ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca finan������������ament


Afrontar el problema de l’alcohol entre els joves

Aquests dies posem en marxa des de l’Ajuntament de Begues una campanya que està destinada a conscienciar sobre el proble... que amb la participació de tothom, podrem garantir que així sigui. Comptem també amb la vostra responsabilitat.

Es manté la contenció en els impostos

Una de les qüestions més delicades a les que fa front un ajuntament, qualsevol ajuntament, és a l’establimen... consideració, el primer que ha de fer aquest consistori és vetllar pels interessos de les persones que viuen a Begues.

Quan la recerca de finançament extern és tan necessària

La nostra gestió al capdavant del consistori consisteix en saber gestionar els recursos municipals i destinar-los a allò...efensarem sempre els interessos de la nostra ciutadania; i, en definitiva, seguirem lluitant pel nostre municipi i per la seva gent.

Una lluita ciutadana que va transformar el municipi

Aquest cap de setmana inaugurem al teatre El Goula l'exposició «Begues, abans i després de la variant». Aqu...mb aquest mateix objectiu treballem diàriament des del consistori, per a fer de Begues un poble encara millor per a viure-hi.

Noves millores a la carretera entre Begues i Gavà

Després de les actuacions dutes a terme el passat mes de desembre, en aquests moments es torna a treballar a la carretera que ...t. I és aquest a qui també vull apel·lar, per a garantir la tranquil·litat de tothom. Precaució.

Més a prop de la restauració de l’antiga pedrera Montau II

El paisatge de Begues manté una ferida oberta que fa anys que havia d’haver quedat totalment cicatritzada: l’antig...cessàries per tal no únicament de solucionar els problemes de futur, sinó també les errades del passat.

AMB, la força de la unió

Tot i que el nostre municipi ha viscut marcat al llarg de dècades per la influència de la proximitat amb una gran ciuta...ns de persones. Amb la proximitat i els interessos que compartim el treball conjunt ens ha de fer, necessàriament, imparables.

Sobre el trasllat de la Festa de la plaça Lina Font

Al llarg de més de dues dècades d’existència aquesta ha esdevingut una de les principals celebracions popu...cute;s un capital amb el qual encara comptem i que farà que la celebració sigui, un any més, tot un èxit.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
pagesia (2) · pobresa energètica (2) · solidaritat (15) · participació, (1) · pedrera (4) · petit casal (1) · alcaldia (16) ·  (305) · 2017 (3) · pobresa energètica, (1) · patrimoni; (9) · Bruguers (1) · telecomunicacions (2) · transparència (18) · explosió (1) · entitats (28) · tecnologia (7) · civisme (8) · OAC (1) · alcohol (1) · 2018 (4) · 2016 (1) · esport (12) · medi ambient (28) · tapatast (2) · serveis (27) · Eramprunyà (1) · ordenances (2) · diputació de barcelona (4) · subvencions (5) · seguretat (14) · abocador (4) · Nadal (10) · 25N (4) · coronavirus (31) · salut (3) · lleure (31) · 2019 (10) · pressupostos (16) · ocupació (4) · reflexions (289) · sanitat (5) · desnonaments (1) · camí ral (9) · cinema (1) · finançament (2) · 9N (5) · biblioteca (6) · infants (6) · felicitació (2) · hospital (1) · policia local (7) · consulta (11) · patrimoni; (22) · comerç (13) · refugiats (1) · cultura (39) · ensenyament (7) · AMB (7) · empresa (2) · dona (12) · festa major (11) · carnestoltes (2) · aplec (1) · parlament (3) · mobilitat (10) · 2014 (2) · parc del garraf (7) · ermita (3) · família (8) · centre de dia (2) · catalunya (26) · gent gran (17) · carretera (2) · centre cívic (9) · alta tensió (4) · parellada (1) · llei (3) · 902 (4) · habitatge (2) · participació (35) · equipaments (12) · LRSAL (4) · eleccions (10) · sostenibilitat (8) · yu (1) · LOEPSF (2) · AMI (5) · patrimoni (21) · reflexions (5) · parc metropolità (2) · joventut (14)