ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca transpar������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������ncia


El treball dels que vetllen per la nostra seguretat

Begues ha estat el primer municipi que ha visitat des de que prenia possessió del seu càrrec el cap de la Regió ...cute;s un treball imprescindible per fer possible que Begues sigui aquest municipi en el quals ens sentim tan orgullosos de viure.

Llum verda a la primera fase del parc de la Parellada

Sovint tenim, com a societat, una tendència excessiva a veure els nostres infants amb una mirada paternalista. És cert ... mandat i ho fa, a més, donant veu a un sector de la nostra població que ha d’aportar molt en els propers anys.

El Tapatast es consolida amb una segona edici

Aquest diumenge tornarem a tenir l’oportunitat de gaudir amb una proposta que apareixia a les nostres agendes l’any passa...cute;s, per tornar a demostrar que amb l’esforç conjunt i la capacitat de participació no tenim límits.

Avancem per disposar dun centre de dia

És una realitat que hem d’acceptar i afrontar que, amb el pas dels anys, s’incrementen les possibilitats de que ha...tats. I això és garantir quelcom tan important com és el millor envelliment possible. No és poca cosa.

A mitja legislatura, valorem el cam recorregut

Quan es desenvolupa un treball amb un termini llarg, com els quatre anys d’una legislatura, és positiu avaluar peri&ogra..., i això ens provoca una gran satisfacció i alegria, però esperem fer molt més en els dos propers anys.

Homenatgem a la gent gran de Begues

És una realitat que la gent gran cada cop té un major pes a la nostra societat. Per una banda ens trobem amb que es maj...s mereixen. Han estat un exemple en el passat i són, també, un exemple de com volem arribar a ser en el nostre futur.

La cervesa, el nostre patrimoni

Més enllà de la quantitat d’activitats que es generen a Begues, també és especialment destacable la...rave;cies doncs a totes les persones que participen de la seva organització i sigueu convidats tots i totes a participar-hi.

Lesport, una prioritat a Begues

El sedentarisme és un dels principals perills que durant aquest segle XXI haurem de combatre. L’Organització Mund...a la feina que tenim per endavant, és cert. Però no és menys cert que comptem amb les millors eines possibles.

Ens comprometem amb la qualitat de laire

La qualitat de l’aire que respirem afecta directament a la qualitat de la nostra salut. Aquest és un fet que no podem ob...dem de la salut, cuidem del transport públic. Per a nosaltres són tres peces inseparables d’un mateix projecte.

Continuem avanant en el desviament de les lnies elctriques

Entre les prioritats que s’ha marcat l’Ajuntament de Begues per a l’actual legislatura es troba aconseguir una solu...ona i ens ajuda a donar rellevància a la qüestió. Entre tots continuem treballant. Continuem avançant.

Per la igualtat de les dones

Ens aproximem a una nova celebració del Dia Internacional de la Dona, el 8 de març, i des de Begues tornem a reivindica...ant d’un repte que implica a tota la societat i és imprescindible que tots ens considerem una part d’aquest canvi.

Celebrem un cop ms ser de Begues

Aquest dissabte se’ns convida, amb la celebració del Carnestoltes, a participar d’una de les principals festes ciu...els serveis que qualsevol ciutat del nostre entorn. Dissabte el Rei Carnestoltes ens anima a la festa. Aprofitem-ho i gaudim-la!

En defensa dels principis democrtics

Aquest passat dilluns començava el judici contra l’expresident de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, l'exvicepresid...sa el nostre poble. No se m’acut res que exemplifiqui millor l’esperit d’una democràcia que una papereta.

Una celebraci de Santa Eullia diferent

Aquest proper 12 de febrer celebrarem novament una data estretament relacionada amb el nostre municipi com és Santa Eulà...s important mirar endavant, i així ho fem, però no ho és menys tenir sempre un peu posat en el nostre passat.

Una festa marcada per la tradici

Avui divendres, i al llarg del cap de setmana, a Begues celebrem la nostra Festa Major d’Hivern i ho fem apropant-nos un cop m&... públics. I es que, aquesta precisament ha estat la filosofia sota la qual s’ha reformat el camí. Us hi espero!


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
esport (11)  carretera (2)  medi ambient (25)  participaci (33)  patrimoni; (22)  entitats (27)  2017 (3)  subvencions (5)  9N (5)   (290)  telecomunicacions (2)  serveis (27)  felicitaci (2)  parlament (3)  seguretat (13)  patrimoni (20)  catalunya (26)  reflexions (289)  pressupostos (15)  explosi (1)  OAC (1)  cultura (39)  sanitat (5)  parellada (1)  2019 (10)  2018 (4)  2016 (1)  diputaci de barcelona (4)  habitatge (2)  AMB (7)  centre de dia (2)  Bruguers (1)  centre cvic (9)  parc del garraf (7)  biblioteca (6)  desnonaments (1)  AMI (5)  tecnologia (6)  famlia (7)  carnestoltes (1)  alcaldia (16)  parc metropolit (2)  ordenances (2)  ocupaci (4)  consulta (11)  dona (11)  902 (3)  ensenyament (6)  coronavirus (31)  comer (13)  yu (1)  policia local (7)  2014 (2)  transparncia (16)  aplec (1)  cam ral (9)  pedrera (4)  LRSAL (4)  alta tensi (4)  refugiats (1)  patrimoni; (9)  LOEPSF (2)  hospital (1)  finanament (2)  pobresa energtica (2)  lleure (31)  infants (5)  equipaments (12)  petit casal (1)  alcohol (1)  festa major (11)  25N (4)  salut (3)  empresa (2)  joventut (13)  gent gran (17)  pagesia (2)  mobilitat (9)  solidaritat (14)  llei (3)  sostenibilitat (8)  pobresa energtica, (1)  eleccions (10)  abocador (4)  reflexions (4)  tapatast (2)  participaci, (1)  civisme (8)  Erampruny (1)  cinema (1)  Nadal (10)  ermita (3)