ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca transpar������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������ncia


La transparncia, una prioritat

Al llarg d’aquesta legislatura hem reiterat, i insistim, que un dels principals reptes que hem assumit com a ajuntament, &eacut...societat. I a Begues podem dir que estem portant al límit tots els recursos al nostre abast perquè així sigui.

Ni una menys

Cap forma de violència és comprensible o justificable. Però encara ho és menys quan la violència s... també en què podem fer per posar-li solució. Avui tots hem de fer nostre la frase “ni una menys”.

Recordem lAlba avui, dem i sempre

La rellevància d’una vida, la seva intensitat, no està necessàriament en els anys que s’ha viscut. N... lliçó més important i l’herència més preuada que ens ha deixat l’Alba. Aprofitem-la!

Posem en marxa una campanya municipal de civisme

Recentment reflexionava en aquest mateix espai sobre la importància de la coresponsabilitat entre la ciutadania i l’admi...ifondre aquesta manera de pensar. Perquè d’un increment en els nostres nivells de civisme ens beneficiarem tots i totes.

El frum educatiu, una oportunitat per aprendre entre tots

La conferència que a les 19 h donarà la Maria Jesús Comellas avui al Centre Cívic El Roure posarà ... a fer una passa endavant i a continuar apostant per propostes que, com aquesta, ens fan ser un municipi en desenvolupament constant.

La nostra gent gran, el nostre patrimoni

Aquest dissabte 1 d’octubre se celebra el Dia Internacional de la Gent Gran i no voldria deixar escapar l’ocasió s...os atents a les seves necessitats i a avançar de manera conjunta en les exigències que se’ns vagin plantejant.

Aquest 11 de setembre no podem fallar

Al llarg dels darrers anys la diada de l’11 de setembre ha esdevingut el termòmetre a partir del qual mesurar la for&cce...d. Sortim doncs al carrer aquest diumenge per seguir el que dicta el nostre cor... i també pel que ens diu el nostre cap.

Arrenca un nou curs

La tornada a l’escola, l’inici de les temporades esportives, la posada en marxa dels projectes de les entitats i associac...que les entitats mantinguin la seva proposta. A les nostres mans està doncs que aquest curs sigui, novament, un èxit.

Qu podem fer perqu Begues sigui un municipi ms cvic

L'incivisme és sens dubte una de les primeres causes que motiva els comentaris que m’arriben a través d’aqu...eu que sense un compromís individual de cadascun de nosaltres, l’incivisme es pot estendre més fàcilment.

Una lluita constant contra els incendis

Un cop més el conjunt de Catalunya es troba en alerta davant la possible aparició d’incendis forestals. Els munic...rave;ncia que hem rebut de les generacions anteriors. És la nostra obligació preservar-la per a les que han de venir.

Grcies per una fantstica Festa Major

Deixem enrere les principals activitats de la nostra Festa Major i ho fem, de ben segur, guardant un bon grapat d’imatges i de ...ve;ncia, estic convençuda que serà un any per treballar en fer de la propera una Festa Major encara més gran.

Un any des de lexplosi

Aviat farà un any que Begues patia un dels incidents més greus de la seva història recent amb l’explosi&oa...odrem començar a deixar-lo definitivament enrere, com és el desig de tots els beguetans i beguetanes. Ja falta menys.

Garantida lampliaci de lhospital

Entre les notícies més destacades de les que ens hem fet ressò darrerament, m’agradaria destacar el compro...ncia a l’alçada de les nostres necessitats i expectatives. Aquesta és una realitat cada dia més propera.

Mirant enrere al primer any de legislatura

Aquests dies tanquem el primer any d’aquesta legislatura i podem ja fer balanç del que ha significat aquest inici de man... municipi. Podeu comptar amb l’esforç i amb el compromís de totes les persones que formem part del consistori.

Un nou exercici de democrcia

Aquesta passada matinada s'ha donat el tret de sortida a un nou procés electoral que ens ha de permetre triar als nostres repr... participació el proper 26 de juny serà la clau per garantir l'èxit d'aquest nou exercici de democràcia.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
(290)  alcohol (1)  carnestoltes (1)  reflexions (289)  parc del garraf (7)  pobresa energtica, (1)  centre cvic (9)  902 (3)  diputaci de barcelona (4)  carretera (2)  comer (13)  aplec (1)  2018 (4)  solidaritat (14)  tapatast (2)  entitats (27)  serveis (27)  habitatge (2)  ordenances (2)  parlament (3)  mobilitat (9)  AMB (7)  finanament (2)  biblioteca (6)  coronavirus (31)  alcaldia (16)  pagesia (2)  participaci, (1)  participaci (33)  Erampruny (1)  desnonaments (1)  parellada (1)  tecnologia (6)  gent gran (17)  cam ral (9)  2014 (2)  ensenyament (6)  pressupostos (15)  patrimoni (20)  infants (5)  pobresa energtica (2)  9N (5)  famlia (7)  refugiats (1)  ocupaci (4)  alta tensi (4)  empresa (2)  abocador (4)  felicitaci (2)  civisme (8)  medi ambient (25)  Bruguers (1)  explosi (1)  festa major (11)  AMI (5)  llei (3)  sostenibilitat (8)  subvencions (5)  yu (1)  ermita (3)  transparncia (16)  hospital (1)  cinema (1)  2016 (1)  2019 (10)  policia local (7)  dona (11)  cultura (39)  parc metropolit (2)  patrimoni; (22)  centre de dia (2)  Nadal (10)  LOEPSF (2)  LRSAL (4)  patrimoni; (9)  salut (3)  OAC (1)  petit casal (1)  catalunya (26)  2017 (3)  seguretat (13)  sanitat (5)  consulta (11)  lleure (31)  equipaments (12)  25N (4)  telecomunicacions (2)  esport (11)  eleccions (10)  pedrera (4)  reflexions (4)  joventut (13)