ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca finan������������������������������������������������������������������������ament


Plantem cara al canvi climtic

Davant de determinades problemàtiques no n'hi ha prou amb les bones intencions. La crisi climàtica i mediambiental &eac...unt de la població i cada cop són més els beguetans i beguetanes els que ens acompanyen en aquest camí.

El dret dels infants a ser infants

Cada vegada és més evident la importància d’afrontar l’educació des d’una visió ...saltres al respecte. Una infància més protegida ens farà, sens dubte, una societat més forta i millor.

Posem la Cova de Can Sadurn all on es mereix

Vivim en un espai privilegiat, ja ho sabem tots els beguetans i beguetanes. Però potser del que no som prou conscients é...per a sentir-nos orgullosos de ser de Begues i la Cova de Can Sadurní és, sens dubte, un dels més importants.

La futura avinguda Torres Vilar, una nova forma de relacionar-se amb Begues

Begues és un municipi per a gaudir-lo a peu de carrer. Aquesta és una idea que ha marcat l’actuació del no...oacute;. Més que una actuació urbanística aquest projecte vol oferir una nova forma de relacionar-se amb Begues.

Recta final en les obres de reparaci de la pista a Torrelles

Una part de l’acció municipal és previsible i planificable. Podem crear plans concrets, desenvolupar projectes, c...teix poder assumir els compromisos que hem adquirit per a la població i, alhora, estar preparats davant del que hagi de venir.

Una lluita continuada contra els incendis forestals

Una part important del patrimoni de Begues és el nostre paisatge. La nostra situació privilegiada com a municipi de l&r...garanties que els seus efectes seran els mínims sobre les persones, sobre les seves propietats i sobre el nostre paisatge.

Una petici constant per la millora del transport pblic

Si hagués de definir el treball que realitzem des de l'Ajuntament de Begues no tinc cap dubte que una de les primeres caracter...meu poble. Perquè mentre ocupi aquest seient, també l’ocuparan els meus veïns i veïnes. Sort i encerts.

La mobilitat al nostre municipi

Pas a pas, mai millor dit, a Begues estem descobrint maneres de moure’ns pel nostre municipi alternatives als vehicles particul...ar més enllà. Us convido a moure’ns pel nostre poble de les maneres que ens facin gaudir-lo encara més.

El privilegi de viure a Begues, tamb a lestiu

Probablement la majoria de la gent sent orgull del lloc en el què viu o en el que nascut. A Begues, més enllà d&...de tornar d’un llarg viatge i notar l’escalf de saber que estem a un lloc que podem anomenar “casa nostra”.

Les contradiccions del finanament municipal

Ja fa anys que des de l’Ajuntament de Begues reclamem un debat rigorós sobre el finançament dels municipis. Per u...ropi funcionament com a administració ens estem jugant una part important del benestar dels veïns i de les veïnes.

Quan plou sobre mullat

Viure tan pròxims a la natura com vivim a Begues ens aporta molts beneficis i avantatges. Però també hem d'assum...nimant a mantenir-vos a casa vostra tot el temps que sigui possible. Encara no podem donar aquesta guerra per guanyada. Ànims!

Mantinguem la fora, mantinguem el confinament

 Aquesta setmana hem vist com s'endurien les restriccions de mobilitat i únicament es permetia el desplaçament per...esta confiança per que podeu acomplir amb la vostra part d'aquest gran pacte social que hem de fer: mantingueu el confinament.

Salva vides, queda't a casa

 En el moment en el qual escric aquestes línies són prop d'11.600 els casos confirmats de COVID 19 a Catalunya i 6...ble i fer-lo també extensiu a totes les persones que estan posant el seu esforç per aturar un enemic invisible. Som-hi!

Acomiadem lany

L’arribada del Nadal és un moment que molts aprofitem per a fer balanç personal sobre l’any que tanquem. I,...dir que el 2019 ha estat un any important per a Begues perquè ens ha permès continuar essent el municipi que volem ser.

No ens aturem a lagost!

Com ja és habitual, l’arribada de l’agost significa un canvi en el ritme dels municipis. Són molts els ve&i...e coincidireu amb mi que posats a no fer vacances durant tot aquest mes, estem en un lloc immillorable per a gaudir de l’agost.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
patrimoni (21)  famlia (8)  centre de dia (2)  gent gran (17)  solidaritat (15)  diputaci de barcelona (4)  902 (4)  comer (13)  biblioteca (6)  transparncia (18)  telecomunicacions (2)  cam ral (9)  pagesia (2)  seguretat (14)  LRSAL (4)  finanament (2)  LOEPSF (2)  petit casal (1)  salut (3)  2018 (4)  cultura (39)  explosi (1)  medi ambient (28)  hospital (1)  OAC (1)  pobresa energtica (2)  Nadal (10)  subvencions (5)  participaci, (1)  aplec (1)  policia local (7)  tapatast (2)  festa major (11)  patrimoni; (9)  Bruguers (1)  reflexions (5)  ermita (3)  centre cvic (9)   (305)  infants (6)  parc del garraf (7)  llei (3)  2019 (10)  alcohol (1)  reflexions (289)  participaci (35)  carretera (2)  25N (4)  parlament (3)  civisme (8)  serveis (27)  pobresa energtica, (1)  consulta (11)  esport (12)  sostenibilitat (8)  joventut (14)  sanitat (5)  entitats (28)  parellada (1)  AMI (5)  9N (5)  catalunya (26)  empresa (2)  equipaments (12)  alta tensi (4)  AMB (7)  tecnologia (7)  coronavirus (31)  mobilitat (10)  Erampruny (1)  eleccions (10)  2016 (1)  felicitaci (2)  refugiats (1)  2014 (2)  ocupaci (4)  carnestoltes (2)  ordenances (2)  abocador (4)  alcaldia (16)  2017 (3)  cinema (1)  dona (12)  pressupostos (16)  pedrera (4)  parc metropolit (2)  habitatge (2)  patrimoni; (22)  ensenyament (7)  lleure (31)  yu (1)  desnonaments (1)