ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

L’esport, una forma de lleure cada cop més estesa

Propostes com la Cursa de Muntanya Trail Begues ens apropen més a estils de vida saludable.

Aquest passat diumenge, 17 de maig, tenia lloc la celebració de la que ha estat la tercera edició de la Cursa de Muntanya Trail Begues, una prova esportiva promoguda amb l’organització del Club Excursionista de Begues. D’aquesta manera podem dir que es consolida una activitat que amplia l’oferta esportiva i lúdica amb la que comptem a la població gràcies a l’esforç de tantes persones voluntàries que hi prenen part.

Trobem en propostes com la cursa un exemple perfecte de com es poden explotar les principals característiques de la nostra població. Un dels trets distintius que més ens identifica és la nostra situació al Parc Natural del Garraf y, precisament aquest entorn magnífic, és el que esdevé amb la Trail Begues un equipament esportiu de primer ordre. No és la primera vegada que faig referència al nostre paisatge com a un dels principals elements patrimonials dels que disposem. Però gràcies a aquests esdeveniments tenim la possibilitat de veure’l com quelcom més que una magnífica imatge per a contemplar. I si forma part de les nostres característiques el nostre paisatge també és entre les nostres virtuts la preocupació pels demés. Així no puc deixar d’assenyalar la implicació solidària de la Trail Begues ja que des de l’organització es feia una donació a la Fundació Miquel Valls contra l’Esclerosi Lateral Amniotròfica i a l’associació Chromo22 dedicada a la investigació de la neurofibromatosi tipus 2.

Finalment m’agradaria assenyalar com cada cop és major la importància que els hàbits saludables i l’esport tenen en el nostre dia a dia. La promoció d’activitats com aquesta cursa, i d’altres iniciatives similars que tenen lloc al nostre municipi, són una oportunitat excepcional per a la nostra població de relacionar lleure i salut.

La qualitat de vida i gaudir cada cop més del nostre municipi, és un dels principals objectius de totes les persones que vivim a Begues. I no és una filosofia de treball exclusiva de l’administració. Sortosament comptem també amb l’empenta del nostre teixit associatiu i de moltes persones que treballen des d’ell a favor de tots nosaltres. No podem més que agrair-los l’esforç.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
(283) · pagesia (2) · Nadal (10) · AMI (5) · participació (32) · 2016 (1) · finançament (2) · civisme (8) · LRSAL (4) · 2018 (4) · llei (3) · OAC (1) · carnestoltes (1) · patrimoni (19) · serveis (27) · AMB (7) · petit casal (1) · patrimoni; (9) · Bruguers (1) · parc metropolità (2) · 902 (2) · eleccions (10) · yu (1) · felicitació (2) · pressupostos (14) · infants (4) · desnonaments (1) · salut (3) · ensenyament (6) · habitatge (2) · telecomunicacions (2) · patrimoni; (22) · 2017 (3) · pedrera (4) · consulta (11) · biblioteca (6) · centre cívic (9) · medi ambient (25) · família (7) · sostenibilitat (8) · mobilitat (8) · festa major (11) · catalunya (26) · subvencions (5) · explosió (1) · LOEPSF (2) · Eramprunyà (1) · seguretat (13) · cinema (1) · abocador (4) · diputació de barcelona (4) · tapatast (2) · participació, (1) · parellada (1) · empresa (2) · 2019 (10) · pobresa energètica, (1) · parc del garraf (7) · esport (11) · hospital (1) · entitats (26) · transparència (16) · policia local (7) · aplec (1) · parlament (3) · centre de dia (2) · lleure (31) · ermita (3) · tecnologia (6) · carretera (2) · equipaments (12) · sanitat (5) · coronavirus (31) · cultura (38) · camí ral (9) · alcaldia (16) · refugiats (1) · solidaritat (13) · ordenances (2) · reflexions (289) · pobresa energètica (2) · dona (11) · ocupació (4) · alcohol (1) · gent gran (17) · alta tensió (4) · comerç (12) · 2014 (2) · 9N (5) · 25N (3) · joventut (12) · reflexions (4)