viscut marcat al llarg de dècades per la influència de la proximitat amb una gran ciuta...ns de persones. Amb la proximitat i els interessos que compartim el treball conjunt ens ha de fer, necessàriament, imparables.

Treballem mirant cap al futur

Desenvolupar polítiques socials i oferir ajudes als que tenen menys recursos és necessari i un aspecte prioritari de la...e; de molts beguetans i beguetanes que en aquests moments continuen sense feina. Continuarem treballant mirant, sempre, cap al futur.

Com recuperar la confiana del ciutad

Al llarg dels darrers anys ha estat cada cop més evident que existeix un segment destacable de la nostra societat que mira cap...e;noma de Barcelona, és més que un premi. És una garantia de que a Begues treballem en la bona direcció.

Adu a lantic Teatre Goula

A nivell sentimental, l’enderroc de l’antic Teatre Goula no és una decisió senzilla de prendre, donat que a...spai d’aquestes característiques. Aquest és, definitivament, el teatre del municipi que som a dia d’avui!

La festa major ms arrelada a la nostra tradici

Aquest dissabte 17 de gener posem en marxa la nostra Festa Major d’Hivern, una celebració amb un caràcter molt m&...na excusa per a gaudir de la proximitat amb els altres. No perdeu l’ocasió. La festa ja és a punt i us espera.

2015, un any nou amb nous reptes

Els espais públics, tant equipaments com via pública, han estat i són una de les principals preocupacions de l&r...ica i la resta de dificultats que podem haver trobat, hem assolit un progrés real i palpable des de la nostra població.

Tots eduquem, tots aprenem

Amb les nostres actituds, amb la nostra participació activa o, fins i tot, a través de la nostra indiferència, e...s.google.com/site/gipebegues/. I aquí podeu consultar el vídeo del XIII Congrés de Ciutats Educadores:

Comproms amb les persones

Malgrat que alguns ja comencen a parlar de recuperació econòmica, la veritat és que aquesta està arribant...st és el nostre compromís amb la ciutadania i estic convençuda que amb esforç i treball ho aconseguirem.

Millorar la seguretat dels vianants, una prioritat

Fins ara, els veïns de la urbanització que decidien anar a peu fins al centre del poble havien de fer-ho pel costat dels ...n de forma segura. Aquest és el nostre principal objectiu: fer de Begues un municipi amb un nivell alt de qualitat de vida.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
subvencions (5)  policia local (7)  finanament (2)  carnestoltes (1)  OAC (1)  hospital (1)  pobresa energtica (2)  festa major (11)  alta tensi (4)  2014 (2)  civisme (8)  Nadal (10)  pobresa energtica, (1)  902 (3)  coronavirus (31)  felicitaci (2)  sanitat (5)  parc metropolit (2)  mobilitat (9)  2018 (4)  dona (11)  refugiats (1)  medi ambient (25)  ocupaci (4)  famlia (7)  esport (11)  patrimoni; (22)  centre cvic (9)  participaci (33)  diputaci de barcelona (4)  2017 (3)  seguretat (13)  parlament (3)  equipaments (12)  telecomunicacions (2)  ordenances (2)  catalunya (26)  cultura (39)  2016 (1)  AMI (5)  cam ral (9)  LRSAL (4)  desnonaments (1)  transparncia (16)  reflexions (4)  biblioteca (6)  pagesia (2)  empresa (2)  9N (5)  ermita (3)  carretera (2)  infants (5)  petit casal (1)  joventut (13)  parc del garraf (7)  consulta (11)  yu (1)  alcaldia (16)  participaci, (1)  entitats (27)  pressupostos (15)  abocador (4)   (290)  explosi (1)  patrimoni; (9)  alcohol (1)  gent gran (17)  lleure (31)  patrimoni (20)  pedrera (4)  LOEPSF (2)  solidaritat (14)  salut (3)  centre de dia (2)  serveis (27)  Bruguers (1)  Erampruny (1)  eleccions (10)  2019 (10)  sostenibilitat (8)  aplec (1)  cinema (1)  llei (3)  habitatge (2)  ensenyament (6)  reflexions (289)  parellada (1)  comer (13)  25N (4)  tapatast (2)  tecnologia (6)  AMB (7)