ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca Nadal


Un Nadal per gaudir a Begues

Al llarg d’aquests dies comencem a gaudir de les primeres activitats que tindran lloc a la nostra vila durant el període...nes festes per a tothom. Us puc garantir que podeu comptar amb tota la nostra voluntat i esforç per a que així sigui.

Bon Nadal, feliç any nou

Arribem a un dels moments assenyalats de l’any, com són les festes nadalenques i, com és habitual, ens sumarem ta...u dels dies que arriben i que, en l’any que ja ens preparem per rebre, tingueu tota la felicitat possible. Molt bon Nadal!

Afrontar el problema de l’alcohol entre els joves

Aquests dies posem en marxa des de l’Ajuntament de Begues una campanya que està destinada a conscienciar sobre el proble... que amb la participació de tothom, podrem garantir que així sigui. Comptem també amb la vostra responsabilitat.

Bones festes

Demà celebrem el Nadal. Més enllà de les nostres creences personals i religioses comencem uns dies en els que la...rem. El nostre dia a dia continuarà sent durant el 2016 fer-vos la vida al nostre municipi el més agradable possible.

El millor comerç el tenim a casa nostra

ldquo;Aquest Nadal no et rasquis només la butxaca” és el nom de la campanya que els comerciants i l’Ajuntam... senzillament una excusa per recordar-nos el que ja hauríem de saber: que el millor comerç ja el tenim a casa nostra.

Bon Nadal i Feliç 2015

'Endavant!' Respira fort, que l’aire és teu i l’aire i tot et poden prendre. Un cop ja l’hagis respirat...eva veritat llança-la al vent i que s’arbori com la flama. Parla ben clar, que el mot és teu! Joana Raspall

L’any que acomiadem

Com probablement molts de vosaltres feu de manera individual en aquestes dates, les administracions també fem el nostre propi ...eu nom i en el de totes les persones que treballem dia a dia des de l’Ajuntament. Que tingueu un molt bon Nadal i un gran 2015.

Tots eduquem, tots aprenem

Amb les nostres actituds, amb la nostra participació activa o, fins i tot, a través de la nostra indiferència, e...s.google.com/site/gipebegues/. I aquí podeu consultar el vídeo del XIII Congrés de Ciutats Educadores:


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
habitatge (2) · diputació de barcelona (4) · sostenibilitat (8) · esport (11) · parlament (3) · joventut (12) · Nadal (10) · Bruguers (1) · tecnologia (6) · entitats (25) · consulta (11) ·  (280) · carnestoltes (1) · patrimoni (19) · explosió (1) · telecomunicacions (2) · parellada (1) · cultura (38) · camí ral (9) · alcohol (1) · aplec (1) · pagesia (2) · petit casal (1) · catalunya (25) · 25N (3) · ordenances (2) · OAC (1) · policia local (7) · família (7) · sanitat (5) · eleccions (10) · AMB (7) · desnonaments (1) · finançament (2) · carretera (2) · ensenyament (6) · festa major (11) · reflexions (4) · patrimoni; (22) · 2014 (2) · equipaments (12) · coronavirus (31) · yu (1) · pobresa energètica, (1) · tapatast (2) · medi ambient (25) · serveis (27) · transparència (16) · centre cívic (9) · Eramprunyà (1) · centre de dia (2) · parc metropolità (2) · abocador (4) · participació (32) · participació, (1) · salut (3) · 2017 (3) · pressupostos (14) · felicitació (2) · pedrera (4) · parc del garraf (7) · gent gran (17) · alta tensió (4) · dona (11) · biblioteca (6) · civisme (8) · 902 (2) · refugiats (1) · patrimoni; (9) · LRSAL (4) · lleure (31) · comerç (12) · 2018 (4) · cinema (1) · subvencions (5) · hospital (1) · pobresa energètica (2) · 2019 (10) · LOEPSF (2) · solidaritat (13) · reflexions (287) · llei (3) · mobilitat (8) · 2016 (1) · ocupació (4) · AMI (5) · 9N (5) · infants (4) · seguretat (13) · ermita (3) · empresa (2) · alcaldia (16)