ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca OAC


Un dels últims esforços contra la pandèmia

La pandèmia s’ha demostrat que és una cursa de fons. Fins i tot diria que es tracta d’una marató de ...estat necessari per arribar a aquest moment. Avui no se’ns demana tant, només una mica més de paciència.

Que un problema no tapi un altre

Tal com he anat exposant al llarg de les darreres setmanes, des de Begues estem fent un doble esforç per tal d’actuar da...viure en un món més sostenible. És la millor herència que podem deixar a les següents generacions.

Reprenem l’activitat amb tota la prudència

Cada dia sabem una mica més sobre la pandèmia i sobre la manera en què hem d’actuar per tal de conviure am...final que afrontem. Ara no ens podem fallar a nosaltres mateixos. Mantinguem-nos ferms i amb el millor ànim que podem tenir!

Una petició constant per la millora del transport públic

Si hagués de definir el treball que realitzem des de l'Ajuntament de Begues no tinc cap dubte que una de les primeres caracter...meu poble. Perquè mentre ocupi aquest seient, també l’ocuparan els meus veïns i veïnes. Sort i encerts.

8M: dones en pandèmia

 Aquest 8 de març commemorarem novament el Dia Internacional de les Dones, una data que en aquesta ocasió haur&agr...er. Hem de continuar avançant siguin quines siguin les dificultats afegides que ens hi trobem. La igualtat no pot esperar.

Amb els grans projectes de municipi

Des del primer moment d'aquesta crisi sanitària ens hem esforçat per aconseguir que la lluita contra la pandèmia... som ambiciosos i no volem renunciar a res. Per sobre de la pandèmia, continuem perseguint els nostres principals objectius.

Treballant per l'atenció primària al municipi

La pandèmia, entre altres qüestions, ens ha obligat a donar encara més valor a l'atenció primària. D... l'Ajuntament de Begues. Sabem com d'important és gaudir de la millor salut i dels millors professionals que vetllin per ella.

Treballem per una votació segura

Totes aquelles activitats públiques que en anys anteriors celebràvem sense prendre mesures extraordinàries s&oac...res gestions o activitats imprescindibles per al nostre dia a dia. Està a les mans de tots i de totes que així sigui.

La salut com a primera preocupació

 Les experiències que hem viscut al llarg del darrer any ens han fet refermar-nos en quelcom que des de l'Ajuntament de B...l o l'infantil. Sempre diem que som privilegiats de viure on vivim. Fem tot el possible per tal que sigui el major temps possible.

Escoltant la veu de les persones de Begues tot i la distància

Per a l'equip de govern a l'Ajuntament de Begues no només és important què fem, també és essencial...ute;s una qualitat que hem de saber aprofitar. Tot i que ara estiguem necessàriament separats, continuem treballant plegats.

Una reclamació en continuïtat

Fins a la tardor de l'any 2015 el nostre municipi comptava únicament amb 14 expedicions diàries de dilluns a divendres ...er la nostra part tenim el compromís de no deixar de fer de la qüestió una de les nostres primeres prioritats.

Protegint als que ens protegeixen

 Una de les situacions més delicades que ens deixa la pandèmia és la d'aquells i aquelles professionals que...rentat freqüent de mans. Recordem l'esforç que han fet i continuen les persones que ens cuiden i cuidem-les també.

Els Reis d'Orient han tornat a Begues

Tal i com hem dit i reiterat al llarg de les passades setmanes, aquest ha estat un Nadal per celebrar i gaudir dins dels marges que e... desitjar que aquest sigui un any que porti a cada beguetà i beguetana felicitat, salut i benestar. Ens ho hem ben guanyat!

Benvingut siguis, 2021

Tradicionalment, en aquestes dates, aprofito aquest espai per fer una reflexió sobre com ha estat l'any que tanquem per al mun...e segur que tindrem un 2021 molt millor. Benvingut sigui. Protegiu-vos, i acaroneu la vida i als que més estimeu. Salut!!

Les millors festes que podem tenir

 Comencem una de les festes nadalenques més atípiques que haurem de viure. La presència de la pandèm...s els beguetans i beguetanes ens sentim més propers als nostres veïns i veïnes. Bon Nadal i feliç any nou.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
parlament (3) · aplec (1) · reflexions (5) · ocupació (4) · subvencions (5) · reflexions (289) · participació (35) · família (8) · yu (1) · entitats (28) · 2014 (2) · LOEPSF (2) · carretera (2) · 2018 (4) · empresa (2) · explosió (1) · patrimoni (21) · Nadal (10) · centre cívic (9) · consulta (11) · pobresa energètica (2) · dona (12) · alcohol (1) · petit casal (1) · 2016 (1) · ermita (3) · infants (6) · alcaldia (16) · sanitat (5) · Bruguers (1) · solidaritat (15) · 25N (4) · tecnologia (7) · pobresa energètica, (1) · serveis (27) · eleccions (10) · participació, (1) · desnonaments (1) · cultura (39) · pressupostos (16) · refugiats (1) · joventut (14) · comerç (13) · llei (3) · diputació de barcelona (4) · AMI (5) · OAC (1) · biblioteca (6) · finançament (2) · 902 (4) · catalunya (26) · medi ambient (28) · Eramprunyà (1) · coronavirus (31) · 9N (5) · esport (11) · salut (3) · LRSAL (4) · 2019 (10) · policia local (7) · lleure (31) · tapatast (2) · felicitació (2) · alta tensió (4) · parellada (1) · habitatge (2) · carnestoltes (2) · patrimoni; (9) · 2017 (3) · parc del garraf (7) · camí ral (9) · seguretat (14) · civisme (8) · festa major (11) · transparència (18) · equipaments (12) · telecomunicacions (2) · ordenances (2) · pagesia (2) · cinema (1) · ensenyament (7) · centre de dia (2) · sostenibilitat (8) · mobilitat (10) · pedrera (4) · AMB (7) · abocador (4) ·  (304) · parc metropolità (2) · gent gran (17) · hospital (1) · patrimoni; (22)