ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca serveis


El millor comerç el tenim a casa nostra

ldquo;Aquest Nadal no et rasquis només la butxaca” és el nom de la campanya que els comerciants i l’Ajuntam... senzillament una excusa per recordar-nos el que ja hauríem de saber: que el millor comerç ja el tenim a casa nostra.

Fem de les festes per als joves unes festes segures i respectuoses

Ser jove a Begues no sempre és senzill. De la mateixa manera que la nostra situació geogràfica ens ofereix tota ... la dels veïns i veïnes al seu descans i tranquil·litat, prendrem totes les decisions que siguin necessàries.

Comença a desplegar-se la fibra òptica

La setmana passada signava en nom de l’Ajuntament de Begues el conveni amb Telefónica per al desplegament de la fibra &o... tot i que requereixi un esforç major del que pot suposar per d’altres. I amb aquest convenciment treballem dia a dia.

27S, el moment de la veritat per a Catalunya (segona part)

De la mateixa manera que la setmana passada animava a tothom, fos quina fos la seva postura, a participar aquest proper 27 de setembr...tra cosa que no sigui donar suport al procés sobiranista. És una qüestió de sentiment i de lògica.

Implicar-se amb Begues a ritme de jazz

El fet de comptar al nostre municipi amb un dels músics més reconeguts de l’escena del jazz com és Jordi R...dia del municipi dins de les vostres capacitats i en el marc dels vostres interessos. Tothom pot fer Begues encara més gran.

Un projecte per a desplegar la fibra òptica a tot Begues

Entre les grans línies de treball que desenvolupem des de la passada legislatura es troba l’impuls a les telecomunicacio...sforços com s’han fet, avui, si m’ho permeteu, crec que tots podem lluir un gran somriure de satisfacció.

Discurs d'investidura

En primer lloc, agrair a la ciutadania la confiança dipositada en mi i en el meu equip i felicitar a tots els nous cà... imaginar el futur, per tant us ofereixo , ambició de poble. Moltes gràcies!! Visca Begues i Visca Catalunya!!!

Els més grans de Begues

Aquest passat diumenge 10 de maig tenia lloc la XXX edició de la Festa de la Gent Gran de Begues, la primera que ha tingut llo...nt de Begues en la propera legislatura, no hi ha cap dubta en que aquesta gent gran és mereix ser una de les seves prioritats.

Camí a les eleccions municipals

Des d’avui comença a tots els municipis la campanya per a les properes eleccions municipals que tindran lloc el 24 de ma...l final ens esperen les urnes convidant-vos a donar la vostra opinió i a decidir entre tots què volem que sigui Begues.

Begues, a tocar de dits

Avui en dia, quan tractem amb les administracions tots nosaltres, fins i tot aquells que en formem part, exigim una major informaci&o...en el nostre dia a dia. Només així ens impulsarem al futur sense oblidar el que tant ens enorgulleix del nostre passat.

Un Estat que no s’estima els seus ajuntaments

Al llarg d’aquesta legislatura el govern de l’Estat ha dut a terme una operació de maquillatge destinada a provar ...lupar amb normalitat la nostra feina fins i tot quan podem acreditar la qualitat del nostre treball. Un cop més, lamentable.

Un pas més per a assolir nous serveis i tecnologies

No puc negar que com a responsable última del consistori una de les meves principals preocupacions és l’impuls al...;rie que es materialitzaran a mig termini. Begues està preparada per a donar un salt qualitatiu pel que fa als seus serveis.

Més serveis, i a més, millors

És veritablement sorprenent constatar com al llarg de les darreres dècades s’han produït tota una sèr...l;uda que, dia a dia, estem cada cop més a prop. Si voleu consultar l’entrevista la podeu trobar com document adjunt.

Pressupostos municipals per al 2015: més i millors serveis a les persones

Amb l’aprovació dels comptes públics per a aquest 2015 l’Ajuntament de Begues reforça i fins i tot m...at de vida, continuïtat en la fiscalització de la despesa i respecte per la situació de les economies familiars.

2015, un any nou amb nous reptes

Els espais públics, tant equipaments com via pública, han estat i són una de les principals preocupacions de l&r...ica i la resta de dificultats que podem haver trobat, hem assolit un progrés real i palpable des de la nostra població.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
finançament (2) · LOEPSF (2) · participació (32) · família (7) · participació, (1) · coronavirus (31) · lleure (31) · patrimoni; (9) · solidaritat (13) · ensenyament (6) · centre cívic (9) · pressupostos (14) · 2017 (3) · mobilitat (9) · patrimoni; (22) · pobresa energètica (2) · gent gran (17) · cinema (1) · alta tensió (4) · carnestoltes (1) · camí ral (9) · alcaldia (16) · Eramprunyà (1) · 2018 (4) · parc metropolità (2) · 902 (3) · transparència (16) · telecomunicacions (2) · AMI (5) · festa major (11) · biblioteca (6) · AMB (7) · llei (3) · infants (5) · sostenibilitat (8) · reflexions (289) · seguretat (13) · medi ambient (25) · salut (3) · civisme (8) · ordenances (2) · comerç (12) · tecnologia (6) · equipaments (12) · Bruguers (1) · 9N (5) · joventut (13) · empresa (2) · entitats (27) · esport (11) · ermita (3) · centre de dia (2) · subvencions (5) · alcohol (1) · patrimoni (20) · tapatast (2) · habitatge (2) · 25N (4) · carretera (2) · felicitació (2) · pobresa energètica, (1) · yu (1) · ocupació (4) · catalunya (26) · diputació de barcelona (4) · LRSAL (4) · pedrera (4) · 2019 (10) · desnonaments (1) · OAC (1) · eleccions (10) · parc del garraf (7) · 2016 (1) · pagesia (2) · reflexions (4) · policia local (7) · aplec (1) · dona (11) ·  (288) · Nadal (10) · cultura (39) · parellada (1) · hospital (1) · abocador (4) · parlament (3) · sanitat (5) · 2014 (2) · explosió (1) · serveis (27) · consulta (11) · refugiats (1) · petit casal (1)