ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca transpar������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������ncia


Una Festa Major dHivern a mida

Des de l’inici de la pandèmia l’activitat pública és un veritable repte. Les dades sanitàries...mmillorable per a mostrar el nostre orgull per viure a Begues. Aprofiteu i gaudiu de la celebració. Us està esperant!

Adeu, 2021

A l’hora de fer una valoració de com ha estat per a Begues l’any que deixem enrere és inevitable pensar en ...us garanteixo que continuarem treballant amb decisió perquè, com a municipi, tornem a tenir un any magnífic.

Trenquem els murs de les malalties mentals

Una de cada quatre persones patirà alguna malaltia mental al llarg de la seva vida. I, el que encara ho farà pitjor, &e...na oportunitat de comprovar-ho una vegada més a la fira de Nadal que tindrà lloc al passeig de l’Església.

Culminen els pressupostos participatius de Begues

Ahir, 9 de desembre, tenia lloc al Centre Cívic El Roure l’acte de presentació dels quatre projectes que han esta...st camí amb la confiança que arribarem tan lluny com ens permeti l’empenta dels nostres veïns i veïnes.

Una nova ampliaci en la freqncia de la lnia 902

A mesura que hem anat sumant millores en la situació del transport públic del nostre municipi hem manifestat la nostra ...ro que sigui un bon presagi perquè al llarg de les setmanes que vindran continuïn passant coses bones. En les mereixem.

La violncia masclista ens involucra a tots i totes

De vegades podem pensar que determinats problemes no ens impliquen si no en som víctimes o causants. Un exemple evident d&rsqu...inguem consideració de propietat o d’objecte per a ningú. Fem sentir la nostra veu per canviar el món.

El dret dels infants a ser infants

Cada vegada és més evident la importància d’afrontar l’educació des d’una visió ...saltres al respecte. Una infància més protegida ens farà, sens dubte, una societat més forta i millor.

La millora del transport: una demanda constant de lAjuntament

Recentment hem fet una passa més en les nostres reivindicacions pel que fa al transport públic al municipi amb la possi...amb les administracions per a que assolim les millores a les quals aspirem. I podeu comptar que així continuarà sent.

Un happening per a celebrar laniversari del Centre dEstudis Beguetans

Demà dissabte els terrenys de Cal Viudo esdevindran l’escenari per a la realització del “Happening 2021 II:...egir el ric patrimoni del nostre poble. Per molts anys! Demà tenim una cita amb el patrimoni i la cultura. Us hi esperem.

Posem la Cova de Can Sadurn all on es mereix

Vivim en un espai privilegiat, ja ho sabem tots els beguetans i beguetanes. Però potser del que no som prou conscients é...per a sentir-nos orgullosos de ser de Begues i la Cova de Can Sadurní és, sens dubte, un dels més importants.

Reprenem la Festa del Most i una part de la normalitat

Pas a pas ens tornem a retrobar amb la vida que teníem abans del març del 2020. Anem guanyant espais que havíem ...’empenta de la restauració local i la voluntat de deixar enrere, dia a dia, la pandèmia. No hi podeu faltar.

La futura avinguda Torres Vilar, una nova forma de relacionar-se amb Begues

Begues és un municipi per a gaudir-lo a peu de carrer. Aquesta és una idea que ha marcat l’actuació del no...oacute;. Més que una actuació urbanística aquest projecte vol oferir una nova forma de relacionar-se amb Begues.

Una data per al record i lorgull dun poble

La data de l’1 d’octubre ha quedat indissociablement lligada a la nostra història i a la nostra memòria col...acitat de resistència i d’adaptació a les dificultats. La seva convicció ha de ser també la nostra.

Un altre agost diferent

No tinc cap dubte que les vacances de les quals gaudim són cada any merescudíssimes, però aquest 2021 encara ho ...aquestes són unes merescudes vacances. Fem-les tan agradables com sigui possible dins dels marges de la prudència.

Subratllem la importncia del nostre patrimoni histric

Al llarg dels darrers anys estem realitzant un esforç des de l’Ajuntament de Begues per tal de posar de rellevànc...uml;estions quotidianes mirem el nostre patrimoni com si fos la primera vegada que ens hi fixem i gaudim de tot el que ens ofereix.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
alcaldia (16)  eleccions (10)  finanament (2)  centre cvic (9)  carretera (2)   (290)  2017 (3)  tecnologia (6)  parc metropolit (2)  Nadal (10)  serveis (27)  9N (5)  patrimoni; (9)  diputaci de barcelona (4)  LRSAL (4)  petit casal (1)  AMB (7)  patrimoni; (22)  Bruguers (1)  OAC (1)  comer (13)  consulta (11)  alcohol (1)  2016 (1)  policia local (7)  Erampruny (1)  cultura (39)  participaci (33)  carnestoltes (1)  sostenibilitat (8)  2018 (4)  catalunya (26)  explosi (1)  seguretat (13)  gent gran (17)  habitatge (2)  patrimoni (20)  yu (1)  esport (11)  pobresa energtica (2)  alta tensi (4)  parlament (3)  ocupaci (4)  2014 (2)  salut (3)  reflexions (289)  AMI (5)  ordenances (2)  LOEPSF (2)  famlia (7)  transparncia (16)  subvencions (5)  parc del garraf (7)  pedrera (4)  ermita (3)  infants (5)  parellada (1)  empresa (2)  coronavirus (31)  joventut (13)  pobresa energtica, (1)  abocador (4)  participaci, (1)  equipaments (12)  aplec (1)  centre de dia (2)  mobilitat (9)  pressupostos (15)  telecomunicacions (2)  civisme (8)  ensenyament (6)  desnonaments (1)  25N (4)  solidaritat (14)  hospital (1)  entitats (27)  medi ambient (25)  reflexions (4)  tapatast (2)  llei (3)  lleure (31)  cinema (1)  biblioteca (6)  refugiats (1)  pagesia (2)  dona (11)  felicitaci (2)  festa major (11)  902 (3)  cam ral (9)  sanitat (5)  2019 (10)