ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca sostenibilitat


Les contradiccions del finançament municipal

Ja fa anys que des de l’Ajuntament de Begues reclamem un debat rigorós sobre el finançament dels municipis. Per u...ropi funcionament com a administració ens estem jugant una part important del benestar dels veïns i de les veïnes.

Quan plou sobre mullat

Viure tan pròxims a la natura com vivim a Begues ens aporta molts beneficis i avantatges. Però també hem d'assum...nimant a mantenir-vos a casa vostra tot el temps que sigui possible. Encara no podem donar aquesta guerra per guanyada. Ànims!

Uns pressupostos per a continuar creixent com a municipi

Els municipis i les seves necessitats evolucionen amb el temps. Per posar un exemple, no és el mateix el que requeria Begues f...cute;n més que números. Estic segura que són una ruta per a continuar incrementant la nostra qualitat de vida.

Busquem ser encara més eficaços i propers

Quan un ajuntament, o qualsevol administració, inverteix en millorar el seu propi funcionament, està en realitat invert...ntament sigui la primera porta a la que piquin. Properament aquesta porta serà encara més fàcil de travessar.

Els pals a les rodes dels ajuntaments

En el meu últim escrit, al voltant dels pressupostos municipals, feia referència a les dificultats imposades pel govern... a l’Ajuntament de Begues de ben segur que no ha estat una altra cosa més que un pal a les rodes del nostre dia a dia.

Quan les xifres et donen la raó

L’inici d’un any és sempre un bon moment per avaluar la situació econòmica d’un municipi. Come...ve;micament complex, Begues no ha deixat de créixer i millorar i ho fa, a més, reduint considerablement el seu deute.

Obrim la porta al 2018

Ja hem estrenat el nou any i ho hem fet, de ben segur, establint noves expectatives per a nosaltres i els que ens envolten. No &eacut...voluntat de fer un municipi millor que caracteritza a tots els homes i dones que hi treballem. Tenim dotze mesos per fer-ho possible!

Adéu a l’abocador

Recentment hem assolit una de les principals fites que ens havíem marcat per a aquesta legislatura. L’administraci&oacut...nostres muntanyes, són la principal herència que hem rebut i la que principal herència que haurem de transmetre.

Begues, exponent de sostenibilitat

Aquest passat dilluns Begues era el punt de partida de l’avaluació que està realitzant la federació Europa...m a qualsevol família, volem passar-lo a les properes generacions encara més ric i valuós de com el vam rebre.

El centre cívic, la llar de la cultura a Begues

Probablement els majors avenços fets al llarg dels darrers anys a Begues hagin tingut lloc en l’àmbit cultural. P...com aquests continuen creixent i evolucionant. És molt encara el que té per oferir-nos el nostre centre cívic.

Més busos en els moments en què són més necessaris

Des d’aquest dilluns passat ja és una mica més senzill desplaçar-se des de Begues. Atenent a les reclamaci...cedil;uda que a mig termini aconseguirem més millores. La constància, com hem demostrat, està de la nostra part.

Acompanyant al conseller Vila a l’antic abocador

Aquest passat diumenge 26 de juny ens visitava el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Santi Vila. Amb ell, una...ensa majoria de les persones que aquí vivim així ho volem i que aquests propers anys seran decisius en aquest sentit.

Un Estat que no s’estima els seus ajuntaments

Al llarg d’aquesta legislatura el govern de l’Estat ha dut a terme una operació de maquillatge destinada a provar ...lupar amb normalitat la nostra feina fins i tot quan podem acreditar la qualitat del nostre treball. Un cop més, lamentable.

La defensa dels ajuntaments és la defensa de tots

No és la primera vegada, ni sembla que hagi de ser l’última, que ens vegem obligats a lluitar per allò que...; Local que promouen les associacions municipalistes. I ho fem convençuts que, protegint els ajuntaments, ens protegim a tots.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
Eramprunyà (1) · eleccions (10) · Nadal (10) · ocupació (4) · ensenyament (6) · entitats (27) · empresa (2) · AMI (5) · carnestoltes (1) · cultura (39) · patrimoni (20) · 2019 (10) · participació, (1) · pressupostos (14) · dona (11) · finançament (2) · pedrera (4) · 902 (3) · AMB (7) · 2016 (1) · alta tensió (4) · alcaldia (16) · família (7) · ordenances (2) · LRSAL (4) · habitatge (2) · patrimoni; (9) · camí ral (9) · gent gran (17) · seguretat (13) · parlament (3) · solidaritat (13) · subvencions (5) · refugiats (1) · petit casal (1) · felicitació (2) · medi ambient (25) · telecomunicacions (2) · comerç (12) · centre cívic (9) · pagesia (2) · catalunya (26) · 2017 (3) · equipaments (12) · sostenibilitat (8) · 9N (5) · infants (5) · reflexions (4) · yu (1) · parc del garraf (7) · aplec (1) · centre de dia (2) · tapatast (2) · serveis (27) · carretera (2) · coronavirus (31) · parellada (1) · 2014 (2) · participació (32) · hospital (1) · civisme (8) · pobresa energètica, (1) · salut (3) · patrimoni; (22) · OAC (1) · pobresa energètica (2) · llei (3) · ermita (3) · parc metropolità (2) · LOEPSF (2) · 2018 (4) · lleure (31) · esport (11) · transparència (16) · cinema (1) · desnonaments (1) · consulta (11) · mobilitat (9) · alcohol (1) · sanitat (5) · biblioteca (6) · diputació de barcelona (4) · tecnologia (6) · abocador (4) · policia local (7) · Bruguers (1) · explosió (1) · reflexions (289) ·  (288) · 25N (4) · festa major (11) · joventut (13)