ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca gent gran


El que ens deixa el 2017

Ens preparem ja per dir adéu al 2017. Aquest és un any que, per la càrrega d’esdeveniments transcendentals...uo;hagin de fer front. El 2018 no serà una excepció en la persecució d’aquest objectiu. Bon any nou!

Avancem per disposar d’un centre de dia

És una realitat que hem d’acceptar i afrontar que, amb el pas dels anys, s’incrementen les possibilitats de que ha...tats. I això és garantir quelcom tan important com és el millor envelliment possible. No és poca cosa.

Homenatgem a la gent gran de Begues

És una realitat que la gent gran cada cop té un major pes a la nostra societat. Per una banda ens trobem amb que es maj...s mereixen. Han estat un exemple en el passat i són, també, un exemple de com volem arribar a ser en el nostre futur.

La nostra gent gran, el nostre patrimoni

Aquest dissabte 1 d’octubre se celebra el Dia Internacional de la Gent Gran i no voldria deixar escapar l’ocasió s...os atents a les seves necessitats i a avançar de manera conjunta en les exigències que se’ns vagin plantejant.

Arrenca un nou curs

La tornada a l’escola, l’inici de les temporades esportives, la posada en marxa dels projectes de les entitats i associac...que les entitats mantinguin la seva proposta. A les nostres mans està doncs que aquest curs sigui, novament, un èxit.

Treballant per un envelliment actiu

Fer-se gran no vol dir, en cap cas, deixar de ser actiu. Els beguetans i beguetanes majors de 65 anys mostren dia a dia la seva empen...ccedil;uda que, entre totes les propostes, trobareu aquelles que us poden ajudar a gaudir molt més del vostre temps de lleure.

Un any magnífic per a la cultura a Begues

Ja ha passat un any des de que s’inaugurava el Centre Cívic El Roure. Han passat ja dotze mesos des de que l’equip...es. Ara volem continuar fent-lo créixer fins que arribi ben amunt, molt per sobre de les nostres pròpies expectatives.

Els més grans de Begues

Aquest passat diumenge 10 de maig tenia lloc la XXX edició de la Festa de la Gent Gran de Begues, la primera que ha tingut llo...nt de Begues en la propera legislatura, no hi ha cap dubta en que aquesta gent gran és mereix ser una de les seves prioritats.

El Centre Cívic El Roure, un referent en la vida social i cultural de Begues

 Les xifres parlen per sí soles. Durant les primeres setmanes de funcionament gairebé 1500 espectadors han omplert...ens ajudeu a regar diàriament aquest roure que ja s’ha convertit en el centre de la vida social i cultural del municipi.

La inauguració del Centre Cívic El Roure, una festa ciutadana

Vull aprofitar l’avinentesa per a agrair la seva presència a tots aquells que dissabte van decidir acompanyar-nos: des d...liol. Us convido a que feu vostre cada racó i, és que, el Centre Cívic El Roure és un equipament de tots.

Arriba el moment del Centre Cívic

El diccionari de l’Institut d’Estudis Catalans defineix “cívic” com allò “relatiu o perta...possibilitat d’esdevenir un referent en la seva matèria a nivell comarcal. Dissabte ho podrem constatar tots plegats.

Begues al IV Congrés de Dones del Baix Llobregat

La nostra població ha completat d’aquesta manera el treball desenvolupat per un congrés que té com a princ...l de perpetuar les desigualtats que avui en dia ja patim. I en segon, la pèrdua de tot el que podem aportar. I és molt.

Un merescut homenatge a la nostra gent gran

És aquest un dels moments més emotius dels que tenen lloc al llarg del calendari de celebracions de la nostra poblaci&o..., perquè confiem en que tot allò que avui aconsegueixi la gent gran, ho podrem gaudir la resta de beguetans algun dia.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
aplec (1) · transparència (16) · patrimoni (19) · participació, (1) · explosió (1) · abocador (4) · AMB (7) · ensenyament (6) · gent gran (17) · camí ral (9) · eleccions (10) · carnestoltes (1) · família (7) · refugiats (1) · AMI (5) · festa major (11) · carretera (2) · comerç (12) · LRSAL (4) · felicitació (2) · 2017 (3) · lleure (31) · infants (4) ·  (280) · 2019 (10) · habitatge (2) · sanitat (5) · OAC (1) · tapatast (2) · LOEPSF (2) · dona (11) · coronavirus (31) · llei (3) · consulta (11) · yu (1) · centre cívic (9) · parc del garraf (7) · Eramprunyà (1) · medi ambient (25) · civisme (8) · desnonaments (1) · sostenibilitat (8) · patrimoni; (9) · centre de dia (2) · reflexions (287) · diputació de barcelona (4) · 2014 (2) · Nadal (10) · pedrera (4) · telecomunicacions (2) · Bruguers (1) · alta tensió (4) · pressupostos (14) · 2018 (4) · catalunya (25) · ordenances (2) · reflexions (4) · pobresa energètica, (1) · policia local (7) · salut (3) · serveis (27) · solidaritat (13) · alcohol (1) · parc metropolità (2) · cinema (1) · pagesia (2) · biblioteca (6) · entitats (25) · mobilitat (8) · empresa (2) · equipaments (12) · joventut (12) · ermita (3) · tecnologia (6) · esport (11) · alcaldia (16) · seguretat (13) · 2016 (1) · hospital (1) · pobresa energètica (2) · participació (32) · 902 (2) · parellada (1) · finançament (2) · subvencions (5) · patrimoni; (22) · ocupació (4) · parlament (3) · 25N (3) · cultura (38) · petit casal (1) · 9N (5)