ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca transpar������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������ncia


Una lluita ciutadana que va transformar el municipi

Aquest cap de setmana inaugurem al teatre El Goula l'exposició «Begues, abans i després de la variant». Aqu...mb aquest mateix objectiu treballem diàriament des del consistori, per a fer de Begues un poble encara millor per a viure-hi.

Desafiament del mn local en defensa dels nostres ciutadans

Un ajuntament ha d’estar sempre al costat de les persones. Siguin quines siguin les decisions que es prenen des de Madrid, nosa...l nostre suport al govern català i per a recordar-li que, un cop més, estem al seu costat; i al costat de les persones.

El cam a la transparncia

Sens dubte un dels grans triomfs del funcionament de la nostra democràcia és el treball dut a terme al voltant de la tr...océs on, assumim-ho, la dificultat primera està en els recursos que ens permeten tenir a la nostra disposició.

Grans resultats del treball policial

Entre les notícies relacionades amb el nostre poble que hem conegut en els darrers dies m’agradaria avui destacar la des...agrave; en part en mans de tots nosaltres col·laborar per tal que Begues continuï sent el municipi que sempre ha estat.

Begues sota la lupa de lAudincia Nacional

Entre les diferents mocions que l’Ajuntament de Begues aprova habitualment a través del seu Ple Municipal es troba un te...enars de milers de catalans i catalanes. I això és quelcom que cap tribunal pot fer seure en una banqueta i condemnar.

Quin s el paper dun tcnic municipal?

Al llarg dels darrers temps hem pogut constatar algunes crítiques pel paper que des de l’Ajuntament se li atorga als t&e...als demés. Els pobles es construeixen amb el treball de molts i, especialment, amb el d’aquells que més en saben.

Treballem per ser una administraci cada dia ms propera i oberta

Com ha de ser la relació que mantinguin les persones que viuen a Begues amb el seu Ajuntament? Aquesta és una pregunta ...Les finestres ja existeixen, el que hem de fer únicament és aprendre com obrir-les. I en aquesta feina ens hi trobareu.

Tenim un pla

Avui, amb la seva presentació pública, comença a rodar el Pla local de prevenció d’addiccions de Be...uest és un treball que, al cap i a la fi, hem de saber fer entre tots els beguetans i beguetanes. Compto amb tots vosaltres.

Els arbres de Begues, un orgull i una responsabilitat

Entre les característiques que ens distingeixen com a municipi es troba la gran presència d’arbres amb els que co...;s del nostre municipi, però també són éssers vius que es troben sota la nostra responsabilitat i cura.

A punt per a la Festa Major dHivern

A partir de dimecres de la setmana vinent Begues celebra la seva Festa Major d’Hivern, una festa germana de la d’estiu qu...s gegants. Més enllà de qualsevol altre consideració, vosaltres sou el cor de la Festa Major d’Hivern.

Comencen les obres del Cam Ral

Després d’un llarg treball de planificació, d’exposar la proposta als veïns i veïnes que es veura...de les persones. Sabem que Begues és un municipi fantàstic i és a peu de carrer quan més el podem gaudir.

Un bon any per Begues

Si hagués de resumir el 2015 pel que fa al treball realitzat des de l’Ajuntament de Begues probablement destacaria en pr...amb esforç i perseverança. Des de demà treballarem per a que el 2016 també sigui bo i encara millor.

Protegim el cor de Begues

Des d’aquesta setmana ja podem dir que Begues és un municipi cardioprotegit. Amb la instal·lació de dos de...ilitats amb la voluntat de cobrir qualsevol mancança que afecti a la ciutadania. Aquest no deixa de ser un exemple més.

El millor comer el tenim a casa nostra

ldquo;Aquest Nadal no et rasquis només la butxaca” és el nom de la campanya que els comerciants i l’Ajuntam... senzillament una excusa per recordar-nos el que ja hauríem de saber: que el millor comerç ja el tenim a casa nostra.

Ms busos en els moments en qu sn ms necessaris

Des d’aquest dilluns passat ja és una mica més senzill desplaçar-se des de Begues. Atenent a les reclamaci...cedil;uda que a mig termini aconseguirem més millores. La constància, com hem demostrat, està de la nostra part.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
llei (3)  dona (11)  cinema (1)  participaci (33)  famlia (7)  carretera (2)  aplec (1)  salut (3)  Bruguers (1)  ensenyament (6)  ermita (3)  2019 (10)  catalunya (26)  participaci, (1)  consulta (11)  mobilitat (9)  sostenibilitat (8)  hospital (1)  parlament (3)  equipaments (12)  gent gran (17)  serveis (27)  joventut (13)   (290)  sanitat (5)  alta tensi (4)  abocador (4)  902 (3)  2017 (3)  alcaldia (16)  pagesia (2)  patrimoni (20)  2018 (4)  medi ambient (25)  empresa (2)  AMB (7)  lleure (31)  coronavirus (31)  refugiats (1)  centre de dia (2)  policia local (7)  pedrera (4)  petit casal (1)  parellada (1)  pressupostos (15)  carnestoltes (1)  entitats (27)  subvencions (5)  felicitaci (2)  parc del garraf (7)  ordenances (2)  parc metropolit (2)  Nadal (10)  festa major (11)  diputaci de barcelona (4)  cam ral (9)  habitatge (2)  transparncia (16)  patrimoni; (22)  pobresa energtica, (1)  centre cvic (9)  Erampruny (1)  9N (5)  comer (13)  civisme (8)  25N (4)  tapatast (2)  explosi (1)  OAC (1)  desnonaments (1)  seguretat (13)  ocupaci (4)  2014 (2)  esport (11)  eleccions (10)  reflexions (4)  alcohol (1)  pobresa energtica (2)  reflexions (289)  patrimoni; (9)  biblioteca (6)  2016 (1)  AMI (5)  finanament (2)  yu (1)  telecomunicacions (2)  infants (5)  LOEPSF (2)  solidaritat (14)  cultura (39)  tecnologia (6)  LRSAL (4)