ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca OAC


Una passa enrere per agafar embranzida

Des que es va iniciar la desescalada després de la primera onada de la pandèmia som conscients, especialment des de les...ostrar solidaritat dels meus veïns i veïnes. Ara és el moment que tornem a demostrar que junts som més forts.

Subratllem la importància del nostre patrimoni històric

Al llarg dels darrers anys estem realitzant un esforç des de l’Ajuntament de Begues per tal de posar de rellevànc...uml;estions quotidianes mirem el nostre patrimoni com si fos la primera vegada que ens hi fixem i gaudim de tot el que ens ofereix.

Un cop d’ull al nostre passat

L’aparició de les càmeres fotogràfiques va canviar la manera en què mirem al món. Possibleme... ara disposem d’una col·lecció de fotografies que ens ajuden a entendre millor d’on venim i qui som avui.

Un impuls a la situació del jovent de Begues

Una de les principals prioritats que ens hem marcat a l’Ajuntament de Begues són els nostres joves. Aquest és un ...tinc cap dubte que darrere venen les generacions més preparades de beguetans i beguetanes. Cuidem-les tant com sigui possible.

Siguem encara més curosos per Sant Joan

La nit de Sant Joan en la nostra cultura és un símbol de canvi i de renovació. Llencem a les fogueres aquelles c... en el qual ens trobem en aquests moments. Mantinguem les precaucions i gaudim tant com ens ho permetin les circumstàncies.

Fem fora el plàstic de les nostres rutines

La clau del futur mediambiental està en les nostres rutines. Els principals perills als quals està sotmès el nos...e no ens permet esperar més ni ajornar la presa de decisions. Les solucions han de començar a aplicar-se avui mateix.

El V Fòrum Educatiu ens proposa lluitar contra el canvi climàtic

Hi som a temps? Begues fa front al canvi climàtic. Amb un lema tan contundent, aquests dies es posa en marxa el V Fòrum...Aprenguem què podem fer i apliquem solucions des de la nostra vida quotidiana. No tenim un planeta B. Cuidem d’aquest.

Creant un nou equipament de referència

Des que assumíem la responsabilitat del govern municipal l’atenció a les persones ha estat sempre al centre de le...ue complirem un cop més amb el nostre objectiu de posar a disposició dels beguetans i beguetanes els millors serveis.

El reciclatge: una fita de municipi

Quan els beguetans i les beguetanes treballem plegats ningú no ens pot aturar. Sempre he destacat que entre els principals tre...t esforç mediambiental. Només hem de mirar per la finestra de casa nostra per tal de veure tot el que ens estem jugant.

Un nou reconeixement a la transparència

Aquest dilluns tenia l’oportunitat de recollir novament, a la Universitat Autònoma de Barcelona, el segell Infoparticipa...es virtuals les 24 hores del dia els 7 dies de la setmana. Estan a la vostra disposició i al vostre servei, feu-les servir.

La cultura com a bé de primera necessitat

Fa un any havíem de veure a l’escenari del Teatre El Goula l’obra escrita i interpretada pel Ramon Madaula, 'Els B...e ens ajuda a entendre millor el món en el què vivim. No ens podem permetre perdre tota aquesta riquesa. La necessitem.

Al costat de l’hostaleria, del comerç i de les empreses

Difícilment podem trobar una crisi com l’actual. Perquè, a diferència d’altres situacions complicade...a assumir també de manera individual aquest repte. Cuidem i col·laborem amb el nostre teixit empresarial de proximitat.

Finalment, arriba Sant Jordi

Avui celebrem una de les jornades més importants i significatives per a tots els catalans i catalanes. Sant Jordi és un...’esperança que arribarà carregat de roses, llibres i normalitat per a les nostres vides. Feliç diada!

Una lluita continuada contra els incendis forestals

Una part important del patrimoni de Begues és el nostre paisatge. La nostra situació privilegiada com a municipi de l&r...garanties que els seus efectes seran els mínims sobre les persones, sobre les seves propietats i sobre el nostre paisatge.

Facilitem l’accés a l’habitatge als beguetans i beguetanes

Al llarg dels darrers anys des de l’Ajuntament de Begues ens hem esforçat per posar la situació de l’habita...tre nosaltres tot el temps que desitgin. Les persones de Begues són el principal patrimoni que tenim i que hem de conservar.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
pressupostos (16) · 9N (5) · ermita (3) · 2017 (3) · telecomunicacions (2) · pobresa energètica (2) · família (8) ·  (304) · carnestoltes (2) · centre cívic (9) · OAC (1) · transparència (18) · parc metropolità (2) · medi ambient (28) · pedrera (4) · patrimoni (21) · seguretat (14) · pobresa energètica, (1) · felicitació (2) · yu (1) · alcohol (1) · dona (12) · cinema (1) · eleccions (10) · mobilitat (10) · pagesia (2) · participació (35) · Nadal (10) · 2018 (4) · LRSAL (4) · tapatast (2) · camí ral (9) · 902 (4) · finançament (2) · hospital (1) · habitatge (2) · reflexions (5) · ordenances (2) · festa major (11) · abocador (4) · refugiats (1) · joventut (14) · ensenyament (7) · infants (6) · lleure (31) · tecnologia (7) · 2014 (2) · sostenibilitat (8) · explosió (1) · LOEPSF (2) · carretera (2) · equipaments (12) · 2016 (1) · empresa (2) · petit casal (1) · biblioteca (6) · alta tensió (4) · parellada (1) · patrimoni; (22) · catalunya (26) · llei (3) · alcaldia (16) · aplec (1) · solidaritat (15) · esport (11) · civisme (8) · coronavirus (31) · entitats (28) · comerç (13) · 25N (4) · salut (3) · sanitat (5) · ocupació (4) · desnonaments (1) · gent gran (17) · subvencions (5) · AMB (7) · centre de dia (2) · patrimoni; (9) · policia local (7) · consulta (11) · reflexions (289) · AMI (5) · 2019 (10) · Bruguers (1) · parlament (3) · participació, (1) · cultura (39) · parc del garraf (7) · diputació de barcelona (4) · serveis (27) · Eramprunyà (1)