ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca transpar������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������ncia


En lluita constant contra la violncia envers les dones

Aquesta setmana ha estat marcada en bona mesura al nostre municipi pels diferents actes que s’han dut a terme amb motiu de la c...eacute;s així podrem aspirar a que aquest sigui un 25N menys, abans d’assolir el final d’aquesta violència.

Fem de les festes per als joves unes festes segures i respectuoses

Ser jove a Begues no sempre és senzill. De la mateixa manera que la nostra situació geogràfica ens ofereix tota ... la dels veïns i veïnes al seu descans i tranquil·litat, prendrem totes les decisions que siguin necessàries.

Tancant una ferida al nostre paisatge

El nostre paisatge és excepcional. Si preguntem un per un a la gent de Begues que és que el que més s’esti...re al nostre poble és un privilegi. Però és un privilegi que ens hem de saber guanyar i, sobre tot, preservar.

Comena a desplegar-se la fibra ptica

La setmana passada signava en nom de l’Ajuntament de Begues el conveni amb Telefónica per al desplegament de la fibra &o... tot i que requereixi un esforç major del que pot suposar per d’altres. I amb aquest convenciment treballem dia a dia.

Begues s un municipi independentista

Aquest passat diumenge les persones que vivim a Begues, de la mateixa manera que el conjunt de les que viuen a Catalunya, vam votar l... pacíficament i a través de les vies democràtiques ha de ser sempre tinguda en consideració i respectada.

Begues a ple rendiment

Tot just acabem l’estiu i donem la benvinguda a la tardor i Begues recupera el seu ritme habitual. En la superfície, mir...igueu curiosos i descobriu nous interessos. Així és com podrem mantenir el motor del nostre municipi a ple rendiment.

27S, el moment de la veritat per a Catalunya

El camí del procés sobiranista que recorre Catalunya està escrit amb diferents dates assenyalades. Les passades ... que per sobre de qualsevol altre consideració dono i donem suport a que el poble català triï el seu destí.

De vacances sense sortir de casa

No fa tants anys que per a molts Begues era un espai on situar la seva segona residència. A la nostra situació a l&rsqu...ns i mantenir el respecte necessari. Què podem perdre si no ho fem així? Només heu de mirar al vostre voltant.

Som plaa de 9 i estem orgullosos

Les urgències són exigents. Ens obliguen a tenir els cinc sentits en elles fins que van perdent immediatesa i passen a ... si segueix la progressió que han demostrat els castells al nostre poble no serà, ni de lluny, l’última.

Desprs de lexplosi

Davant la magnitud d’un esdeveniment com l’explosió que es va registrar la matinada del passat diumenge 26 de juli...i en cap cas l’Ajuntament de Begues deixarà de recórrer aquest camí al costat de les persones afectades.

Lorgull de representar la comarca i de defensar el pas

Begues, a través de la meva persona, ha adquirit des del divendres 17 de juliol un major pes en una entitat destacada en les r...oblidi que aquesta és una reivindicació de molts. Aquest és el sentiment majoritari al meu poble i el meu propi.

Arrenca una nova legislatura

Avui em torno a dirigir a vosaltres des d’aquest espai com a alcaldessa, amb la diferència respecte a la setmana anterio...gura de que així serà. Una vegada més només us puc dir que la porta del meu despatx està oberta.

Discurs d'investidura

En primer lloc, agrair a la ciutadania la confiança dipositada en mi i en el meu equip i felicitar a tots els nous cà... imaginar el futur, per tant us ofereixo , ambició de poble. Moltes gràcies!! Visca Begues i Visca Catalunya!!!

Per qu hem de votar el 27S?

Aquestes eleccions municipals i autonòmiques han servit al conjunt d’Espanya per a fer lectures sobre qüestions com...ent en el que ens trobem. És la nostra responsabilitat amb nosaltres mateixos, però també amb el nostre futur.

El futur del nostre passat

Aquests dies se celebra el retorn, en forma de rèplica, de les restes inhumades a la cova de Can Sadurní. Es tracta d&r...mental de la nostra identitat com a municipi i un motiu més per a sentir-nos arrelats i orgullosos del lloc en el que vivim.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
patrimoni (20)  telecomunicacions (2)  reflexions (4)   (290)  policia local (7)  sanitat (5)  joventut (13)  2018 (4)  Nadal (10)  2014 (2)  petit casal (1)  explosi (1)  gent gran (17)  pobresa energtica (2)  patrimoni; (22)  carretera (2)  yu (1)  902 (3)  reflexions (289)  ordenances (2)  dona (11)  subvencions (5)  refugiats (1)  2019 (10)  aplec (1)  salut (3)  equipaments (12)  pressupostos (15)  eleccions (10)  felicitaci (2)  ocupaci (4)  entitats (27)  llei (3)  alcaldia (16)  cinema (1)  pedrera (4)  Erampruny (1)  participaci, (1)  alta tensi (4)  solidaritat (14)  catalunya (26)  parellada (1)  diputaci de barcelona (4)  finanament (2)  desnonaments (1)  LOEPSF (2)  cam ral (9)  ermita (3)  consulta (11)  LRSAL (4)  pobresa energtica, (1)  mobilitat (9)  famlia (7)  participaci (33)  infants (5)  tapatast (2)  alcohol (1)  parc del garraf (7)  parc metropolit (2)  parlament (3)  AMB (7)  lleure (31)  festa major (11)  25N (4)  pagesia (2)  ensenyament (6)  2017 (3)  habitatge (2)  medi ambient (25)  sostenibilitat (8)  esport (11)  seguretat (13)  9N (5)  comer (13)  abocador (4)  OAC (1)  biblioteca (6)  carnestoltes (1)  hospital (1)  2016 (1)  centre de dia (2)  coronavirus (31)  tecnologia (6)  patrimoni; (9)  cultura (39)  civisme (8)  transparncia (16)  empresa (2)  AMI (5)  centre cvic (9)  serveis (27)  Bruguers (1)