ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca lleure


A les portes de Setmana Santa

Ens plantem a les portes de la Setmana Santa amb un regust de boca marcat pels atemptats que aquest passat dimarts ens tornaven a por...idem de tot allò que pot oferir el nostre propi municipi. Aquests dies són una magnífica excusa per recordar-ho.

Tenim un pla

Avui, amb la seva presentació pública, comença a rodar el Pla local de prevenció d’addiccions de Be...uest és un treball que, al cap i a la fi, hem de saber fer entre tots els beguetans i beguetanes. Compto amb tots vosaltres.

A punt per a la Festa Major d’Hivern

A partir de dimecres de la setmana vinent Begues celebra la seva Festa Major d’Hivern, una festa germana de la d’estiu qu...s gegants. Més enllà de qualsevol altre consideració, vosaltres sou el cor de la Festa Major d’Hivern.

Fem de les festes per als joves unes festes segures i respectuoses

Ser jove a Begues no sempre és senzill. De la mateixa manera que la nostra situació geogràfica ens ofereix tota ... la dels veïns i veïnes al seu descans i tranquil·litat, prendrem totes les decisions que siguin necessàries.

Un any magnífic per a la cultura a Begues

Ja ha passat un any des de que s’inaugurava el Centre Cívic El Roure. Han passat ja dotze mesos des de que l’equip...es. Ara volem continuar fent-lo créixer fins que arribi ben amunt, molt per sobre de les nostres pròpies expectatives.

2015 també és any olímpic

Demà arrenquen unes olimpíades ben particulars com són les olimpíades que organitza novament el Club de B...us, altius, fortius” o, dit d’una altra manera, “més ràpid, més alt, més fort”.

Una reflexió sobre la nostra gent jove

Quin tipus de lleure volem per als nostres joves? De quina manera esperem que gaudeixin del temps d’oci? Aquestes són pr...te; fonamental per al creixement i el desenvolupament d’un poble. En som conscients i estem segurs que sabrem vetllar per ells.

Discurs d'investidura

En primer lloc, agrair a la ciutadania la confiança dipositada en mi i en el meu equip i felicitar a tots els nous cà... imaginar el futur, per tant us ofereixo , ambició de poble. Moltes gràcies!! Visca Begues i Visca Catalunya!!!

L’esport, una forma de lleure cada cop més estesa

Aquest passat diumenge, 17 de maig, tenia lloc la celebració de la que ha estat la tercera edició de la Cursa de Muntan...oltes persones que treballen des d’ell a favor de tots nosaltres. No podem més que agrair-los l’esforç.

Les entitats, al servei de la població

Les activitats i competicions esportives, les propostes solidàries, el lleure i la cultura i moltes altres de les iniciatives ...efinitiva, fareu de la nostra població un municipi més divers i cohesionat. No ho dubteu: participeu de les entitats.

Posem en marxa el nou curs

Tornen a la seva activitat habitual la llar d’infants municipal, les escoles i l’institut i el que potser no hauria de se...s protagonistes. Comença un nou curs per a tothom i tenim al nostre abast una oferta d’activitats tan rica com completa.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
ensenyament (6) · coronavirus (31) · parc del garraf (7) · reflexions (287) · LRSAL (4) · serveis (27) · mobilitat (8) · sanitat (5) · 2017 (3) · pedrera (4) · LOEPSF (2) · telecomunicacions (2) · civisme (8) · participació, (1) · alcaldia (16) · parellada (1) · parc metropolità (2) · felicitació (2) · transparència (16) · lleure (31) · patrimoni (19) · tapatast (2) · gent gran (17) · cultura (38) · biblioteca (6) · 2018 (4) · OAC (1) · patrimoni; (22) · Eramprunyà (1) · 2016 (1) · ermita (3) · 9N (5) · salut (3) · eleccions (10) · policia local (7) · entitats (25) ·  (280) · carnestoltes (1) · AMB (7) · reflexions (4) · habitatge (2) · desnonaments (1) · seguretat (13) · dona (11) · festa major (11) · explosió (1) · abocador (4) · alta tensió (4) · patrimoni; (9) · 902 (2) · diputació de barcelona (4) · pobresa energètica (2) · joventut (12) · ordenances (2) · Bruguers (1) · medi ambient (25) · empresa (2) · ocupació (4) · camí ral (9) · catalunya (25) · refugiats (1) · alcohol (1) · família (7) · pressupostos (14) · cinema (1) · subvencions (5) · pagesia (2) · sostenibilitat (8) · Nadal (10) · 2019 (10) · participació (32) · consulta (11) · pobresa energètica, (1) · comerç (12) · carretera (2) · parlament (3) · llei (3) · tecnologia (6) · esport (11) · centre de dia (2) · centre cívic (9) · AMI (5) · yu (1) · petit casal (1) · hospital (1) · 25N (3) · 2014 (2) · finançament (2) · solidaritat (13) · aplec (1) · infants (4) · equipaments (12)