ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca cultura


Tot un municipi de festa!

Comencem avui, 24 de juliol, un dels moments més especials de l’any per a qualsevol municipi: la celebració de la...cs cap excusa per a quedar-vos a casa vostra. Obriu la porta i sortiu al carrer. Allà us hi espera tot un municipi de festa!.

La biblioteca, un motiu més d’orgull

Haig de reconèixer que em serà impossible oblidar la jornada viscuda el passat diumenge 29 de juny i espero que a la ma...teca amb més i millors serveis i un equipament que forma finalment part del nostre municipi. Ens podem sentir ben orgullosos!

Hi ha un espai a l’agenda

Tot just fa uns dies que hem començat a gaudir d’una temperatura més agradable i ja tenim per endavant activitats...a seva confecció i, per la seva varietat, estic plenament convençuda que trobareu també en ella el vostre espai.

Un merescut homenatge a la nostra gent gran

És aquest un dels moments més emotius dels que tenen lloc al llarg del calendari de celebracions de la nostra poblaci&o..., perquè confiem en que tot allò que avui aconsegueixi la gent gran, ho podrem gaudir la resta de beguetans algun dia.

El patrimoni que no podem tocar

El patrimoni immaterial està format per les tradicions, la música, les rondalles o els costums que han perviscut, de la... Perquè a la cançó popular i tradicional també trobem les emocions i la història d’un poble.

No hi ha municipis petits quan les voluntats són grans

En el marc d’una recepció privada vàrem tenir la possibilitat de fer-li arribar el nostre agraïment, com a r...ar del que parlem, perquè sempre ens hem sabut tan petits com capaços d’assolir tots els reptes que ens proposem.

La defensa dels ajuntaments és la defensa de tots

No és la primera vegada, ni sembla que hagi de ser l’última, que ens vegem obligats a lluitar per allò que...; Local que promouen les associacions municipalistes. I ho fem convençuts que, protegint els ajuntaments, ens protegim a tots.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
2016 (1) · 2014 (2) · coronavirus (31) · reflexions (287) · biblioteca (6) · abocador (4) · 2017 (3) · llei (3) · OAC (1) · petit casal (1) · felicitació (2) · festa major (11) · parellada (1) · 25N (3) ·  (280) · seguretat (13) · 2018 (4) · carnestoltes (1) · gent gran (17) · serveis (27) · tecnologia (6) · patrimoni; (22) · comerç (12) · dona (11) · pobresa energètica (2) · ordenances (2) · refugiats (1) · AMB (7) · alta tensió (4) · AMI (5) · consulta (11) · parc del garraf (7) · mobilitat (8) · infants (4) · habitatge (2) · ocupació (4) · parc metropolità (2) · yu (1) · telecomunicacions (2) · explosió (1) · sostenibilitat (8) · esport (11) · eleccions (10) · aplec (1) · Nadal (10) · empresa (2) · pedrera (4) · família (7) · patrimoni (19) · hospital (1) · policia local (7) · 9N (5) · pagesia (2) · parlament (3) · cultura (38) · ensenyament (6) · diputació de barcelona (4) · participació, (1) · centre de dia (2) · tapatast (2) · pressupostos (14) · cinema (1) · salut (3) · lleure (31) · alcohol (1) · participació (32) · 2019 (10) · reflexions (4) · centre cívic (9) · catalunya (25) · solidaritat (13) · Bruguers (1) · transparència (16) · equipaments (12) · subvencions (5) · sanitat (5) · LOEPSF (2) · pobresa energètica, (1) · Eramprunyà (1) · LRSAL (4) · alcaldia (16) · 902 (2) · medi ambient (25) · desnonaments (1) · carretera (2) · patrimoni; (9) · entitats (25) · civisme (8) · ermita (3) · finançament (2) · camí ral (9) · joventut (12)