ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca equipaments


2017, un any per anar més enllà

Acabem d’inaugurar el 2017 i, de ben segur, molts de vosaltres ja haureu planificat una part important dels reptes que us heu p...cute; que opini el contrari. I sobre aquesta base inalterable hem de tenir sempre la voluntat d’anar més enllà.

Adéu 2016

Ens preparem per tancar la porta a aquest 2016 i, com en anteriors ocasions, m’agradaria fer-ho en aquest espai fent un balan&c... seva administració. Diguem doncs adéu, amb un somriure per les bones expectatives que ens ha deixat, a aquest 2016.

Es manté la contenció en els impostos

Una de les qüestions més delicades a les que fa front un ajuntament, qualsevol ajuntament, és a l’establimen... consideració, el primer que ha de fer aquest consistori és vetllar pels interessos de les persones que viuen a Begues.

Begues, en lluita constant contra el canvi climàtic

A Begues estem especialment sensibilitzats amb el futur del nostre planeta i amb la preservació dels nostres recursos naturals...ergètic. Perquè el de la preservació del planeta és un repte que només podem assolir entre tots.

Quan la recerca de finançament extern és tan necessària

La nostra gestió al capdavant del consistori consisteix en saber gestionar els recursos municipals i destinar-los a allò...efensarem sempre els interessos de la nostra ciutadania; i, en definitiva, seguirem lluitant pel nostre municipi i per la seva gent.

Al costat de les entitats, el motor de Begues

El teixit associatiu d'un municipi és clau per conèixer la seva gent i Begues n'és un bon exemple. Entitats, clu...i. Us animo a tots a formar-hi part, a participar en les activitats que organitzen i, sobretot, a gaudir del poble i de la seva gent.

El teixit associatiu de Begues treu pit

Que a Begues podem disposar del gran nombre d’activitats que tenim al nostre abast, no és habitual. De fet per la quanti...at i en la capacitat de participació de la nostra ciutadania trobem els ajuntaments la inspiració per avançar.

Que comenci la festa

Avui divendres ja comencem a viure intensament la nostra Festa Major. Es multiplica l’activitat i al llarg del cap de setmana t...edeu a casa. La festa us espera més enllà de les portes de les vostres llars. Visca la Festa Major i visca Begues!

Un Estat que no s’estima els seus ajuntaments

Al llarg d’aquesta legislatura el govern de l’Estat ha dut a terme una operació de maquillatge destinada a provar ...lupar amb normalitat la nostra feina fins i tot quan podem acreditar la qualitat del nostre treball. Un cop més, lamentable.

AMB, la força de la unió

Tot i que el nostre municipi ha viscut marcat al llarg de dècades per la influència de la proximitat amb una gran ciuta...ns de persones. Amb la proximitat i els interessos que compartim el treball conjunt ens ha de fer, necessàriament, imparables.

La solidaritat al nostre ADN

A Begues la solidaritat no és notícia. Perquè quan quelcom esdevé una pràctica habitual i continua...municipi pot canviar, créixer i desenvolupar-se. Però la solidaritat i la cooperació, continuen al nostre ADN.

Pressupostos municipals per al 2015: més i millors serveis a les persones

Amb l’aprovació dels comptes públics per a aquest 2015 l’Ajuntament de Begues reforça i fins i tot m...at de vida, continuïtat en la fiscalització de la despesa i respecte per la situació de les economies familiars.

2015, un any nou amb nous reptes

Els espais públics, tant equipaments com via pública, han estat i són una de les principals preocupacions de l&r...ica i la resta de dificultats que podem haver trobat, hem assolit un progrés real i palpable des de la nostra població.

L’any que acomiadem

Com probablement molts de vosaltres feu de manera individual en aquestes dates, les administracions també fem el nostre propi ...eu nom i en el de totes les persones que treballem dia a dia des de l’Ajuntament. Que tingueu un molt bon Nadal i un gran 2015.

Arriba el moment del Centre Cívic

El diccionari de l’Institut d’Estudis Catalans defineix “cívic” com allò “relatiu o perta...possibilitat d’esdevenir un referent en la seva matèria a nivell comarcal. Dissabte ho podrem constatar tots plegats.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
2016 (1) · ensenyament (6) · parellada (1) · subvencions (5) · consulta (11) · cultura (38) · LOEPSF (2) · parc metropolità (2) · abocador (4) · dona (11) · AMB (7) · biblioteca (6) · centre cívic (9) · 902 (2) ·  (280) · catalunya (25) · serveis (27) · transparència (16) · tapatast (2) · entitats (25) · yu (1) · 25N (3) · refugiats (1) · ordenances (2) · finançament (2) · hospital (1) · desnonaments (1) · reflexions (287) · pagesia (2) · felicitació (2) · parlament (3) · alcaldia (16) · pressupostos (14) · civisme (8) · salut (3) · parc del garraf (7) · tecnologia (6) · Nadal (10) · policia local (7) · 2019 (10) · carnestoltes (1) · camí ral (9) · sostenibilitat (8) · telecomunicacions (2) · cinema (1) · festa major (11) · solidaritat (13) · centre de dia (2) · pedrera (4) · 2017 (3) · 2018 (4) · alcohol (1) · alta tensió (4) · seguretat (13) · família (7) · coronavirus (31) · gent gran (17) · patrimoni (19) · equipaments (12) · 2014 (2) · AMI (5) · Eramprunyà (1) · pobresa energètica (2) · participació (32) · habitatge (2) · carretera (2) · 9N (5) · patrimoni; (9) · ocupació (4) · sanitat (5) · participació, (1) · medi ambient (25) · patrimoni; (22) · petit casal (1) · empresa (2) · eleccions (10) · lleure (31) · reflexions (4) · joventut (12) · mobilitat (8) · OAC (1) · pobresa energètica, (1) · diputació de barcelona (4) · llei (3) · comerç (12) · Bruguers (1) · explosió (1) · ermita (3) · infants (4) · aplec (1) · LRSAL (4) · esport (11)