ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca infants


Tornem a creuar “Un pont d’art vigent”

L’obra de David Ymbernon és la primera que arriba aquest 2016 al Casal de Cultura El Roure en el marc del programa &ldqu...t, us animo també a vosaltres a descobrir amb la mateixa mirada dels infants, les obres que trobareu al centre cívic.

Bones festes

Demà celebrem el Nadal. Més enllà de les nostres creences personals i religioses comencem uns dies en els que la...rem. El nostre dia a dia continuarà sent durant el 2016 fer-vos la vida al nostre municipi el més agradable possible.

Begues a ple rendiment

Tot just acabem l’estiu i donem la benvinguda a la tardor i Begues recupera el seu ritme habitual. En la superfície, mir...igueu curiosos i descobriu nous interessos. Així és com podrem mantenir el motor del nostre municipi a ple rendiment.

La solidaritat al nostre ADN

A Begues la solidaritat no és notícia. Perquè quan quelcom esdevé una pràctica habitual i continua...municipi pot canviar, créixer i desenvolupar-se. Però la solidaritat i la cooperació, continuen al nostre ADN.

Una oportunitat per gaudir del nostre patrimoni artístic, històric i cultural

Des de l’Ajuntament continuem mantenint el nostre compromís amb la ciutadania de promoció de la cultura, que cons... visitar totes dues exposicions, us convido a gaudir del patrimoni artístic, històric i cultural del nostre municipi.

Posem en marxa el nou curs

Tornen a la seva activitat habitual la llar d’infants municipal, les escoles i l’institut i el que potser no hauria de se...s protagonistes. Comença un nou curs per a tothom i tenim al nostre abast una oferta d’activitats tan rica com completa.

El xiulet que marca el final de temporada

És evident que cada jove esportista o cada equip afrontava el moment amb major o menor satisfacció en funció de ...ts i els animen a continuar esforçant-se. Ells són els que porten a la samarreta, veritablement, el número 10.

Begues al IV Congrés de Dones del Baix Llobregat

La nostra població ha completat d’aquesta manera el treball desenvolupat per un congrés que té com a princ...l de perpetuar les desigualtats que avui en dia ja patim. I en segon, la pèrdua de tot el que podem aportar. I és molt.

La necessària conciliació de la vida familiar i laboral

Perquè més enllà del seu indubtable valor pedagògic i formatiu, els casals d’estiu són tamb&...antir que el debat pot estar ajornat a l’espera de temps millors, però això no vol dir que estigui finalitzat.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
aplec (1) · ocupació (4) · centre de dia (2) · hospital (1) · petit casal (1) · pobresa energètica (2) · alta tensió (4) · sanitat (5) · AMB (7) · serveis (27) · reflexions (287) · LOEPSF (2) · seguretat (13) · cultura (38) · subvencions (5) · pobresa energètica, (1) · 9N (5) · sostenibilitat (8) · camí ral (9) · diputació de barcelona (4) · comerç (12) · explosió (1) · patrimoni; (9) · infants (4) · refugiats (1) · 2016 (1) · LRSAL (4) · 2018 (4) · solidaritat (13) · alcohol (1) · patrimoni (19) · centre cívic (9) · joventut (12) · 2019 (10) · telecomunicacions (2) · entitats (25) · Bruguers (1) · civisme (8) · ermita (3) · AMI (5) · gent gran (17) · parlament (3) · coronavirus (31) · dona (11) · carnestoltes (1) · empresa (2) · 2017 (3) · esport (11) · participació (32) · finançament (2) · transparència (16) · alcaldia (16) · parellada (1) · carretera (2) · OAC (1) · desnonaments (1) · abocador (4) · policia local (7) · salut (3) · participació, (1) · medi ambient (25) · catalunya (25) · Nadal (10) · pressupostos (14) · ensenyament (6) · mobilitat (8) · tapatast (2) · equipaments (12) · biblioteca (6) · 902 (2) · patrimoni; (22) · parc metropolità (2) · llei (3) · 25N (3) · ordenances (2) · parc del garraf (7) · 2014 (2) · festa major (11) · cinema (1) · felicitació (2) · yu (1) · tecnologia (6) · Eramprunyà (1) · família (7) · consulta (11) · pagesia (2) · pedrera (4) ·  (280) · lleure (31) · eleccions (10) · reflexions (4) · habitatge (2)