ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Un projecte per a desplegar la fibra òptica a tot Begues

Tot just començar la legislatura ja ens trobem en disposició d’assolir un dels principals objectius de l’equip de govern.

Entre les grans línies de treball que desenvolupem des de la passada legislatura es troba l’impuls a les telecomunicacions i, més concretament, la voluntat de disposar a Begues de connexions a Internet de qualitat. I un dels objectius que ens marcàvem per a aquest nou mandat era la instal·lació de la fibra òptica a tot el municipi. Aquest passat dia 10 de juliol, tot just avui fa una setmana, rebíem un projecte per part de Telefónica per a fer-ho possible.

Han estat tres anys de negociacions constants, de converses i de reunions. Però ara ja podem dir que estem molt propers a aconseguir un servei que per a nosaltres és prioritari.

I és fonamental no únicament per la comoditat que ha de proporcionar a les persones que vivim a Begues. Ho és també perquè ja fa temps que diem que volem ser un municipi modern que apliqui en el seu dia a dia els avantatges del model de Smart City. Les noves tecnologies aplicades a les poblacions ens permeten anar més enllà en aspectes com la productivitat dels negocis que aquí es creen, en l’aplicació de nous sistemes de gestió de la nostra via pública o en la creació de nous serveis per a les persones relacionats amb les tecnologies de la informació i la comunicació. Tot això ara està més a prop nostre.

Queda encara l’aprovació d’aquesta proposta que haurà de comptar amb els corresponents informes favorables dels tècnics municipals. Però ja s’ha fet la passa més important i, si tot avança com és d’esperar, la fibra òptica serà una realitat en menys d’un any.

Després de tants esforços com s’han fet, avui, si m’ho permeteu, crec que tots podem lluir un gran somriure de satisfacció.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
família (7) · parc metropolità (2) · pressupostos (14) · finançament (2) · civisme (8) · solidaritat (13) · centre cívic (9) · Bruguers (1) · desnonaments (1) · carretera (2) · coronavirus (31) · festa major (11) · llei (3) · patrimoni; (9) · camí ral (9) · 2018 (4) · yu (1) · catalunya (25) · esport (11) · ordenances (2) · empresa (2) · infants (4) · centre de dia (2) · habitatge (2) · patrimoni (19) · policia local (7) · pedrera (4) · diputació de barcelona (4) · 25N (3) · medi ambient (25) · entitats (25) · 2016 (1) · patrimoni; (22) · OAC (1) ·  (280) · refugiats (1) · joventut (12) · Nadal (10) · 2019 (10) · alta tensió (4) · sostenibilitat (8) · parlament (3) · explosió (1) · carnestoltes (1) · 2017 (3) · tecnologia (6) · transparència (16) · consulta (11) · dona (11) · reflexions (287) · cinema (1) · 902 (2) · ermita (3) · parc del garraf (7) · parellada (1) · telecomunicacions (2) · abocador (4) · subvencions (5) · salut (3) · AMB (7) · tapatast (2) · serveis (27) · 2014 (2) · participació (32) · pagesia (2) · AMI (5) · alcohol (1) · LOEPSF (2) · felicitació (2) · pobresa energètica, (1) · gent gran (17) · petit casal (1) · eleccions (10) · pobresa energètica (2) · seguretat (13) · equipaments (12) · Eramprunyà (1) · aplec (1) · lleure (31) · comerç (12) · cultura (38) · 9N (5) · participació, (1) · alcaldia (16) · biblioteca (6) · hospital (1) · mobilitat (8) · ensenyament (6) · sanitat (5) · LRSAL (4) · ocupació (4) · reflexions (4)