ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca serveis


Quan la recerca de finançament extern és tan necessària

La nostra gestió al capdavant del consistori consisteix en saber gestionar els recursos municipals i destinar-los a allò...efensarem sempre els interessos de la nostra ciutadania; i, en definitiva, seguirem lluitant pel nostre municipi i per la seva gent.

Treballant per un envelliment actiu

Fer-se gran no vol dir, en cap cas, deixar de ser actiu. Els beguetans i beguetanes majors de 65 anys mostren dia a dia la seva empen...ccedil;uda que, entre totes les propostes, trobareu aquelles que us poden ajudar a gaudir molt més del vostre temps de lleure.

Desafiament del món local en defensa dels nostres ciutadans

Un ajuntament ha d’estar sempre al costat de les persones. Siguin quines siguin les decisions que es prenen des de Madrid, nosa...l nostre suport al govern català i per a recordar-li que, un cop més, estem al seu costat; i al costat de les persones.

L’ocupació, una preocupació continuada

Anunciem aquesta setmana des de l’Ajuntament de Begues el proper inici d’un nou programa destinat a potenciar les capacit...s del mercat laboral. Però, cadascun de nosaltres, sí que pot fer molt per adaptar-se a les seves exigències.

Comencen les obres del Camí Ral

Després d’un llarg treball de planificació, d’exposar la proposta als veïns i veïnes que es veura...de les persones. Sabem que Begues és un municipi fantàstic i és a peu de carrer quan més el podem gaudir.

Un bon any per Begues

Si hagués de resumir el 2015 pel que fa al treball realitzat des de l’Ajuntament de Begues probablement destacaria en pr...amb esforç i perseverança. Des de demà treballarem per a que el 2016 també sigui bo i encara millor.

Protegim el cor de Begues

Des d’aquesta setmana ja podem dir que Begues és un municipi cardioprotegit. Amb la instal·lació de dos de...ilitats amb la voluntat de cobrir qualsevol mancança que afecti a la ciutadania. Aquest no deixa de ser un exemple més.

El millor comerç el tenim a casa nostra

ldquo;Aquest Nadal no et rasquis només la butxaca” és el nom de la campanya que els comerciants i l’Ajuntam... senzillament una excusa per recordar-nos el que ja hauríem de saber: que el millor comerç ja el tenim a casa nostra.

Fem de les festes per als joves unes festes segures i respectuoses

Ser jove a Begues no sempre és senzill. De la mateixa manera que la nostra situació geogràfica ens ofereix tota ... la dels veïns i veïnes al seu descans i tranquil·litat, prendrem totes les decisions que siguin necessàries.

Comença a desplegar-se la fibra òptica

La setmana passada signava en nom de l’Ajuntament de Begues el conveni amb Telefónica per al desplegament de la fibra &o... tot i que requereixi un esforç major del que pot suposar per d’altres. I amb aquest convenciment treballem dia a dia.

27S, el moment de la veritat per a Catalunya (segona part)

De la mateixa manera que la setmana passada animava a tothom, fos quina fos la seva postura, a participar aquest proper 27 de setembr...tra cosa que no sigui donar suport al procés sobiranista. És una qüestió de sentiment i de lògica.

Implicar-se amb Begues a ritme de jazz

El fet de comptar al nostre municipi amb un dels músics més reconeguts de l’escena del jazz com és Jordi R...dia del municipi dins de les vostres capacitats i en el marc dels vostres interessos. Tothom pot fer Begues encara més gran.

Un projecte per a desplegar la fibra òptica a tot Begues

Entre les grans línies de treball que desenvolupem des de la passada legislatura es troba l’impuls a les telecomunicacio...sforços com s’han fet, avui, si m’ho permeteu, crec que tots podem lluir un gran somriure de satisfacció.

Discurs d'investidura

En primer lloc, agrair a la ciutadania la confiança dipositada en mi i en el meu equip i felicitar a tots els nous cà... imaginar el futur, per tant us ofereixo , ambició de poble. Moltes gràcies!! Visca Begues i Visca Catalunya!!!

Els més grans de Begues

Aquest passat diumenge 10 de maig tenia lloc la XXX edició de la Festa de la Gent Gran de Begues, la primera que ha tingut llo...nt de Begues en la propera legislatura, no hi ha cap dubta en que aquesta gent gran és mereix ser una de les seves prioritats.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
eleccions (10) · AMI (5) · empresa (2) · pagesia (2) · gent gran (17) · participació, (1) · patrimoni; (22) · explosió (1) · patrimoni; (9) · civisme (8) · reflexions (5) · solidaritat (15) · cultura (39) · comerç (13) · lleure (31) · Eramprunyà (1) · salut (3) · seguretat (14) · coronavirus (31) · infants (6) · llei (3) · biblioteca (6) · centre cívic (9) · yu (1) · pobresa energètica, (1) · joventut (14) · consulta (11) · alcaldia (16) · camí ral (9) · 2014 (2) · carretera (2) · parc metropolità (2) · família (8) · felicitació (2) · pobresa energètica (2) · 25N (4) · centre de dia (2) · medi ambient (28) · subvencions (5) · diputació de barcelona (4) · entitats (28) · parc del garraf (7) · LRSAL (4) · abocador (4) · tapatast (2) · aplec (1) · Bruguers (1) · AMB (7) · refugiats (1) · Nadal (10) · petit casal (1) · parellada (1) · finançament (2) · equipaments (12) · festa major (11) · alta tensió (4) · transparència (18) · reflexions (289) · telecomunicacions (2) · 9N (5) · catalunya (26) · pressupostos (16) · participació (35) · habitatge (2) · 2016 (1) · policia local (7) · serveis (27) · patrimoni (21) · mobilitat (10) · pedrera (4) · sostenibilitat (8) · 2017 (3) · sanitat (5) · ensenyament (7) ·  (305) · desnonaments (1) · hospital (1) · 2018 (4) · ermita (3) · LOEPSF (2) · dona (12) · tecnologia (7) · alcohol (1) · esport (12) · cinema (1) · carnestoltes (2) · 2019 (10) · ocupació (4) · 902 (4) · ordenances (2) · OAC (1) · parlament (3)