ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca catalunya


Passat, present i futur de Catalunya

Per una banda la celebració de la diada serà un dels moments centrals, tant a nivell local com, especialment, pels nomb... significat de la responsabilitat ciutadana. Aquest mes de setembre podem començar a recórrer aquest camí.

Sobre el trasllat de la Festa de la plaça Lina Font

Al llarg de més de dues dècades d’existència aquesta ha esdevingut una de les principals celebracions popu...cute;s un capital amb el qual encara comptem i que farà que la celebració sigui, un any més, tot un èxit.

La biblioteca, un motiu més d’orgull

Haig de reconèixer que em serà impossible oblidar la jornada viscuda el passat diumenge 29 de juny i espero que a la ma...teca amb més i millors serveis i un equipament que forma finalment part del nostre municipi. Ens podem sentir ben orgullosos!

Begues diu a no a la reforma del sistema educatiu

El ple municipal de Begues posava aquest dimecres, 29 de maig, veu i paraules a aquesta preocupació a través de l&rsquo... centres, per a crear els millors ciutadans i ciutadanes del futur. A Begues tenim clar quina és l’escola que volem.

No hi ha municipis petits quan les voluntats són grans

En el marc d’una recepció privada vàrem tenir la possibilitat de fer-li arribar el nostre agraïment, com a r...ar del que parlem, perquè sempre ens hem sabut tan petits com capaços d’assolir tots els reptes que ens proposem.

El perquè del suport al dret a decidir

L’esdeveniment coincideix de manera pràcticament simultània en el temps amb l’anunci per part del govern es...l legislació, preval en la pròpia essència de l’ésser humà: el dret a decidir lliurament.

La transparència en la gestió té premi

Assolim així una fita de la que només 48 ajuntaments de tota Catalunya podem presumir i que situa a Begues i al seu web...rà un reconeixement com el rebut. El veritable guardó serà una societat més democràtica i activa.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
25N (3) · parc metropolità (2) · refugiats (1) · participació, (1) ·  (280) · entitats (25) · esport (11) · tapatast (2) · reflexions (287) · parc del garraf (7) · participació (32) · diputació de barcelona (4) · ensenyament (6) · 902 (2) · pobresa energètica (2) · llei (3) · AMI (5) · ocupació (4) · felicitació (2) · mobilitat (8) · carretera (2) · família (7) · biblioteca (6) · festa major (11) · patrimoni; (22) · policia local (7) · 2017 (3) · carnestoltes (1) · alcohol (1) · explosió (1) · empresa (2) · aplec (1) · LRSAL (4) · cultura (38) · cinema (1) · habitatge (2) · 2016 (1) · LOEPSF (2) · Eramprunyà (1) · pressupostos (14) · pobresa energètica, (1) · camí ral (9) · sanitat (5) · finançament (2) · civisme (8) · 2014 (2) · 2018 (4) · Bruguers (1) · salut (3) · yu (1) · eleccions (10) · parlament (3) · coronavirus (31) · AMB (7) · tecnologia (6) · serveis (27) · solidaritat (13) · alta tensió (4) · lleure (31) · hospital (1) · 9N (5) · comerç (12) · desnonaments (1) · patrimoni (19) · equipaments (12) · petit casal (1) · centre cívic (9) · dona (11) · catalunya (25) · medi ambient (25) · joventut (12) · sostenibilitat (8) · telecomunicacions (2) · Nadal (10) · ordenances (2) · reflexions (4) · OAC (1) · infants (4) · pedrera (4) · ermita (3) · consulta (11) · gent gran (17) · seguretat (13) · pagesia (2) · transparència (16) · patrimoni; (9) · alcaldia (16) · parellada (1) · subvencions (5) · centre de dia (2) · abocador (4) · 2019 (10)