ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca dona


El moment de ser encara més solidaris

El cor de Begues sempre batega amb força i amb generositat. Però encara es fa més gran i solidari quan se’... Us convido a apropar-vos i a descobrir la qualitat i especialització del teixit comercial de Begues. No us ho podeu perdre.

Contra la violència envers les dones

Any rere any, malauradament, quan arriba el 25 de novembre hem de recordar-nos a nosaltres mateixos el problema que vivim com a socie...inc la confiança de que estem caminant cap a una societat millor. Entre tots podem fer més planer aquest camí.

Posant de rellevància el valor de la pagesia

Aquest passat dissabte una delegació beguetana, amb representants institucionals i l’actuació del Cor de Caramell...questa és la gran Barcelona en la que creiem i en la que, des del nostre racó, treballem també per a construir.

Promovent la nostra llengua

Aquest passat divendres l’Ajuntament, amb el suport de la Plataforma per la Llengua, Òmnium Cultural i la Biblioteca La ...em la nostra estima per la llengua, mantenim viva la flama que Pompeu Fabra ens va ajudar a encendre. No deixem que s’apagui.

Una plaça per a tothom

Fa poc més d’un any Catalunya vivia un dia que recordarem durant generacions. El nostre país va votar per tal de ...à sap fer seves les adversitats, convertir-les en símbols i aprèn a no doblegar-se davant de les dificultats.

Donant una nova vida a l’ermita de Santa Eulàlia

Aquest diumenge, coincidint amb la celebració de la tradicional Festa del Most, donarem per inaugurats els treballs de rehabil...x el nostre municipi. Perquè aprendre a valorar-ho és també aprendre a estimar-se Begues més i millor.

La participació com a motor de Begues

Una de les característiques que més gaudeixo destacant del nostre poble és la seva capacitat de participaci&oacu... tinc cap tipus de dubte que allà trobareu associacions de les que formar part i amb les quals enriquir el vostre dia a dia.

La perseverança dona fruits en matèria de transport

La insistència és una de les principals virtuts que han de tenir una administració i les persones que la governe...venir. A Begues continuem treballant de cara a un nou curs que, confiem, serà igual o encara més productiu que aquest.

Qui érem i qui som

Quan algú ens explica una història sobre els nostres avis no podem evitar sentir-nos més a prop de les nostres a...a un àlbum de fotos de la seva pròpia família. En aquesta iniciativa ens podem reconèixer tots i totes.

El millor comerç, el més proper

Un dels principals pilars del nostre poble són els comerços. Aquesta és una realitat de la què molt sovin...rs i dels espais públics i fem, entre tots i totes, que aquesta nit del comerç local torni a ser tot un èxit.

El Tapatast es consolida

És habitual que veiem com l’agenda d’activitats del municipi va incorporant noves propostes any rere any. La gran ...tir la continuïtat d’aquest tipus d’activitats és imprescindible la participació de tots i de totes.

L’escenari és el nostre entorn

Per tal de saber quin és el patrimoni més valuós a Begues probablement només sigui necessari que mirem pe...e ser també un punt de trobada, de cultura i d’esport. Tenim la sort de viure a Begues, aprofitem-ho al màxim.

Llum verda a la restauració de l’abocador

Gaudir d’un patrimoni natural com el que tenim al nostre abast a Begues suposa també la responsabilitat de mantenir-lo i...ser es fonamenta en la conservació i potenciació del nostre paisatge. Ara hem donat un pas en ferm per aconseguir-ho.

L’Ajuntament, en tot moment al vostre costat

Si hem de destacar els eixos principals amb els què treballem des de l’Ajuntament de Begues en aquesta legislatura, la p...ue fa el seu ajuntament i opinar al respecte. I aquesta és una línia que sobre la qual aspirem a continuar caminant.

La cultura i el medi ambient uneixen Begues amb Orozko

Tot i que pugui a sonar tòpic, és també una realitat que l’art és un llenguatge universal. Independ...;s podem afirmar que l’art i la natura són de les poques qüestions que ens permeten establir ponts i unir pobles.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
dona (10) · biblioteca (6) · alta tensió (4) · parc del garraf (7) · yu (1) · ermita (3) · carnestoltes (1) · petit casal (1) · cultura (35) · OAC (1) · hospital (1) · refugiats (1) · centre cívic (9) · entitats (23) · telecomunicacions (2) · felicitació (2) · patrimoni; (9) · centre de dia (2) · lleure (31) · sostenibilitat (7) · coronavirus (2) ·  (231) · festa major (9) · desnonaments (1) · serveis (25) · parlament (3) · patrimoni; (22) · 2018 (4) · pobresa energètica (1) · parc metropolità (2) · equipaments (12) · comerç (9) · pagesia (2) · pobresa energètica, (1) · Eramprunyà (1) · LRSAL (4) · tecnologia (5) · medi ambient (23) · salut (1) · alcaldia (16) · empresa (2) · solidaritat (13) · seguretat (13) · família (7) · transparència (13) · 2017 (3) · eleccions (8) · infants (3) · participació, (1) · tapatast (2) · esport (11) · sanitat (4) · ensenyament (5) · abocador (4) · civisme (8) · reflexions (259) · ordenances (2) · aplec (1) · 2016 (1) · 25N (3) · catalunya (25) · finançament (2) · joventut (11) · diputació de barcelona (4) · parellada (1) · explosió (1) · policia local (7) · llei (3) · habitatge (2) · participació (29) · LOEPSF (2) · 2019 (10) · mobilitat (6) · camí ral (9) · consulta (11) · cinema (1) · ocupació (3) · pressupostos (12) · carretera (2) · AMI (5) · gent gran (16) · 9N (5) · Nadal (8) · AMB (7) · 2014 (2) · patrimoni (16) · alcohol (1) · pedrera (4) · reflexions (3) · Bruguers (1) · subvencions (4) · 902 (2)
BeguesApp