ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca mobilitat


La perseverança dona fruits en matèria de transport

La insistència és una de les principals virtuts que han de tenir una administració i les persones que la governe...venir. A Begues continuem treballant de cara a un nou curs que, confiem, serà igual o encara més productiu que aquest.

Una gestió responsable dels diners públics

Si em pregunten per on crec que ha de començar el treball d’una administració pública diria, sens dubte, &...é que ha valgut la pena l’esforç realitzat en la contenció de la despesa. Ara podem recollir els fruits.

La salut i el benestar, prioritats de la legislatura

Els ajuntaments, el conjunt de les administracions, dediquem molt de temps i espai a explicar els principals projectes que posem en m...ndre millor com funciona la mentalitat d’aquest ajuntament. Sota una idea comuna treballem des de tots els angles possibles.

Com ens movem a Begues?

Els municipis que com Begues convivim d’una manera estreta i habitual amb la natura, hem de tenir una motivació extra pe...perquè millora el nostre benestar, perquè té un efecte beneficiós directament en el nostre organisme.

Garantida una millora a la carretera

Al llarg d’aquesta legislatura i de l’anterior ens hem marcat com a prioritat provocar un salt de destacable en la qualit...erem del futur immediat. Tot el que necessitem per aconseguir-ho ja ho tenim: la determinació i l’estima pel municipi.

Comencen les obres del Camí Ral

Després d’un llarg treball de planificació, d’exposar la proposta als veïns i veïnes que es veura...de les persones. Sabem que Begues és un municipi fantàstic i és a peu de carrer quan més el podem gaudir.

Noves millores a la carretera entre Begues i Gavà

Després de les actuacions dutes a terme el passat mes de desembre, en aquests moments es torna a treballar a la carretera que ...t. I és aquest a qui també vull apel·lar, per a garantir la tranquil·litat de tothom. Precaució.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
(280) · comerç (12) · medi ambient (25) · 25N (3) · 9N (5) · civisme (8) · alcaldia (16) · esport (11) · patrimoni (19) · ocupació (4) · salut (3) · sanitat (5) · Bruguers (1) · participació (32) · ensenyament (6) · cultura (38) · petit casal (1) · desnonaments (1) · coronavirus (31) · LOEPSF (2) · explosió (1) · sostenibilitat (8) · gent gran (17) · subvencions (5) · aplec (1) · Eramprunyà (1) · empresa (2) · centre de dia (2) · patrimoni; (22) · ordenances (2) · mobilitat (8) · carnestoltes (1) · solidaritat (13) · cinema (1) · 2017 (3) · habitatge (2) · 2014 (2) · yu (1) · LRSAL (4) · transparència (16) · consulta (11) · pobresa energètica, (1) · participació, (1) · tapatast (2) · seguretat (13) · policia local (7) · reflexions (287) · refugiats (1) · patrimoni; (9) · abocador (4) · llei (3) · 2018 (4) · 2019 (10) · infants (4) · alcohol (1) · lleure (31) · equipaments (12) · 2016 (1) · joventut (12) · biblioteca (6) · AMB (7) · carretera (2) · serveis (27) · eleccions (10) · pressupostos (14) · parc del garraf (7) · pedrera (4) · pobresa energètica (2) · reflexions (4) · Nadal (10) · parc metropolità (2) · entitats (25) · alta tensió (4) · telecomunicacions (2) · 902 (2) · hospital (1) · parellada (1) · família (7) · finançament (2) · tecnologia (6) · dona (11) · camí ral (9) · ermita (3) · parlament (3) · festa major (11) · centre cívic (9) · pagesia (2) · catalunya (25) · AMI (5) · felicitació (2) · diputació de barcelona (4) · OAC (1)