ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca transpar������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������ncia


Evitar els incendis forestals, una responsabilitat per a tothom

L’estiu és un moment de contrastos. El bon temps és una invitació al lleure i a la diversió. Per&og...rquè no el tinguem en tot moment en consideració. Gaudim de la natura, però fem-ho des de la responsabilitat.

Una ordenana de civisme creada des de la participaci

Les noves tecnologies han portat al dia a dia de tots nosaltres tota una sèrie de facilitats de les quals sembla difíci...s nostres límits i llibertats, per tal que les accions d’uns no suposin un problema per a les decisions dels altres.

Ja es treballa en lampliaci de lhospital

Ja la setmana passada esmentava que el treball de l’administració no s’atura a l’agost. Canvia i s’ada...oacute; mèdica. No tinc cap dubte que permetrà una millora evident i necessària en la nostra qualitat de vida.

La calor no atura els municipis

Entrem a l’agost, un mes diferent dins de tot l’any. Aquests dies els municipis tenen una menor presència de perso...es no s’adorm, ni quan la calor es fa més intensa. Gaudiu del municipi. Està obert els 365 dies de l’any.

La perseverana dona fruits en matria de transport

La insistència és una de les principals virtuts que han de tenir una administració i les persones que la governe...venir. A Begues continuem treballant de cara a un nou curs que, confiem, serà igual o encara més productiu que aquest.

Vestim Begues de festa

Aquest vespre es posa oficialment en marxa la Festa Major. La festa és, probablement, l’esdeveniment ciutadà m&ea...sos que així sigui. Esteu convidats a la celebració. Aquesta és la vostra festa, és la festa de tothom.

El millor comer, el ms proper

Un dels principals pilars del nostre poble són els comerços. Aquesta és una realitat de la què molt sovin...rs i dels espais públics i fem, entre tots i totes, que aquesta nit del comerç local torni a ser tot un èxit.

La seguretat continua sent prioritria

L’alta presència de cases i urbanitzacions fa que a Begues, de manera puntual però persistent, ens haguem de preo...vandalisme, senzillament hem de trucar a les forces de seguretat. Al cap i a la fi, és per l’interès de tothom.

Leducaci ha de seguir sent un pilar de la nostra societat

Avui les classes comencen a quedar buides. Els escolars comencen les seves vacances d’estiu i posem el punt i final a un curs q...quo;esperança de que el proper serà igual de productiu i que les polèmiques malintencionades quedaran enrere.

Buscant nous espais de voluntariat

No ens cansem d’afirmar que un dels principals motors que ens mou com a poble és la capacitat de participació del...r a que així sigui. Només ens hem d’aixecar de la cadira i dir “compteu amb mi, m’hi apunto”.

El Tapatast es consolida

És habitual que veiem com l’agenda d’activitats del municipi va incorporant noves propostes any rere any. La gran ...tir la continuïtat d’aquest tipus d’activitats és imprescindible la participació de tots i de totes.

Llum verda a la restauraci de labocador

Gaudir d’un patrimoni natural com el que tenim al nostre abast a Begues suposa també la responsabilitat de mantenir-lo i...ser es fonamenta en la conservació i potenciació del nostre paisatge. Ara hem donat un pas en ferm per aconseguir-ho.

LAjuntament, en tot moment al vostre costat

Si hem de destacar els eixos principals amb els què treballem des de l’Ajuntament de Begues en aquesta legislatura, la p...ue fa el seu ajuntament i opinar al respecte. I aquesta és una línia que sobre la qual aspirem a continuar caminant.

La cultura i el medi ambient uneixen Begues amb Orozko

Tot i que pugui a sonar tòpic, és també una realitat que l’art és un llenguatge universal. Independ...;s podem afirmar que l’art i la natura són de les poques qüestions que ens permeten establir ponts i unir pobles.

El Centre de Prestaci de Serveis, explicat

Ahir convidàvem a tota la població a una sessió informativa sobre el Centre de Prestació de Serveis per a...s important que en prenem consciència i que treballem, sempre que sigui possible, de la mà de la nostra ciutadania.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
2019 (10)  abocador (4)  alcohol (1)  esport (11)  mobilitat (9)  OAC (1)  seguretat (13)  25N (4)  felicitaci (2)  refugiats (1)  solidaritat (14)  LOEPSF (2)  alta tensi (4)  2018 (4)  civisme (8)  parlament (3)  alcaldia (16)  9N (5)  famlia (7)  policia local (7)  parellada (1)  joventut (13)  hospital (1)  tecnologia (6)  salut (3)  ordenances (2)  parc del garraf (7)  patrimoni; (9)  dona (11)  centre de dia (2)  desnonaments (1)  pobresa energtica, (1)  patrimoni (20)  festa major (11)  2017 (3)  aplec (1)  yu (1)  Bruguers (1)  ocupaci (4)  centre cvic (9)  transparncia (16)  serveis (27)  cam ral (9)  empresa (2)  carnestoltes (1)  tapatast (2)  patrimoni; (22)  equipaments (12)  participaci, (1)  coronavirus (31)  Erampruny (1)  2014 (2)  cinema (1)  subvencions (5)  ermita (3)  habitatge (2)  explosi (1)  lleure (31)  902 (3)  sostenibilitat (8)  AMB (7)  parc metropolit (2)  biblioteca (6)  reflexions (4)  comer (13)  petit casal (1)  catalunya (26)  ensenyament (6)  eleccions (10)  2016 (1)  Nadal (10)  finanament (2)  consulta (11)  infants (5)  medi ambient (25)  carretera (2)  telecomunicacions (2)   (290)  pagesia (2)  pressupostos (15)  pedrera (4)  diputaci de barcelona (4)  participaci (33)  cultura (39)  LRSAL (4)  reflexions (289)  pobresa energtica (2)  sanitat (5)  llei (3)  gent gran (17)  AMI (5)  entitats (27)