ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca festa major


Gràcies per una fantàstica Festa Major

Deixem enrere les principals activitats de la nostra Festa Major i ho fem, de ben segur, guardant un bon grapat d’imatges i de ...ve;ncia, estic convençuda que serà un any per treballar en fer de la propera una Festa Major encara més gran.

La Festa Major va una passa més enllà

Ens trobem tot just a les portes de la Festa Major de Begues, el que probablement sigui un dels moments més importants dels qu...rç que han dut a terme moltes persones durant molt de temps. Només falteu vosaltres. Bona Festa Major i visca Begues!

Al costat de les entitats, el motor de Begues

El teixit associatiu d'un municipi és clau per conèixer la seva gent i Begues n'és un bon exemple. Entitats, clu...i. Us animo a tots a formar-hi part, a participar en les activitats que organitzen i, sobretot, a gaudir del poble i de la seva gent.

A punt per a la Festa Major d’Hivern

A partir de dimecres de la setmana vinent Begues celebra la seva Festa Major d’Hivern, una festa germana de la d’estiu qu...s gegants. Més enllà de qualsevol altre consideració, vosaltres sou el cor de la Festa Major d’Hivern.

Un bon any per Begues

Si hagués de resumir el 2015 pel que fa al treball realitzat des de l’Ajuntament de Begues probablement destacaria en pr...amb esforç i perseverança. Des de demà treballarem per a que el 2016 també sigui bo i encara millor.

Que comenci la festa

Avui divendres ja comencem a viure intensament la nostra Festa Major. Es multiplica l’activitat i al llarg del cap de setmana t...edeu a casa. La festa us espera més enllà de les portes de les vostres llars. Visca la Festa Major i visca Begues!

Tot suma en un municipi

Els petits municipis, aquelles poblacions que som menors als 10.000 habitants, disposem d’uns recursos diferents a les poblacio...l’empenta imprescindible. Entre tots podem fer i fem molt per aconseguir que Begues sigui cada dia un magnífic municipi.

La festa major més arrelada a la nostra tradició

Aquest dissabte 17 de gener posem en marxa la nostra Festa Major d’Hivern, una celebració amb un caràcter molt m&...na excusa per a gaudir de la proximitat amb els altres. No perdeu l’ocasió. La festa ja és a punt i us espera.

Tot un municipi de festa!

Comencem avui, 24 de juliol, un dels moments més especials de l’any per a qualsevol municipi: la celebració de la...cs cap excusa per a quedar-vos a casa vostra. Obriu la porta i sortiu al carrer. Allà us hi espera tot un municipi de festa!.

Un oasi a mitjans d’agost

La nostra vila és un gran lloc per passar l’estiu. Tradicionalment hem donat la benvinguda a moltes famílies que ...ocasions ens permeten fer créixer l’estima per la gent amb la que vivim i per l’espai comú que compartir.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
tecnologia (6) · explosió (1) · dona (11) · sanitat (5) · biblioteca (6) · felicitació (2) · 2016 (1) · joventut (13) · LRSAL (4) · parellada (1) · 902 (3) · patrimoni; (22) · parc metropolità (2) · Bruguers (1) · cultura (39) · ensenyament (6) · cinema (1) · infants (5) · subvencions (5) · yu (1) · pobresa energètica, (1) · telecomunicacions (2) · hospital (1) · Nadal (10) · comerç (13) · 9N (5) · alcohol (1) · reflexions (4) · entitats (27) · medi ambient (25) · refugiats (1) · pobresa energètica (2) · aplec (1) · 2018 (4) · salut (3) · catalunya (26) · participació (33) · ocupació (4) · lleure (31) · parc del garraf (7) · 25N (4) · pagesia (2) · eleccions (10) · sostenibilitat (8) · equipaments (12) · mobilitat (9) · serveis (27) · llei (3) · Eramprunyà (1) · ermita (3) · carnestoltes (1) · transparència (16) · coronavirus (31) · gent gran (17) · habitatge (2) · pressupostos (15) · carretera (2) · festa major (11) · participació, (1) · alta tensió (4) · OAC (1) · patrimoni; (9) · patrimoni (20) · finançament (2) · AMI (5) · AMB (7) · parlament (3) · desnonaments (1) · civisme (8) · 2019 (10) · família (7) · empresa (2) · pedrera (4) · diputació de barcelona (4) · tapatast (2) · camí ral (9) ·  (290) · ordenances (2) · 2014 (2) · centre de dia (2) · solidaritat (14) · esport (11) · abocador (4) · seguretat (13) · centre cívic (9) · policia local (7) · petit casal (1) · reflexions (289) · 2017 (3) · alcaldia (16) · consulta (11) · LOEPSF (2)