ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca salut


El fòrum educatiu, una oportunitat per aprendre entre tots

La conferència que a les 19 h donarà la Maria Jesús Comellas avui al Centre Cívic El Roure posarà ... a fer una passa endavant i a continuar apostant per propostes que, com aquesta, ens fan ser un municipi en desenvolupament constant.

Més esport a Begues

Recentment s’inaugurava a Begues el camp de rugbi. L’empenta de les persones que formen part del Begues Rugby Club ens es...activitat física. En ella es resumeixen tres conceptes que tots volem associar a Begues: salut, qualitat de vida i valors.

Garantida l’ampliació de l’hospital

Entre les notícies més destacades de les que ens hem fet ressò darrerament, m’agradaria destacar el compro...ncia a l’alçada de les nostres necessitats i expectatives. Aquesta és una realitat cada dia més propera.

Treballant per un envelliment actiu

Fer-se gran no vol dir, en cap cas, deixar de ser actiu. Els beguetans i beguetanes majors de 65 anys mostren dia a dia la seva empen...ccedil;uda que, entre totes les propostes, trobareu aquelles que us poden ajudar a gaudir molt més del vostre temps de lleure.

Els arbres de Begues, un orgull i una responsabilitat

Entre les característiques que ens distingeixen com a municipi es troba la gran presència d’arbres amb els que co...;s del nostre municipi, però també són éssers vius que es troben sota la nostra responsabilitat i cura.

Bones festes

Demà celebrem el Nadal. Més enllà de les nostres creences personals i religioses comencem uns dies en els que la...rem. El nostre dia a dia continuarà sent durant el 2016 fer-vos la vida al nostre municipi el més agradable possible.

L’esport, una forma de lleure cada cop més estesa

Aquest passat diumenge, 17 de maig, tenia lloc la celebració de la que ha estat la tercera edició de la Cursa de Muntan...oltes persones que treballen des d’ell a favor de tots nosaltres. No podem més que agrair-los l’esforç.

Un Estat que no s’estima els seus ajuntaments

Al llarg d’aquesta legislatura el govern de l’Estat ha dut a terme una operació de maquillatge destinada a provar ...lupar amb normalitat la nostra feina fins i tot quan podem acreditar la qualitat del nostre treball. Un cop més, lamentable.

En lluita constant contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica

En aquesta ocasió se’ns convida a mostrar el nostre suport realitzant les nostres aportacions per a la Fundació M.... Web sobre l’ELA al Canal Salut Web de la Fundació Miquel Valls Facebook del projecte Salta per l’ELA


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
participació, (1) · cultura (38) · 902 (2) · parlament (3) · festa major (11) · centre de dia (2) · finançament (2) · carnestoltes (1) · salut (3) · hospital (1) · yu (1) · telecomunicacions (2) · equipaments (12) · diputació de barcelona (4) · reflexions (287) · coronavirus (31) ·  (280) · 2017 (3) · mobilitat (8) · OAC (1) · AMI (5) · ensenyament (6) · sanitat (5) · transparència (16) · patrimoni (19) · llei (3) · gent gran (17) · AMB (7) · ocupació (4) · centre cívic (9) · sostenibilitat (8) · alcohol (1) · parc metropolità (2) · pagesia (2) · patrimoni; (9) · infants (4) · ordenances (2) · joventut (12) · eleccions (10) · participació (32) · alcaldia (16) · 2014 (2) · carretera (2) · civisme (8) · empresa (2) · ermita (3) · lleure (31) · 9N (5) · consulta (11) · LOEPSF (2) · desnonaments (1) · solidaritat (13) · reflexions (4) · comerç (12) · Eramprunyà (1) · Bruguers (1) · explosió (1) · policia local (7) · 25N (3) · Nadal (10) · biblioteca (6) · tecnologia (6) · entitats (25) · tapatast (2) · refugiats (1) · cinema (1) · subvencions (5) · 2016 (1) · pressupostos (14) · dona (11) · família (7) · felicitació (2) · alta tensió (4) · patrimoni; (22) · petit casal (1) · 2019 (10) · parellada (1) · pedrera (4) · serveis (27) · seguretat (13) · habitatge (2) · 2018 (4) · catalunya (25) · medi ambient (25) · pobresa energètica, (1) · pobresa energètica (2) · abocador (4) · camí ral (9) · esport (11) · aplec (1) · parc del garraf (7) · LRSAL (4)