ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca OAC


Fem fora el plàstic de les nostres rutines

La clau del futur mediambiental està en les nostres rutines. Els principals perills als quals està sotmès el nos...e no ens permet esperar més ni ajornar la presa de decisions. Les solucions han de començar a aplicar-se avui mateix.

El V Fòrum Educatiu ens proposa lluitar contra el canvi climàtic

Hi som a temps? Begues fa front al canvi climàtic. Amb un lema tan contundent, aquests dies es posa en marxa el V Fòrum...Aprenguem què podem fer i apliquem solucions des de la nostra vida quotidiana. No tenim un planeta B. Cuidem d’aquest.

Creant un nou equipament de referència

Des que assumíem la responsabilitat del govern municipal l’atenció a les persones ha estat sempre al centre de le...ue complirem un cop més amb el nostre objectiu de posar a disposició dels beguetans i beguetanes els millors serveis.

El reciclatge: una fita de municipi

Quan els beguetans i les beguetanes treballem plegats ningú no ens pot aturar. Sempre he destacat que entre els principals tre...t esforç mediambiental. Només hem de mirar per la finestra de casa nostra per tal de veure tot el que ens estem jugant.

Un nou reconeixement a la transparència

Aquest dilluns tenia l’oportunitat de recollir novament, a la Universitat Autònoma de Barcelona, el segell Infoparticipa...es virtuals les 24 hores del dia els 7 dies de la setmana. Estan a la vostra disposició i al vostre servei, feu-les servir.

La cultura com a bé de primera necessitat

Fa un any havíem de veure a l’escenari del Teatre El Goula l’obra escrita i interpretada pel Ramon Madaula, 'Els B...e ens ajuda a entendre millor el món en el què vivim. No ens podem permetre perdre tota aquesta riquesa. La necessitem.

Al costat de l’hostaleria, del comerç i de les empreses

Difícilment podem trobar una crisi com l’actual. Perquè, a diferència d’altres situacions complicade...a assumir també de manera individual aquest repte. Cuidem i col·laborem amb el nostre teixit empresarial de proximitat.

Finalment, arriba Sant Jordi

Avui celebrem una de les jornades més importants i significatives per a tots els catalans i catalanes. Sant Jordi és un...’esperança que arribarà carregat de roses, llibres i normalitat per a les nostres vides. Feliç diada!

Una lluita continuada contra els incendis forestals

Una part important del patrimoni de Begues és el nostre paisatge. La nostra situació privilegiada com a municipi de l&r...garanties que els seus efectes seran els mínims sobre les persones, sobre les seves propietats i sobre el nostre paisatge.

Facilitem l’accés a l’habitatge als beguetans i beguetanes

Al llarg dels darrers anys des de l’Ajuntament de Begues ens hem esforçat per posar la situació de l’habita...tre nosaltres tot el temps que desitgin. Les persones de Begues són el principal patrimoni que tenim i que hem de conservar.

Un dels últims esforços contra la pandèmia

La pandèmia s’ha demostrat que és una cursa de fons. Fins i tot diria que es tracta d’una marató de ...estat necessari per arribar a aquest moment. Avui no se’ns demana tant, només una mica més de paciència.

Que un problema no tapi un altre

Tal com he anat exposant al llarg de les darreres setmanes, des de Begues estem fent un doble esforç per tal d’actuar da...viure en un món més sostenible. És la millor herència que podem deixar a les següents generacions.

Reprenem l’activitat amb tota la prudència

Cada dia sabem una mica més sobre la pandèmia i sobre la manera en què hem d’actuar per tal de conviure am...final que afrontem. Ara no ens podem fallar a nosaltres mateixos. Mantinguem-nos ferms i amb el millor ànim que podem tenir!

Una petició constant per la millora del transport públic

Si hagués de definir el treball que realitzem des de l'Ajuntament de Begues no tinc cap dubte que una de les primeres caracter...meu poble. Perquè mentre ocupi aquest seient, també l’ocuparan els meus veïns i veïnes. Sort i encerts.

8M: dones en pandèmia

 Aquest 8 de març commemorarem novament el Dia Internacional de les Dones, una data que en aquesta ocasió haur&agr...er. Hem de continuar avançant siguin quines siguin les dificultats afegides que ens hi trobem. La igualtat no pot esperar.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
camí ral (9) · solidaritat (13) · 902 (2) · ermita (3) · pedrera (4) · centre de dia (2) · patrimoni; (9) · felicitació (2) · equipaments (12) · joventut (12) · diputació de barcelona (4) · finançament (2) · família (7) · explosió (1) · eleccions (10) · sostenibilitat (8) · transparència (16) · yu (1) · lleure (31) · participació, (1) · centre cívic (9) · 25N (3) · entitats (26) · 2018 (4) · LRSAL (4) · parc del garraf (7) · habitatge (2) · 2016 (1) · reflexions (4) · civisme (8) · aplec (1) · pressupostos (14) · alcohol (1) · subvencions (5) · carnestoltes (1) · 2014 (2) · gent gran (17) · biblioteca (6) · alta tensió (4) · pagesia (2) · serveis (27) · reflexions (288) · parellada (1) · parlament (3) · cultura (38) · refugiats (1) · desnonaments (1) · parc metropolità (2) · festa major (11) · seguretat (13) · pobresa energètica (2) ·  (281) · telecomunicacions (2) · mobilitat (8) · 9N (5) · medi ambient (25) · LOEPSF (2) · cinema (1) · esport (11) · abocador (4) · AMI (5) · pobresa energètica, (1) · consulta (11) · catalunya (25) · ordenances (2) · 2017 (3) · llei (3) · petit casal (1) · 2019 (10) · alcaldia (16) · ensenyament (6) · coronavirus (31) · Nadal (10) · tapatast (2) · sanitat (5) · empresa (2) · dona (11) · policia local (7) · comerç (12) · tecnologia (6) · Bruguers (1) · Eramprunyà (1) · OAC (1) · AMB (7) · patrimoni; (22) · infants (4) · ocupació (4) · carretera (2) · salut (3) · participació (32) · patrimoni (19) · hospital (1)